hirdetés
Hírek Klub Csapat Utánpótlás Meccsek Galéria WEBSHOP Kapcsolat
    Kövess minket:
HÍREK KLUB CSAPAT UTÁNPÓTLÁS MECCSEK GALÉRIA WEBSHOP Kapcsolat

Hírek
Új lendülettel a következő szezonban!
2022. január 29.
Egy érkezőt már korában is megerősítettünk, azonban három másik nevet is bejelenthetünk a mai napon!

A Grundfos Tatabánya KC honlapján már korábban egy rövid hírben bejelentettük, hogy a következő szezontól Tombor Csaba lesz klubunk vezetőedzője. Most azonban egy pár kérdés mellett köszönthetjük is csapatunknál a szakembert.

 

A következő szezontól veszed át az irányítást klubunknál: mik a terveid, milyen játékra számíthatunk majd a csapattól?

„Azt a szemléletet szeretném megvalósítani, ami eddig is jellemző volt rám, maximálisan hiszek az elvégzett munkában és a sportág iránti alázatban. A csapatom mindig mindent tegyen meg a győzelemért, küzdjön egymásért, a klubjáért és a szurkolókért. Mindenféleképpen új védekezési rendszereket szeretnék megvalósítani és ebből való gyors ellentámadásokra építkezni.”

A csapathoz jó pár fiatal is csatlakozik majd: milyen szerepet kaphatnak ezek a játékosok a tapasztalt és rutinos játékosok mellett?”

„Aki ismer, az tudja, hogy én bátran nyúlok a fiatal játékosokhoz. A munkájukra és a játékukra ugyanúgy számítok. Az edzéseken, edzőmérkőzéseken nyújtott teljesítmény fogja meghatározni azt, hogy ki mennyi játékpercet kap majd a bajnoki, illetve kupamérkőzéseken. A lehetőség mindenkinek adott, tudni kell élni vele.”

 


Az új vezetőedző mellett azonban három másik nevet is bejelenthetünk: nagy örömünkre szolgál, hogy három fiatal játékos is majd a keretünket erősíti jövőre. Közülük egyet már jól ismerünk, ugyanis Bodor Márk jövőre is nálunk fog majd játszani.

Nem csak az idei szezonban számolhatunk veled, a jövő szezonban is a mi csapatunkat fogod erősíteni: mire az elkövetkező tavasztól és a következő szezontól?

„Bízom benne, hogy tavasszal jó formában leszünk és én is többször lehetek segítségére a csapatnak. Fontos időszak jön most, hiszen rengeteg nehéz mérkőzés vár ránk és ebből szeretnénk kihozni a legtöbbet. Az, hogy a következő szezonban mi lesz, arról nehéz bármit is mondani, de egy jó tavasszal megalapozhatjuk a következő szezon elejét is.”


Kapusposzton érkezik egy új játékos, a 21 éves Nagy Benedek nyáron csatlakozik csapatunkhoz.

Két Gyöngyösön eltöltött év után Tatabányára érkezel majd nyáron: hogyan fogadtad a megkeresést?

„Nagyon örültem, amikor meghallottam a Tatabánya megkeresését, nagyon tetszett az, amit a klub felvázolt a jövővel kapcsolatban: egy új projekt indul Tatabányán, új edzővel és ez nagyon tetszett nekem. Örülök, hogy bizalmat szavaztak nekem, hogy a csapat tagja lehetek a következő szezonban. Emellett nagyon nagy a lehetőség arra, hogy tovább fejlődjek és tanuljak az ottani szakemberektől és játékosoktól. A Gyöngyösön eltöltött eddigi másfél év alatt sokat tanultam és sokat köszönhetek a csapatnak. Természetesen a hátralevő félévben is száz százalékosan oda fogom tenni magamat minden egyes mérkőzésen, minden mérkőzésen a győzelem cél és szép eredménnyel szeretnék búcsúzni a Gyöngyöstől.”

 

Veled együtt több fiatal is érkezik a csapathoz, bízol benne, hogy fontosabb szerep hárulhat rátok?

„A Tatabánya nekünk fiataloknak szerintem egy nagyon nagy lehetőség, de egyben kihívás is. Én személy szerint mindent meg fogok tenni azért, hogy kiérdemeljem azt, hogy minél több időt tölthessek a kapuban, és amikor a pályán leszek, mindent elkövetek azért, hogy a csapat segítségére legyek és hogy győztesen hagyjuk el a pályát.”


A harmadik játékos pedig a 18 éves és gólerős balátlövő, Pergel Andrej.



Az idei szezonban már bemutatkoztál az NB I-ben, azonban jövőre folyamatosan az első osztályban bizonyíthatsz majd: mik a várakozásaid?


„Úgy érzem még ez fél év Veszprémben nagyon jó lesz arra, hogy legfőképpen fizikálisan tudjak fejlődni és emellett azokkal a pozitív tulajdonságokkal, amik a fiatalsággal járnak fel tudjam venni a versenyt az idősebb és rutinosabb játékosokkal. Remélem megadatik a lehetőség még itt Veszprémben arra, hogy még jobban bele tudjak szokni az élvonalba és minél felkészültebben tudjak érkezni Tatabányára. Szeretem a kihívásokat és várom, hogy bizonyíthassak az NB1-ben.”



Miben látod az erősségeidet, mivel lehetsz a legnagyobb segítségére a csapatnak?

„Megint azt tudnám mondani, hogy fiatal vagyok és rendelkezésére állok a csapatnak. Azt a szerepet szeretném betölteni, amit nekem szánnak. Eddig bárhol sikerült beilleszkednem a környezetbe, ezt mondanám az erősségnek és bízom benne, hogy ez most is így lesz. Fordított esetben pedig nagyon jó játékosokkal és stábbal leszek körülvéve, lesz kitől tanulnom!”


A három játékos Tatabányára igazolása a Veszprémmel történt együttműködés által jött létre, így a mind a hárman kölcsönben szerepelnek majd együttesünknél. Bízunk benne, hogy a fiatalok rendre jó teljesítménnyel rukkolnak elő, lehetőséget kapnak a bizonyításra, valamint sokat fejlődnek együttesünknél.

 

Kép forrása: Gyöngyösi Kézilabda Klub




TABELLA
1. CYEB-Budakalász 0
2. Csurgói KK0
3. Dabas KC 0
4. FTC-Green Collect0
5. Balatonfüredi KSE0
6. HE-DO B.Braun-Gyöngyös 0
7. ETO University Handball Team0
8. QHB Eger0
9. Carbonex-Komló0
10. HSA NEKA0
11. OTP Bank - PICK Szeged0
12. PLER-Budapest 0
13. MOL Tatabánya KC0
14. Telekom Veszprém0

« 2024. szeptember »
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30




Támogatók









© 2024 Tatabányai Kézilabda Kft. - Minden jog fenntartva!
Készítette és üzemelteti: Mile Informatika Kft. | CMS powered by Neoport Core engine

88:88
XX:XX
II:II
00:00
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Mol-Pick Szeged - Grundfos Tatabánya KC // 09.07. 18:30