hirdetés
Hírek Klub Csapat Utánpótlás Meccsek Galéria WEBSHOP Kapcsolat
    Kövess minket:
HÍREK KLUB CSAPAT UTÁNPÓTLÁS MECCSEK GALÉRIA WEBSHOP Kapcsolat

Hírek
Rózsaszínben a hatodik győzelemért
2022. október 27.
A 7. fordulóban hatodik győzelmére készül csapatunk, amely rendkívül értékes pontokat szerzett a legutóbbi játéknapon.

A most pénteken, 18 óra 30-kor kezdődő összecsapáson Sándor László és Szikszay Csaba játékvezetők fújják majd a sípot.

Vezetőedzőn Tombor Csaba előzetes esélylatolgatása beigazolódott, miszerint kemény mérkőzés várt a Kék Tigrisekre Gyöngyösön. Éppen ezért rendkívül értékes két ponttal tértek onnan haza Peric-ék.

– Fantasztikusa hangulatú meccs volt – emlékezett vissza a szakvezetőnk. – Rengeteg tatabányai szurkoló kísérte el a csapatunkat, ők is sokat segítettek, hogy sikerüljön megszerezni a győzelmet. Apróbb hullámvölgyektől eltekintve végig vezettünk azon a találkozón, de azt még meg kell tanulnunk, hogy négy-ötgólos előnyről miként lehet magabiztosan nyerni. Ezt szeretnénk itthon bizonyítani. Hazai pályán csak a győzelem elfogadható eredmény, de nehéz feladat elé nézünk, mert a Budakalász jó erőkből álló alakulat. Arról nem is szólva, hogy pénteki ellenfelünk eddig hektikusan teljesített. Voltak nagyon jó meccsei és gyengébben sikerültek. De a középmezőny csapatai ellen nincs lefutott mérkőzés, mert bárkit meglephetnek. Ezt szeretnénk elkerülni, és meg akarjuk szerezni a két pontot.

Nálunk Hornyák Bence még mindig maródi. A november eleji orvosi felülvizsgálat eredményétől függ, hogy mikor kezdheti meg az edzéseket. Ancsin Gabi sem teljesen egészséges, viszont Cristian Ugalde sérülését követően ismét együtt készülhet a a többiekkel.

A válogatott Győri Matyi is nagyon várja, hogy újra itthon játszanak, mert annak mindig különleges a hangulata. Miközben abban is bízik, hogy minél többen látogatnak majd ki a pénteki meccsre.

– Nem lehet kérdés, hazai pályán nyerni akarunk – mondta. – Együttesünk most rózsaszínű mezben lép majd pályára, mert mi is csatlakoztunk a „Pink október” kezdeményezéshez, ami a mellrák elleni küzdelem hónapja. A srácokkal együtt kőkeményen készülünk erre az összecsapásra is. A vendégcsapat meglehetősen kiszámíthatatlan, de több olyan játékosa is van, aki képes kifejezetten jó egyéni teljesítményre. Ám mi, elsősorban magunkkal foglalkozunk. Úgy gondolom, ha mi diktáljuk a tempót nem lehetnek gondjaink, mert nekünk hosszabb és erősebb a kispadunk is.TABELLA
1. Telekom Veszprém6
2. OTP Bank - PICK Szeged4
3. HSA NEKA4
4. FTC-Green Collect2
5. Dabas KC2
6. MOL Tatabánya KC2
7. Balatonfüredi KSE2
8. Csurgói KK2
9. QHB Eger2
10. CYEB-Budakalász2
11. HE-DO B.BRAUN Gyöngyös2
12. Carbonex-Komló0
13. Fejér B.Á.L.- Veszprém0
14. PLER-Budapest0

« 2023. szeptember »
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Támogatók

© 2023 Tatabányai Kézilabda Kft. - Minden jog fenntartva!
Készítette és üzemelteti: Mile Informatika Kft. | CMS powered by Neoport Core engine

88:88
XX:XX
II:II
00:00
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Mol-Pick Szeged - Grundfos Tatabánya KC // 09.07. 18:30