Hírek Klub Csapat Utánpótlás Meccsek Galéria Webshop Kapcsolat
    Kövess minket:
HÍREK KLUB CSAPAT UTÁNPÓTLÁS MECCSEK GALÉRIA WEBSHOP Kapcsolat

Hírek
Geri kimaradt, Szabi készül
2018. január 3. 17:16
Öt játékosunk volt a bő válogatott keretben, aztán az év végi szűkítést követően ketten maradtak, Szöllősi Szabi és Juhász Ádi. A kimaradók között találhatjuk viszont a több mint 180-szoros válogatott Harsányi Gergelyt is. Vele, illetve Szöllősi Szabival beszélgettünk a felkészülésről, illetve az Eb-esélyekről.


– December 30-án újságból szereztem tudomást arról, hogy kimaradtam a keretből – mondta Harsányi Geri. – 2002 óta, akkor együtt kerültünk a válogatottba Charlival, alias Carlos Pérezzel, gyakorlatilag megszakítás nélkül szerepelhettem a nemzeti csapatba. Ezi önmagában is hatalmas megtiszteltetés. Az induláskor úgy gondoltam, ha egy meccsre bekerülhetek a válogatottba, már az is óriási dolog. Ezzel szemben tizenöt évig ott lehettem. Megjártam két olimpiát, számtalan Eb-t és világbajnokságot. Ezek mind-mind szép emlékek.

A népszerű Geri a horvátországi Eb-re is odaadóan készült. Az első, győri válogatott edzőtáborban az új kapitány még úgy nyilatkozott, számít az ő rutinjára is. Végül a fiatalítás mellett tette le a voksát.

– Bevallom, mint legidősebb játékos számítottam rá, hogy előbb-utóbb eljön ennek is az ideje – emelte ki a kiváló szélső. – Így könnyebben tudtam elfogadni Vranjes döntését. Legfeljebb azt hiányolom, hogy ezt nem személyesen közölték velem. De ettől függetlenül nagyon szurkolok a srácoknak. Szöllősi Szabinak és Juhász Ádinak külön is. Úgy gondolom, a magyar kézilabda presztízsit jó lenne megőrizni. Jó lenne a csoportból továbbjutni, és a magyar virtusra jellemzően, egy-egy bravúr is benne lehet a csapatban...

A 72-szeres válogatott beállós, Szöllősi Szabi viszont, a kerettel szerdán már folytatta is a közös felkészülést.
– Jó erőben, jó formában érzem magam – fogalmazott Szabolcs. – Megjegyzem, karácsonykor még otthon is edzettem, most pedig újra elkezdtük a közös melót, Mi tagadás, jó érzés ismét a válogatottban. Remélem, az Eb-re is kijuthatok, ahol persze nagyon nehéz a csoportunk. Jó lenne, ha a spanyolok és a dánok elleni meccsből tudnánk két pontot szerezni, mert utána, persze relatíve, könnyebb ellenfelek jöhetnek. Szombaton és hétfőn két edzőmeccset vívunk a svédekkel. A skandináv stílus „ízlelgetése” még jól jöhet a dánok ellen, akikkel az első Eb-meccsünket játsszuk...


Címkék

Kommentek


TABELLA
1. Telekom Veszprém0
2. MOL-Pick Szeged0
3. Grundfos Tatabánya KC0
4. Balatonfüredi KSE0
5. CYEB Budakalász0
6. Csurgói KK0
7. Sport36 Komló0
8. Dabas KC VSE0
9. EGER SBS Eszterházy0
10. Ceglédi KKSE0
11. B.Braun Gyöngyös0
12. FTC KN KFT0
13. Vecsés SE0
14. Mezőkövesdi KC0


« 2018. szeptember »
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


Gyárlátogatás

A Kék Tigrisek ellátogattak a Grundfos üzemébe. Nézd meg az eseményről készült videós beszámolónkat!
Támogatók


Névadó főtámogatónk a Grundfos Magyarország Gyártó Kft.© 2018 Tatabányai Kézilabda Kft. - Minden jog fenntartva!
Készítette és üzemelteti: Mile Informatika Kft. | CMS powered by Neoport Core engine

88:88
XX:XX
II:II
00:00
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Mol-Pick Szeged - Grundfos Tatabánya KC // 09.07. 18:30