hirdetés
Hírek Klub Csapat Utánpótlás Meccsek Galéria WEBSHOP Kapcsolat
    Kövess minket:
HÍREK KLUB CSAPAT UTÁNPÓTLÁS MECCSEK GALÉRIA WEBSHOP Kapcsolat

Hírek
Ez egy hihetetlen utazás volt
2022. május 20.
Dragan Djukic üzenete a klubhoz, a játékosokhoz és a szurkolókhoz az utolsó hazai találkozó előtt.

A szezon utolsó hazai mérkőzése előtt vezetőedzőnk, Dragan Djukic szeretett volna szólni klubunkhoz, a csapathoz és a szurkolókhoz.

 

- Ez egy hihetetlen utazás volt, talán felér több szezonnal is, nem hét hónapnak éreztem. Minden, ami történt november elseje és a mostani szombat között olyan gyorsan eltelt, sok minden változott, nem is volt igazán időnk gondolkozni. A szezont követően talán több időnk lesz megérteni, mekkora kihívás volt ez a szezon. A játékosoknak teljesen más filozófiához kellett hozzászoknia, teljesen más kézilabdát kellett játszaniuk, mint az előző edzőnél. Matic nagy nyomott hagyott a városban, nagy hatással volt a klubra, a szurkolókra, ez volt ez első kihívás a játékosoknak, hogy másik edzővel dolgozzanak.

- Szezon közben megváltozott a hazai pályánk is, a régi sportcsarnokból ebbe a csodálatos új csarnokba költöztünk, ez is egy kihívás volt. Az európai kupaporondon is nagyon motivált volt a csapat, nem is tudtam, hogy sok ideje várt egy győzelemre a csapat. Egy olyan klubot, csapatot, várost ismertem itt meg, ami szereti a kézilabdát, sok lehetőség rejlik itt. Megérkezésem óta arra törekedtem, hogy úgy figyeljenek és emlékezzenek erre a csapatra, mint aki mindent megtesz a pályán, jó kézilabdát játszik.

- Emellé érkezett az elmondhatatlanul nagy szurkolói támogatás, az első naptól kezdve, mind hazai pályán, mind idegenben. Mindent, amit tettünk, az egyszerűen nem elég ahhoz, hogy megháláljuk azt a bizalmat, amit tőlük kaptuk. A csapat nevében is mondhatom, hogy mindent megpróbáltunk megtenni, ami tőlünk tellett az idei szezonban. Minden pillanatát élveztem az itteni munkának, szerettem ezzel a csapattal együtt dolgozni. Próbáltam átadni a gondolataimat, a nézeteimet a kézilabdáról és úgy érzem, hogy ez bizonyos mérkőzéseken nagyon jól működött, néhány találkozón pedig kevésbé. Mindenkit biztosíthatok arról, hogy az elsőtől az utolsó pillanatig mindent beleadtunk, ezért mondhatom azt, hogy boldog vagyok, mert amikor legközelebb ide visszatérhetek, barátokkal fogok találkozni és csupa jó emlék jut majd eszembe. Úgy gondolom, hogy úgy haladhatunk előre az életben, hogy ha a pozitív dolgokra, élményekre gondolunk.

 

Kép forrása: Hagymási Bence
 





TABELLA
1. Telekom Veszprém48
2. OTP Bank - PICK Szeged40
3. MOL Tatabánya KC30
4. FTC-Green Collect29
5. Csurgói KK24
6. HE-DO B.Braun-Gyöngyös 24
7. Dabas KC 23
8. CYEB-Budakalász22
9. Balatonfüredi KSE19
10. Carbonex-Komló16
11. HSA NEKA14
12. QHB Eger13
13. PLER-Budapest 12
14. Fejér B.Á.L.- Veszprém4

« 2024. április »
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30




Támogatók









© 2024 Tatabányai Kézilabda Kft. - Minden jog fenntartva!
Készítette és üzemelteti: Mile Informatika Kft. | CMS powered by Neoport Core engine

88:88
XX:XX
II:II
00:00
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Mol-Pick Szeged - Grundfos Tatabánya KC // 09.07. 18:30