hirdetés
Hírek Klub Csapat Utánpótlás Meccsek Galéria WEBSHOP Kapcsolat
    Kövess minket:
HÍREK KLUB CSAPAT UTÁNPÓTLÁS MECCSEK GALÉRIA WEBSHOP Kapcsolat

Hírek
"Igazán különleges érzés itt játszani!"
2022. április 26.
Vezetőedzőnk szerint hamar otthonunkká vált az új csarnok és bízik benne, hogy újra szép élményekkel gazdagodhatnak a szurkolók szombaton!

Csapatunk szombaton újra hazai pályán léphet pályára, hiszen a Csurgót fogadjuk. Dragan Djukic számára abból a szempontból különleges a találkozó, hogy pont a somogyiak ellen ülhetett le először a kispadra. Emellett beszéltünk vele az elmúlt hetekről, az Eger elleni felkészülési találkozóról, valamint a különleges hazai hangulatról.

 

 

Tavaly novemberben pont a Csurgó ellen ülhettél le először a kispadra. Miben változott leginkább azóta a csapat?

- Lehet ezt a kérdést nem nekem kell megválaszolni, de semmiképpen sem egyszerű erre nekem választ adni. Az első naptól a csapat tagjának éreztem magamat és minden egyes nap próbálom lépésről lépésre építeni az együttest. Rövid idő alatt nagyon hosszú utat tettünk meg, sok találkozónk volt, rengeteg kihívás volt ebben a periódusban, de továbbra is élvezem, mosolygok, szeretek ezzel a csapattal dolgozni.

 

Egy hosszabb időszakunk volt most tétmérkőzés nélkül, de az Eger ellen játszottunk egy felkészülési találkozót. Mi volt a tanulsága annak az összecsapásnak?

- Nem a legjobbkor jött a szünet, hiszen eléggé jó formában voltunk, eléggé jól alakultak a dolgok. Fontos mérkőzéseink voltak és elégedett voltam a Füred és az FTC ellen látottakkal is. Ez a hosszú szünet a válogatott találkozókkal és a kupa négyesdöntővel befolyásolják a csapatot, vannak kisebb sérüléseink, de bízom benne, hogy mindenki rendben lesz a következő összecsapásra. Az Eger elleni mérkőzés pedig arra mindenképpen jó volt, hogy kipróbáljunk dolgokat, formában tartsuk a csapatot. És habár egy igazán jó találkozó volt, azok a mérkőzések számítanak igazán, amik hátra vannak még a bajnokságban, ezekre figyelek a leginkább. Voltak azonban olyan elemek, amiket felhasználhatunk már a hétvégén, ezeken kell dolgoznunk.


Az utolsó előtti hazai meccsünk jön az idei szezonban. Mióta az új csarnokban játszunk, csak egyszer szenvedtünk vereséget. Mi lehet ennek a titka, teljesen otthon érezzük magunkat, sokat segít a hatalmas szurkolói támogatás?

- Amióta megkaptuk az új otthonunkat, azóta jobbnál jobb meccseink vannak itt, mondhatni megmozgatnak ezek a találkozók egy egész várost. Előtte is sokan eljöttek, de mintha változott volna valami, rengetegen jönnek és várják, hogy egy kiváló estéjük legyen itt a csarnokban. Az pedig, hogy csak kettő hazai mérkőzésünk van, az még inkább indok és meghívás arra, hogy minél többen kilátogassanak szombaton! Együtt sokra vagyunk képesek, szinte minden élményem pozitív ebben a csarnokban, még a Veszprém elleni vereség is valamennyire, hiszen teltház volt és azóta voltak itt nagy meccsek, mind a női, mind a férfi válogatott játszott itt. Ez a csarnok hamar a magyar kézilabda része lett, nekünk pedig az otthonunk és kívánom, hogy a jövőben is ez így maradjon: igazán különleges érzés itt játszani!

 


K&H Liga, 22. forduló

Grundfos Tatabánya KC – Csurgói KK, április 30., szombat, 18:00

Jegyek még kaphatóak, ezen a LINKEN!

 

Kép forrása: Hagymási Bence





TABELLA
1. Telekom Veszprém44
2. OTP Bank - PICK Szeged40
3. MOL Tatabánya KC28
4. FTC-Green Collect27
5. Csurgói KK22
6. HE-DO B.Braun-Gyöngyös 22
7. Dabas KC 21
8. CYEB-Budakalász21
9. Balatonfüredi KSE19
10. Carbonex-Komló16
11. HSA NEKA14
12. PLER-Budapest 12
13. QHB Eger12
14. Fejér B.Á.L.- Veszprém4

« 2024. április »
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30




Támogatók









© 2024 Tatabányai Kézilabda Kft. - Minden jog fenntartva!
Készítette és üzemelteti: Mile Informatika Kft. | CMS powered by Neoport Core engine

88:88
XX:XX
II:II
00:00
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Mol-Pick Szeged - Grundfos Tatabánya KC // 09.07. 18:30