hirdetés
Hírek Klub Csapat Utánpótlás Meccsek Galéria WEBSHOP Kapcsolat
    Kövess minket:
HÍREK KLUB CSAPAT UTÁNPÓTLÁS MECCSEK GALÉRIA WEBSHOP Kapcsolat

Hírek
„Küzdünk azért, hogy a vágyaink valóra váljanak!”
2022. április 7.
Holnap újabb rangadó vár csapatunkra, vezetőedzőnk pedig bízik abban, hogy idegenben is számíthatunk szurkolóink támogatására.

Csapatunk az előző fordulóban magabiztosan, 38-27-re nyert a Balatonfüred ellen a Tatabányai Multifunkciós Csarnokban. Azonban nincsen megállás, jön a következő rangadó, ugyanis a Ferencvároshoz látogatunk az Elek Gyula Arénába.

Ősszel hazai pályán, még a Földi Imre Sportcsarnokban mi tudtunk nyerni, 33-28-ra, Győri és Sunajko vezérletével, valamint mind Bartucz, mind Wyszomirski 33%-os mutatót hozott a kapuban. Akkor egy nagyon pörgős, hajtós mérkőzést játszottunk és ez most sem lesz másképp minden bizonnyal.

A Fradi egy magabiztos, 37-28-as Dabas elleni siker után fogad majd minket Budapesten és habár most még a tabellán előttünk állnak a jobb gólkülönbségük miatt, kedvező eredmény esetén eléjük kerülhetünk a tabellán.

 

Dragan Djukic szerint egy ambiciózus ellenfél vár ránk pénteken, de bízik az elvégzett munkában, hiszen komolyan készültünk riválisunk ellen.


Hogy van a csapat, milyen a hangulat a Füred elleni győzelem után?

- Semmi sem jobb, mint a siker! Megismétlem ezt a sokszor elhangzott mondatot, de igaz, jó hangulatban dolgozunk, amit a legutóbbi rangadó remek játéka hozott, és komolyan készülünk a következő riválisra. Nincs idő a babérokon ülni, és jól tudjuk, hogy a következő mérkőzés egy új történet, de biztosan könnyebb dolgozni, ha elégedettek a játékosok.

 

A Füred ellen klasszis teljesítményt nyújtottunk, szinte minden összejött nekünk. Vajon pénteken Budapesten tudjuk tartani ezt a tempót?

- Minden meccs egy külön történet, és én személy szerint azért szeretem a sportot, mert nem a tegnap számít, minden nap újult erővel kell felkelni, hogy újra bizonyítsunk. Mindaz, amit a Ferencváros idén mutatott, a favorit szerepét adja meg nekik, és ezt nem csak udvariasságból mondom. Ez egy lendületes, ambiciózus, fiatal, győzelemre és jó eredményekre éhes csapat, ráadásul otthon játszik, és már korábban is mondtam, hogy a hátralévő mérkőzések mindegyike hasonlóan bonyolult és nehéz lesz. Azonban hiszünk abban, amit csinálunk, és küzdünk azért, hogy a vágyaink valóra váljanak, úgyhogy győzzön a felkészültebb, jobb csapat, és győzzön a sport és a kézilabda.

 

A Ferencváros már hosszabb ideje a "mumusunk", de tavaly ősszel meg tudtuk verni őket. A második meccsen is be tudjuk gyűjteni a két pontot?

- Abban biztos vagyok, hogy egyik csapat sem gondolkodik azon, hogy mi történt korábban, mindenkinek megvan a saját játékterve és ezt meg is akarja valósítani. Biztos vagyok benne, hogy nagy csata lesz. Igazán tiszteljük az ellenfelünket, de nincsenek ígéretek vagy előrejelzések, bízom benne, hogy nagyszerű támogatást kapunk a szurkolóinktól, ezt igazán érezzük és szükségünk van rá.

 

Magyarország jövő héten Izrael ellen lép pályára, hogyan látod a válogatott esélyeit és az ellenfelet, hiszen van némi plusz tudásod az izraeli kézilabdáról?

- Szépen fogalmaztál, mindkét országot a sajátomnak tekintem, mind a sport, mind az élet szempontjából. Pályafutásom nagy részét Izraelben töltöttem, és részt vettem az izraeli kézilabda előttem álló új jövőjének építésében. Biztos vagyok benne, hogy a magyarországi kézilabda közönség két szolid mérkőzést láthat majd, de abban is, hogy a magyar csapat tapasztaltabb és minőségibb. Ami különösen boldoggá tesz, hogy mindkét mérkőzésen (Tel-Avivban és Tatabányán) személyesen is jelen leszek, sok barátommal és „bajtársammal” mindkét csapatban.

 


K&H Liga, 21. forduló
FTC – Grundfos Tatabánya KC, április 8., péntek, 18:00
 





TABELLA
1. Telekom Veszprém48
2. OTP Bank - PICK Szeged40
3. MOL Tatabánya KC30
4. FTC-Green Collect29
5. Csurgói KK24
6. HE-DO B.Braun-Gyöngyös 24
7. Dabas KC 23
8. CYEB-Budakalász22
9. Balatonfüredi KSE19
10. Carbonex-Komló16
11. HSA NEKA14
12. QHB Eger13
13. PLER-Budapest 12
14. Fejér B.Á.L.- Veszprém4

« 2024. április »
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30




Támogatók









© 2024 Tatabányai Kézilabda Kft. - Minden jog fenntartva!
Készítette és üzemelteti: Mile Informatika Kft. | CMS powered by Neoport Core engine

88:88
XX:XX
II:II
00:00
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Mol-Pick Szeged - Grundfos Tatabánya KC // 09.07. 18:30