Hírek Klub Csapat Utánpótlás Meccsek Galéria Webshop Kapcsolat
    Kövess minket:
HÍREK KLUB CSAPAT UTÁNPÓTLÁS MECCSEK GALÉRIA WEBSHOP Kapcsolat

Hírek
Remek kezdés után visszaesett a Grundfos KC Tatabánya játéka
2019. február 8. 23:02
Az első félidőben 18, a másodikban 9 gólt szereztek a kék-fehérek, így vereséggel kezdték az EHF-Kupát. Egy év szünet után ismét az EHF-Kupában szoríthattak kedvenceikért a Grundfos Tatabánya KC szurkolói.

 

Ahogy két évvel ezelőtt, úgy most is Győr jelentette a hazai pályát a Tigriseknek.
A sötét mezben játszó Tatabánya kezdte jobban a találkozót. A Nexe az egész mérkőzésen nem vezetett, ám három másodperccel a vége előtt meglőtték a mérkőzés utolsó gólját, így meg is nyerték azt. A második félidőben egyébként a Grundfos mindössze kilenc gólt dobott, ami épp a fele az első félidőben nyújtott teljesítménynek.

Így hiába vezetett szinte végig a Grundfos KC Tatabánya, végül 28-27-s vereséget szenvedett a Győri Audi ETO Arénában.


VÉLEMÉNYEK

Hrove Horvat: Nagyon büszke vagyok a csapatomra, hogy a mérkőzés végéig küzdöttek és nem adták fel a mérkőzést a rossz kezdésünk ellenére sem. A második félidőben feljavult a védekezésünk és a támadásunk is, a végjátékban pedig szerencsével nyerni tudtunk. Büszkeséggel tölt el, hogy egy ilyen neves edző és egy ilyen kiemelkedő csapat ellen győzni tudtunk.

Ante Gadza: Boldog vagyok, hogy nyertünk ma. Igaz a végén szerencse kellett a győzelmünkhöz, mégis úgy vélem megérdemelten nyertünk, mert a második félidőre jelentősen feljavítottuk a játékunkat mind támadásban, mind védekezésben.

Vladan Matic: A Nexe egy nagyon kellemetlen ellenfél, jól összetett és taktailag is jól felépített csapat. Az első félidőben nagyon jól játszottunk, lendületesen és megvalósítva mindazt amit szerettünk volna. A második félidőre lelassultunk, elfáradtunk. Szenvedtünk a támadásainkban, amikor sikerült hátul kivédekezni, akkor elől eladtuk. Sokszor úgy érzem, hogy még egy-egy passz kellett volna a 100%-os helyzetekig, de elkapkodtuk így nem született gól. 3-4 kulcsfontosságú labdát ie eladtunk, a helyzetünket pedig tovább nehezítette Vrankovic hiánya, így nem tudtunk a hosszú oldalon cserélni. Úgy gondolom összességében ma nem érdemeltünk vereséget, de ilyen a sport. Gratulálok a Nexének, mi pedig megyünk tovább.

Vujovic Milos: Gratulálok a Nexének, hogy ilyen keményen küzdöttek végig amai meccsen. Az első félidőben úgy gondolom minden a számításaink szerint alakult, a második félidőben azonban nem számítottunk arra, hogy az ellenfelünk ennyi minden változtatást fog eszközölni és ilyen szinten képes lesz feljavulni a játékuk. Az utolsó percekben őgy érzem szerencsétlenek voltak, mert a kulcsfontosságú helyzetekkel nem tudtunk élni. A mai meccsen a szerencse az ő oldalukon állt, remélem a visszavágón a miénken lesz.


Férfi EHF-Kupa, csoportkör, 1. forduló, B csoport:
Grundfos Tatabánya KC-RK Nexe (horvát) 27-28 (18-14)
A Tatabánya gólszerzői: Vujovic 8, Grigoras 5, Bozovic 4, Pásztor 3, Vranjes 3, Juhász 2, Sipos 1, Borzas 1
Címkék

Kommentek


TABELLA
1. Telekom Veszprém10
2. MOL-Pick Szeged 6
3. FTC HungaroControl6
4. Dabasi KC VSE5
5. Balatonfüredi KSE5
6. HE-DO B.Braun Gyöngyös 4
7. Csurgói KK3
8. SBS-Eger 3
9. Grundfos Tatabánya KC2
10. Mezőkövesdi KC 1
11. Sport36-Komló 1
12. Váci KSE 0
13. Budakalász Kézilabda ZRT 0
14. Orosházi FKSE-LINAMAR 0


« 2019. szeptember »
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


Gyárlátogatás

A Kék Tigrisek ellátogattak a Grundfos üzemébe. Nézd meg az eseményről készült videós beszámolónkat!
Támogatók


Névadó főtámogatónk a Grundfos Magyarország Gyártó Kft.© 2019 Tatabányai Kézilabda Kft. - Minden jog fenntartva!
Készítette és üzemelteti: Mile Informatika Kft. | CMS powered by Neoport Core engine

88:88
XX:XX
II:II
00:00
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Mol-Pick Szeged - Grundfos Tatabánya KC // 09.07. 18:30