hirdetés
Hírek Klub Csapat Utánpótlás Meccsek Galéria WEBSHOP Kapcsolat
    Kövess minket:
HÍREK KLUB CSAPAT UTÁNPÓTLÁS MECCSEK GALÉRIA WEBSHOP Kapcsolat

Hírek
Nincsen egyetlen könnyű találkozó sem
2022. március 3.
Vezetőedzőnk elégedett volt a keddi találkozóval és bízik benne, hogy a pozitívumokat át tudjuk menteni szombatra is.

Szombaton csapatunk idegenben lép pályára a K&H Ligában, ugyanis a Budakalászhoz látogatunk majd. Dragan Djukics szerint megvolt az extra motiváció kedden a csapatban és bízik együttesében a hétvégi összecsapás előtt.

 

Kedden a Pelister ellen helyt álltunk védekezésben, hogyan látod, ez volt a szezon legjobb játéka, ami a védekezést illeti?

- Ha csak a gólok számát nézzük, mindenképpen igent mondhatok erre a kérdésre és ha azt nézzük, milyen veszélyes a Pelister és milyen játékosaik vannak, akkor mondhatjuk, hogy most védekeztünk a legjobban.

 

Nagyon erősnek tűnt a csapatszellem, a második félidőben többször is visszajöttünk a meccsbe, nagyban a szélsőgóloknak is köszönhetően. Minek volt köszönhető ez a sok találat szélről?

- A játékosok jól felkészültek az ellenfélből, kielemezve az első mérkőzésünket az észak-macedónok ellen. Észrevettük, mi nem működött akkor és megpróbáltuk megérteni az ő játékukat. Próbáltuk felgyorsítani a tempót, de a bírók miatt ez nem teljesen sikerült. Biztosan megvolt az extra motiváció a csapatban, hogy megmutassuk, hogy jobbak vagyunk, egyénileg és csapatként is. És egyetértek veled, erős volt a csapatszellem, együtt küzdöttek a srácok, úgy ahogy, azt szeretnénk látni tőlük.

 

A hétvégén a Budakalászhoz utazunk, amely csapat előttünk áll a tabellán. Milyen mérkőzésre számítasz, milyen csapat a Budakalász?

- Jó együttes lesz az ellenfelünk szombaton, egy olyan csapat, amely sokat rotál, az edző jól nyúl bele a mérkőzéseikbe. Kemény találkozó lesz, főleg a fárasztó keddi összecsapás után és a mérkőzés fontossága sem teszi könnyebbé a dolgunkat. Azonban a legfontosabb számomra az, hogy a pozitív dolgokat átmentsük az Európa Ligából a bajnokságba. A legtöbb egyértelműen rajtunk múlik és tudom, hogy a Budakalász kipihentebb lesz, emellett motiváltak is lesznek és a saját közönségük előtt játszhatnak majd. A nyomás rajtunk van, de remélem, hogy megtanuljuk kezelni ezeket a helyzeteket. Megtapasztaltuk idén, meg tavaly is, hogy nincsen egyetlen könnyű találkozó sem. Ismétlem önmagamat, hiszen minden egyes összecsapást külön kell kezelnünk, és mindegyikre ugyanúgy kell felkészülnünk. Mindenesetre egy jó meccsre számítok, két erős csapattal és optimistának kell lennünk, bízom a srácokban, hiszek a teljesítményünkben.


K&H Liga, 17. forduló
Budakalász KZRT – Grundfos Tatabánya KC, március 5., szombat, 17:00
 

Képek forrása: Kovács Anikó





TABELLA
1. Telekom Veszprém48
2. OTP Bank - PICK Szeged40
3. MOL Tatabánya KC30
4. FTC-Green Collect29
5. Csurgói KK24
6. HE-DO B.Braun-Gyöngyös 24
7. Dabas KC 23
8. CYEB-Budakalász22
9. Balatonfüredi KSE19
10. Carbonex-Komló16
11. HSA NEKA14
12. QHB Eger13
13. PLER-Budapest 12
14. Fejér B.Á.L.- Veszprém4

« 2024. május »
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31




Támogatók









© 2024 Tatabányai Kézilabda Kft. - Minden jog fenntartva!
Készítette és üzemelteti: Mile Informatika Kft. | CMS powered by Neoport Core engine

88:88
XX:XX
II:II
00:00
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Mol-Pick Szeged - Grundfos Tatabánya KC // 09.07. 18:30