hirdetés
Hírek Klub Csapat Utánpótlás Meccsek Galéria WEBSHOP Kapcsolat
    Kövess minket:
HÍREK KLUB CSAPAT UTÁNPÓTLÁS MECCSEK GALÉRIA WEBSHOP Kapcsolat

Hírek
Bányász ütközet!
2022. május 6.
Vezetőedzőnk szerint nagy mentális csatára számíthatunk a holnap találkozón.

A K&H Liga 23. fordulójában Komlóra látogatunk. Jól tudjuk, milyen parázs hangulatot képesek teremteni ellenfelünk szurkolói, erre Balogh Zsolt is kitért. Dragan Djukic azonban leginkább arra koncentrál, hogy csapatunk masszívan lépjen fel védekezésben és visszatérjen a szünet előtti formájához.


A harmadik meccsünkre készülünk a Komló ellen az idei szezonban. Mi az, amiből tanulhatunk az első két összecsapás alapján?

- A Komló és a Tatabánya találkozói mindig is izgalmasak voltak, igazi élmény a szurkolóknak. Az utolsó pillanatig kiélezett mérkőzések ezek, most is erre számítok. Az első alkalommal fordítottunk a második játékrészben a bajnokságban, a kupában pedig hatvan perces küzdelem volt Komlón. Mindkét együttes jó formában van, mindkét klubnak komoly céljaik vannak. Minőségi és gyors kézilabdára készülhetünk, biztosan izgalmas lesz a találkozó.

 

Mint említetted, a Komló jó formában van, nincsenek is sokkal mögöttünk a tabellán. Mik az igazi erősségei ellenfelünknek?

- A Komló nagyon egyben van, igazán csapatként működnek. Nincsen igazán domináns játékosuk, minden egyes találkozón más lép elő, éppen ezért igazán veszélyesek. Nekik is vannak problémáik, nekik is vannak sérüléseik, de szinte biztos vagyok benne, hogy teljesen más lesz ez a mostani meccs, mint a legutóbbi kupa összecsapás. Edzőként azonban a saját kertemben kell körbenézni leginkább, hogy nálunk mi a helyzet, mindenki rendben van-e. A nagy szünet nem tett nekünk jót, nem vagyunk olyan jó állapotban, mint a szünet előtt. Talán ez lesz a legnagyobb kihívás a hátralevő mérkőzések közül, azonban a legfontosabb az, hogy a lehető legjobb tudásom szerint készítsem most fel a csapatot a Komló ellen.

 

Nekünk mire kell ügyelnünk, mit kell elkerülnünk a Komló ellen?

- Minden a részletekben rejlik. Ha erre nap mint nap, edzésről edzésre ügyelünk, akkor jók lehetünk szombaton. Azonban most nem minden apró részlet működik a legjobban, a kisebb sérülések miatt. Bízom azonban a csapatomban és remélem, hogy újra a szünet előtti Tatabányát láthatjuk a pályán. Ha azt a formát hozzunk, van esélyünk Komlón. Mindenki ismer minket, nincsenek itt nagy titkok. A fő célunk a kemény és jó védekezés, amiből könnyen fordulhatunk és gyorsan játszhatunk és van két kiváló kapusunk is. A Komló hasonló felfogásban játszik, de elvégre mindkét csapat Bányász, ez is közös pont! Meglátjuk, a motiváció fontos lesz, aki jobban akarja majd a győzelmet, az is fogja minden bizonnyal behúzni.

 


K&H Liga, 23. forduló
Sport36-Komló – Grundfos Tatabánya KC, május 7., szombat, 18:00

 

Képek forrása: Hagymási Bence


 





TABELLA
1. Telekom Veszprém48
2. OTP Bank - PICK Szeged40
3. MOL Tatabánya KC30
4. FTC-Green Collect29
5. Csurgói KK24
6. HE-DO B.Braun-Gyöngyös 24
7. Dabas KC 23
8. CYEB-Budakalász22
9. Balatonfüredi KSE19
10. Carbonex-Komló16
11. HSA NEKA14
12. QHB Eger13
13. PLER-Budapest 12
14. Fejér B.Á.L.- Veszprém4

« 2024. április »
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30




Támogatók









© 2024 Tatabányai Kézilabda Kft. - Minden jog fenntartva!
Készítette és üzemelteti: Mile Informatika Kft. | CMS powered by Neoport Core engine

88:88
XX:XX
II:II
00:00
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Mol-Pick Szeged - Grundfos Tatabánya KC // 09.07. 18:30