hirdetés
Hírek Klub Csapat Utánpótlás Meccsek Galéria WEBSHOP Kapcsolat
    Kövess minket:
HÍREK KLUB CSAPAT UTÁNPÓTLÁS MECCSEK GALÉRIA WEBSHOP Kapcsolat

Hírek
Az AEK elleni mérkőzés megmutatta, mennyit jelentenek a szurkolóink
2022. február 28.
Vezetőedzőnk bízik szurkolóink támogatásában és tudja, hogy kemény ellenfél érkezik kedden.

Utolsó hazai csoportmérkőzésünkre készülünk az Európa Ligában, kedden a HC Eurofarm Pelister csapatát fogadjuk a Tatabányai Multifunkciós Csarnokban.

Dragan Djukics szerint minden egyes találkozó az új létesítményben egy nagy élmény és bízik benne, hogy a szurkolók is így gondolják. Vezetőedzőnk kiemelte, hogy ha le szeretnénk győzni észak-macedón ellenfelünket, akkor hasonló módon kell hozzáállnunk a találkozóhoz, mint a Pelister.

Mit jelenthet számunkra egy győzelem kedden?

- Egy győzelem annyi mindenen nem változtat, mivel kevés esélyünk maradt a továbbjutásra, de azért még valamennyi megmaradt. Az európai mérkőzések azonban tovább öregbítik a klub eddig is gazdag történelmét, ezért minden mérkőzés egy új esély arra, hogy bizonyíts.

 

Ez az utolsó hazai csoportmérkőzésünk az Európa Ligában, mennyit segíthetnek a szurkolóink holnap?

- Meg szeretném osztani a személyes tapasztalatomat, mivel nagyon nagy élmény az új csarnokban játszani. Az első pillanattól kezdve – a Veszprém elleni találkozótól az Eger elleni összecsapásig, mindannyiunknak különleges érzés ez – és bízom benne, hogy a szurkolóknak is az. Mindenkinek meg szeretném köszönni, aki kilátogat a csarnokba és ilyen csodálatos hangulatot varázsol, amit mindannyian átérzünk. Az utolsó Európa Liga mérkőzés az AEK ellen megmutatta, mennyit jelent a szurkolás és csak reménykedek, hogy most kedden is ilyen hangulat lesz. Így mindenkit meg szeretnék hívni, akinek eddig nem volt lehetősége kilátogatni az új csarnokba. Minden tőlünk telhetőt megteszünk és megpróbáljuk viszonozni a támogatást.

 

A Pelister vezeti hazája bajnokságát és a második csapatuk pedig a harmadik (!) a tabellán. Csak egy meccset veszítettek el, mennyire erős a keddi ellenfelünk?

- Hogy könnyebbé tegyem azoknak a dolgát, akik nincsenek annyira tisztában a nemzetközi kézilabdával: ellenfelünk a Vardar szintjén van és a Vardart azért mindenki ismeri. Ebben a szezonban megnyerték már az Észak-macedón Szuperkupát (egy magabiztos győzelemmel a Vardar ellen). A bajnokságban csak egyszer kaptak ki, Szkopjéban idegenben. Jelenleg a második helyen állnak a csoportunkban és biztosan győzni szeretnének ellenünk, hogy elsők legyenek a csoportban, ezzel jobb pozícióban lennének a negyeddöntő előtt. Egy jól kiválogatott és jól vezetett csapatról van szó, kiváló edzővel, erős csapatszellemmel és sok fiatal tehetséggel, valamint tapasztalt játékossal van tele a keretük. Nem fogják feladni a meccset, az utolsó pillanatig fognak küzdeni. Ha fel szeretnénk venni velük a versenyt, akkor ugyanakkora akarat, karakter és kitartás kell, mint amilyen nekik van, csak így lehet őket megverni.

 


EHF Európa Liga, 9. forduló
Grundfos Tatabánya KC – HC Eurofarm Pelister, március 1., 18:45 (TV: Sport 1)

Fontos információ: a helyszínen NEM lehet jegyet váltani. Online ezen a LINKEN lehet belépőt vásárolni.





TABELLA
1. Telekom Veszprém48
2. OTP Bank - PICK Szeged40
3. MOL Tatabánya KC30
4. FTC-Green Collect29
5. Csurgói KK24
6. HE-DO B.Braun-Gyöngyös 24
7. Dabas KC 23
8. CYEB-Budakalász22
9. Balatonfüredi KSE19
10. Carbonex-Komló16
11. HSA NEKA14
12. QHB Eger13
13. PLER-Budapest 12
14. Fejér B.Á.L.- Veszprém4

« 2024. április »
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30




Támogatók









© 2024 Tatabányai Kézilabda Kft. - Minden jog fenntartva!
Készítette és üzemelteti: Mile Informatika Kft. | CMS powered by Neoport Core engine

88:88
XX:XX
II:II
00:00
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Mol-Pick Szeged - Grundfos Tatabánya KC // 09.07. 18:30