hirdetés
Hírek Klub Csapat Utánpótlás Meccsek Galéria WEBSHOP Kapcsolat
    Kövess minket:
HÍREK KLUB CSAPAT UTÁNPÓTLÁS MECCSEK GALÉRIA WEBSHOP Kapcsolat

Hírek
UTÁNPÓTLÁS HÍREK
2022. július 13.
U14, U15, U16 nyilatkozatok

U14 edzők: Jaczkó László és Horváth Árpád

Augusztus elsején napi két edzéssel kezdtük meg a felkészülést az adott évre 20 fővel. Szeptembertől a felkészülést heti 3 labdás és 1 erőnléti edzéssel folytattuk. A csapatot az Országos Gyermek Bajnokság fiú U14 1.osztályába neveztük. A sorsolás szeszélye folytán az 1. osztály C csoportjába kerültünk a következő csapatokkal: Telekom Veszprém U14, Éles KISE, Simontornyai KK, Moyra-Budaörs Handball, Győri FKKA csapataival együtt. A két veszprémi csapat (Telekom Veszprém U14, Éles KISE) kiemelkedett a mezőnyből. A Budaörs és a Győr csapatát sikerült megverni, míg a Simontornya csapatától küzdelmes mérkőzésen kaptunk ki az őszi szezon során. Így az 1. osztály középházában folytathattuk tovább a küzdelmeket. November elejétől először heti egy edzésre, majd később heti 3-4 edzésre a csapat nagy része az U15-ös korosztály edzéseire járt. Innentől kezdve az erőnléti edzések is az U14-es korosztályban megszűntek és heti 3-4 labdás edzéssel folytattuk tovább a felkészülést.
A középházban szoros mérkőzéseket játszottunk, de sajnos az összeszokottság hiánya miatt ezeket elvesztettük.
Így indultunk neki a tavaszi szezonnak. A Cegléd ellen 1 gólos győzelmet és a Debrecen ellen egy döntetlent sikerült kiharcolni. Az egyik mérkőzést simán elvesztettük a másikat a Simontornya ellen 2 góllal sikerült megnyerni. A középsőház 5. helyén végeztünk 6 pontot szerezve.
Az első két hónapban a gyerekek fejlődésen mentek keresztül.
Nagyon szépen kezdtük az évet, majd folyamatosan estünk vissza.


U15 edző: Csik Ákos

Az U15-ös csapattól már a felsőházba jutás is kellemes meglepetés volt, de, hogy ott több nagy múltú utánpótlásnevelő egyesületet is megelőzve negyedik helyen zártunk, az minden korábbi várakozásomat felülmúlta. Azt remélem ez az eredmény megerősítette játékosaim hitét abban, hogy van értelme a rengeteg áldozatnak, munkának. Abban bízom, ez még keményebb erőbedobásra, még nagyobb összpontosításra serkenti őket, hogy gyakrabban mutathassák a szebbik arcukat. A fiúk nevében is nagyon köszönöm kollégáim áldozatos munkáját, a szülőknek pedig a kitartó szurkolást!

 

U16 edző: Csik Ákos

Nehéz, gondokkal terhelt szezonon vagyunk túl. Sajnálatos sérülések és betegségek árnyékolták be az évünket. A fiúk rengeteget dolgoztak, új rendszert, új stílust kellett megtanulniuk. Mindez nem ment zökkenőmentesen, de az akarat és kitartás mindenképpen dicséretet érdemel. Ami a pályán nyújtott teljesítményünket illeti, vegyes érzések kavarognak bennem. Jelenleg még a teljes kiszámíthatatlanság, kiegyensúlyozatlanság jellemző ránk. Képesek vagyunk olykor a magunk szintjén egészen kiválóan játszani, amit aztán teljesen váratlanul egy sokkal gyengébb, megmagyarázhatatlan, hibákkal teletűzdelt produkció követ. A koncentráció, mentális felkészültség, taktikai fegyelem területén egyelőre komoly hiányosságaink vannak, de elfogultság nélkül állíthatom, hogy rengeteget fejlődött a csapat az elmúlt hónapokban.
Az U16-os társaság ugyan csak a 10. helyen végzett az I. osztályban, de a már korábban említett okok miatt szinte egész tavasszal a fiatalabbaknak kellett itt is helytállniuk, ami nekik többször nagy falatnak bizonyult. A hírmondóként maradt néhány idősebb játékos közül mindenképpen ki kell emelni Batta Gergő és Vadászy Kristóf alázatos játékát. Amikor nem hátráltatták őket sérülések, nagy segítségére voltak a csapatnak. Minden tekintetben jó példát mutattak, igazi vezérként viselkedtek a pályán, és azon kívül is.




TABELLA
1. Telekom Veszprém48
2. OTP Bank - PICK Szeged40
3. MOL Tatabánya KC30
4. FTC-Green Collect29
5. Csurgói KK24
6. HE-DO B.Braun-Gyöngyös 24
7. Dabas KC 23
8. CYEB-Budakalász22
9. Balatonfüredi KSE19
10. Carbonex-Komló16
11. HSA NEKA14
12. QHB Eger13
13. PLER-Budapest 12
14. Fejér B.Á.L.- Veszprém4

« 2024. április »
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30




Támogatók









© 2024 Tatabányai Kézilabda Kft. - Minden jog fenntartva!
Készítette és üzemelteti: Mile Informatika Kft. | CMS powered by Neoport Core engine

88:88
XX:XX
II:II
00:00
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Mol-Pick Szeged - Grundfos Tatabánya KC // 09.07. 18:30