hirdetés
Hírek Klub Csapat Utánpótlás Meccsek Galéria WEBSHOP Kapcsolat
    Kövess minket:
HÍREK KLUB CSAPAT UTÁNPÓTLÁS MECCSEK GALÉRIA WEBSHOP Kapcsolat

Hírek
Nem lesz könnyű összecsapás, de hiszek a csapatban!
2022. március 26.
Dragan Djukics szerint hasonló csapat a NEKA, mint szerdai ellenfelünk.

A K&H Liga 19. fordulójában hazai pályán fogadjuk a NEKA csapatát. Ősszel nem sikerült túl jól a találkozó Balatonbogláron, azonban most itt az esély a javításra.

Vezetőedzőnk nem volt elégedett a szerdán látottatkkal, azonban bízik benne, hogy visszatér a karakteres és jól játsztó csapat vasárnapra.

 

Sok hibával játszottunk, ezt emelted ki a kupa meccs utáni sajtótájékoztatón. Miben kell változtatnunk feltétlenül a NEKA ellen?

- A szezon egyik legfontosabb meccsét játszottuk szerdán, de sok szempontból nem álltunk készen. Sok játékosunk volt a válogatottnál, sok problémánk betegségekkel és talán azt hittük, hogy a magyar győzelmi sorozat megy majd tovább. Amikor megérkeztem a klubhoz, azt mondtam, hogy nem lesz egyetlen könnyű találkozónk sem. A kupa meccs meg is mutatta, hogy ez így van, és biztos vagyok benne, hogy nyoma marad ennek az összecsapásnak, nekem még lehet a szezont követően is. Elemeznünk kell, de nem ragadhatunk le. Harcolni harcoltunk, de nem a tervek szerint játszottunk, legfőképpen védekezésben nem, 38 kapott gól pedig rengeteg.


A NEKA azonban hasonló felfogásban játszik, mint előző ellenfelünk. Mennyire lehetnek veszélyesek?

- Ha úgy játszunk, mint legutóbb, lehetnek problémáink. Fiatalok, motiváltak, hasonlóan, mint szerdai ellenfelünk, sokban hasonlít egymásra a két együttes. A NEKA-nak nincsen veszítenivalója és ősszel nagy vereséget szenvedett a csapat ellenük idegenben. Nem vagyunk a legjobb helyzetben, de tudom, hogy minden megvan a csapatban ahhoz, hogy a következő mérkőzést megnyerjük. Találnunk kell extra energiát, tartanunk kell magunkat a taktikához, vissza kell térnie a karakteres, jól játszó csapatnak vasárnapra.


A NEKA-t követően két rangadó következik: mennyire lehet fontos a Füred és az FTC elleni mérkőzések előtt, hogy plusz önbizalmat nyerjünk vasárnap?

- Muszáj önbizalmat nyernünk, nyolc mérkőzésünk maradt hátra és mindegyik egy döntővel ér fel. Nem szeretnék nagyon előre tekinteni, most a NEKA elleni meccs a legfontosabb. Jó pár nappal ezelőtt még három sorozatban szerepeltünk, most már csak egyben. Fel fognak gyorsulni a dolgok, minden egyes találkozó ugyanolyan fontos lesz majd, nem fogják megkérdezni a szezon végén, hol szerezted a pontjaidat, a pontszám önmagáért fog beszélni. Ez a pontszám dönt sok dologról, a követkető szezonnal kapcsolatban is. Pont emiatt is vagyok nagyon hálás a szurkolóknak, azért, amit Veszprémben mutattak, hihetetlenek voltak. Csalódott voltam, hogy nem tudtuk őket kiszolgálni. Reagálnunk kell, meg kell értenünk, hogy mindig a következő összecsapás a legfontosabb, ez most a NEKA elleni lesz. Nem lesz könnyű összecsapás, de hiszek a csapatban!


Jegyek még elérhetőek a NEKA elleni mérkőzésre ITT!

 


K&H Liga, 19. forduló
Grundfos Tatabánya KC – NEKA, március 27., vasárnap, 18:00

 

Képek forrása: Hagymási Bence
 





TABELLA
1. Telekom Veszprém48
2. OTP Bank - PICK Szeged40
3. MOL Tatabánya KC30
4. FTC-Green Collect29
5. Csurgói KK24
6. HE-DO B.Braun-Gyöngyös 24
7. Dabas KC 23
8. CYEB-Budakalász22
9. Balatonfüredi KSE19
10. Carbonex-Komló16
11. HSA NEKA14
12. QHB Eger13
13. PLER-Budapest 12
14. Fejér B.Á.L.- Veszprém4

« 2024. május »
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31




Támogatók









© 2024 Tatabányai Kézilabda Kft. - Minden jog fenntartva!
Készítette és üzemelteti: Mile Informatika Kft. | CMS powered by Neoport Core engine

88:88
XX:XX
II:II
00:00
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Mol-Pick Szeged - Grundfos Tatabánya KC // 09.07. 18:30