hirdetés
Hírek Klub Csapat Utánpótlás Meccsek Galéria WEBSHOP Kapcsolat
    Kövess minket:
HÍREK KLUB CSAPAT UTÁNPÓTLÁS MECCSEK GALÉRIA WEBSHOP Kapcsolat

Hírek
Fontos információk a nyitó meccsre érkezőknek
2022. február 4.
Ahogy korábban ígértük, következzenek a legfontosabb tudnivalók a szombati nap kapcsán!

Kedves Kék Tigris szurkolók!

Ahogy korábban ígértük, következzenek a legfontosabb tudnivalók a szombati nap kapcsán!

Kérjük, hogy figyelmesen olvassátok végig a részleteket, mivel a Tatabányai Multifunkciós Csarnokban jelentősen eltérőek a helyszíni adottságok a régi csarnokhoz képest.

A legfontosabbak:

• Ne felejtsétek otthon a védettségi- és személyi igazolványotokat és az arcmaszkot se, mert csak ezekkel tudtok belépni a csarnok területére.
• A csarnok gyorsabb megközelítése, valamint a mérkőzés után a gyors hazajutás érdekében válasszátok a tömegközlekedést, parkolóhelyek nagyon korlátozott számban állnak csak rendelkezésre.
• A várható közúti forgalom és a védettségii igazolványok ellenőrzése miatt érdemes korábban elindulni a mérkőzésre.
• Nagyobb táskát és veszélyes tárgyakat ne hozzatok magatokkal..
• Jegy nélkül senki ne induljon útnak, mert a helyszínen nem lesz jegyárusítás.

Pályarendszabályzat



A meccsnapi program

• 16:00 Kapunyitás
• 17:45 A hivatalos megnyitóünnepség kezdete, benne:
          Vastag Csaba
          Tatabánya Város Fúvószenekara
          Ilyés Ferenc búcsúztatása az élsporttól
• 18:30 Bemelegítés
• 19:15 Grundfos Tatabánya KC vs. Telekom Veszprém bajnoki mérkőzés

Közlekedés és megközelítés

A rendőrség tájékoztatása alapján a tatabányai rendőrkapitányság vezetője a mérkőzés napján 12:00 -24:00 óráig fokozott rendőri ellenőrzést rendelt el. Nagy forgalom esetén rendőri forgalomirányításra számíthatnak a meccsre érkezők.

Javasoljuk, hogy a mérkőzés napján ne autóval induljatok útnak, mert a szokásosnál jelentősen nagyobb autóforgalom várható! Válasszátok a tömegközlekedést vagy gyalogosan érkezzetek a helyszínre, mert a csarnoknál nagyon korlátozottak a parkolási lehetőségek!

Azoknak akik mégis autóval érkeznének javasolni tudjuk a Földi Imre Sportcsarnok parkolóját valamint a környező nagyobb parkolókat.

Jó hír, hogy a T-BUSZ a Tatabányai Multifunkciós Csarnok nyitóünnepségére és az azt követő Grundfos Tatabánya KC – Telekom Veszprém férfi kézilabda mérkőzésre menetrenden kívüli járatot indít az Autóbusz-állomásról, illetve a mérkőzés befejezését követően a multifunkciós csarnoktól. A járatok az Autóbusz-állomás 17-es kocsiállásáról indulnak. Az autóbuszok az útvonalon rendszeresített megállóhelyeken nem állnak meg. A járatok érvényes menetjeggyel vagy összvonalas-, nyugdíjas-, illetve tanuló bérlettel vehetők igénybe. A JÁRATOK INDULÁSI IDŐPONTJA:
     Autóbusz-állomástól: 17:00 és 18:25
     Tatabányai Multifunkciós Csarnoktól: 21:15

Kérjük, hogy mindenki időben induljon el, és javasoljuk, hogy a megnyitó előtt legkésőbb egy órával érkezzetek meg a helyszínre. Kollegáink az eligazításban folyamatosan a segíteni fognak, ugyanakkor mindenkitől türelmet kérünk.

Kérjük, hogy mindenki időben érkezzen, javasoljuk, hogy a megnyitó előtt egy órával legyenek a helyszínen. Kollegáink az eligazításban folyamatosan a segítségükre lesznek, ugyanakkor mindenkitől türelmet kérünk.

Belépés a csarnokba



A normál hazai szektorokba a Gerelyhajító út felőli főbejáratokon (I.-IV.) tudtok majd belépni. Kérjük, hogy az interneten megvásárolt belépőjegyeket nyomtatva, vagy a telefonotok képernyőjén készítsétek elő érkezéskor. Belépéskor a jegyek érvényességét beléptetőrendszerrel ellenőrzik, amely biztosítja, hogy minden jegyet csak egyszer használhassanak fel.

A hatályos jogszabályoknak megfelelően a csarnokba érvényes jeggyel, maszkban, védettségi igazolvánnyal és személyazonosító igazolvánnyal lehet csak belépni. Itt hívjuk fel a figyelmeteket, hogy az oltást igazoló papír, illetve a PCR-teszt nem jogosít belépésre, kizárólag a QR-kóddal ellátott plasztikkártyát, a telefonos applikációt illetve a telefonra letöltött vagy kinyomtatott Uniós védettségi igazolást fogják elfogadni! 18 éven aluli szurkolóink védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel léphetnek a csarnok területére!

Kérjük, hogy nagyobb táskát és veszélyes tárgyakat ne hozzatok magatokkal, mert előfordulhat, hogy a biztonsági szolgálat nem fogja beengedni azokat. Az átlagos méretű hátizsákok természetesen behozhatóak, amelyeket akár a ruhatárakban is el tudtok majd helyezni.

Büfék

A Tatabányai Multifunkciós Csarnokban a büfékben készpénzzel és bankkártyával egyaránt tudtok fizetni.





TABELLA
1. Telekom Veszprém48
2. OTP Bank - PICK Szeged40
3. MOL Tatabánya KC30
4. FTC-Green Collect29
5. Csurgói KK24
6. HE-DO B.Braun-Gyöngyös 24
7. Dabas KC 23
8. CYEB-Budakalász22
9. Balatonfüredi KSE19
10. Carbonex-Komló16
11. HSA NEKA14
12. QHB Eger13
13. PLER-Budapest 12
14. Fejér B.Á.L.- Veszprém4

« 2024. május »
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31




Támogatók









© 2024 Tatabányai Kézilabda Kft. - Minden jog fenntartva!
Készítette és üzemelteti: Mile Informatika Kft. | CMS powered by Neoport Core engine

88:88
XX:XX
II:II
00:00
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Mol-Pick Szeged - Grundfos Tatabánya KC // 09.07. 18:30