Kövess minket!

HÍREK CSAPAT UTÁNPÓTLÁS KLUB WEBSHOP JÁTÉK GALÉRIA TÁMOGATÓK
HÍREK CSAPAT UTÁNPÓTLÁS KLUB WEBSHOP JÁTÉK GALÉRIA TÁMOGATÓK
ESEMÉNYNAPTÁR
« 2018. február »
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

Hírek
Bevette Egert a Grundfos KC
2017. december 3. 23:45
A Grundfos Tatabánya KC férfi kézilabdacsapata hozta a kötelezőt: Matics Vladan együttese 28-24-re nyert Egerben, az NB I. 12. fordulójában.

Férfi kézilabda NB I., 12. forduló
Eger SBS Eszterházy – Grundfos Tatabánya KC 24-28 (11-13)
Eger, 800 néző, vezette: Bíró Á., Kiss O.

A Grundfos KC többször is elléphetett volna öt-hat góllal az egriektől, ám mindig bele-belehibáztak, így a hazaiak zárkóztak. Igaz, noha a szurkolók jól szórakoztak, mert nem vált naggyá a különbség, a tatabányaiak győzelmét így sem fenyegette komoly veszély. Az Egerben Stochl hozta magát a kapuban, Petróra sem lehetett panasz (négy gól), míg a vendégeknél Vujovics nyolcszor vette be az egri kaput.
Mindent összevetve a Grundfos KC nagyon fontos két pontot szerzett, így a tabella harmadik helyéről várhatja a két hazai rangadót, jövő vasárnap a Veszprém és december 17-én a Szeged ellen.

Grundfos KC: Iancu – Vujovics 8, Ilyés 3, Bozsovics 1, Vranjes 3, Grigoras 3, Harsányi 3. Csere: Székely, Pásztor 2, Juhász 2, Sipos, Dénes, Szöllősi Sz., Vrankovics 3. Vezetőedző: Matics Vladan.
Hétméteresek: 1/1, illetve 3/1
Kiállítások: 8 perc, illetve 6 perc.

Az eredmény alakulása: 10. perc: 4-4, 20. p.: 8-10, 40. p.: 14-17, 50. p.: 18-21.
Nem számíthatott könnyű meccsre a Tatabánya az Eger otthonában, de mivel a Balatonfüred sem botlott, kötelező volt begyűjteniük a két pontot.
A mérkőzés nagy részében mindkét gárda sok hibával játszott, támadásban és védekezésben egyaránt. A vendégek javára az döntött, hogy többször voltak eredményesek lerohanásból, emellett hosszabb a kispadjuk és tán erőnlétben is felülmúlták a hevesieket.

NYILATKOZATOK

Vladan Matics: - nem volt könnyű feladat, sok időnk sem volt készülni erre a nehéz összecsapásra, de hála istennek úgy érzem jól megoldottuk ezt a feladatot. Rengeteg hetest és ziccert hibáztunk, amikor nem kellett volna, de ezek vagyunk mi, ebből megyünk tovább. A lényeg, hogy összeszedtük ezt a 2 pontot. Nem játszottunk tökéletesen, de ilyen igazságtalan kupakiesés után azt gondolom nem is várható több. A csapat kicsit gödörbe került azután, de a szerdai és mai győzelemmel úgy gondolom, kicsit vissza tudunk zökkenni és továbbra is harcban maradni a dobogós helyért.

Pásztor Ákos: -Első sorban szeretnék gratulálni az Eger csapatának, ugyanis nagyot küzdöttünk ellenük. Tudtuk, hogy nehéz feladat vár ránk itt Egerben, hiszen mi is és más csapatok is megszenvednek itt a pontért. Számunkra csakis a győzelem volt elfogadható a mai napon, hiszen a kupakiesés után csakis a Magyar Kupára és a Magyar bajnokságra kell koncentrálnunk. Nagyon boldog vagyok és örülök, hogy túl vagyunk ezen a kemény mérkőzésen.

Tóth Edmond: Első sorban szeretnék gratulálni a Tatabányának, ez egy nagyon jó csapat, nem véletlen állnak évek óta dobogó harmadik fokán. A heti felkészülésünket több tényező is hátráltatta, ezért sajnos nem sikerült úgy, ahogy szerettük volna. Egy ilyen csapat ellen több nagyon sok jó egyéni teljesítményre lett volna szükség. Ma úgy érzem, hogy a Stochl-en kívül ma más kimagasló teljesítményt nem tudok említeni. Igaz Stochl rengeteget segített rajtunk, de ez kevés volt összességében. Ennek ellenére ez a csapat ma megtett mindent annak érdekében, hogy ez egy jó és szórakoztató legyen. Küzdöttünk, harcoltunk és egy nagyon kemény védőfalat kellett megbontanunk, ahhoz, hogy sikeresek legyünk. Sokszor 1-1 ütemet lemaradtunk, amiből meg tudott lépni a Tatabánya, ez eredményezte a mai különbséget. Remélem egyszer mi is ilyen szinten leszünk, úgyhogy köszönöm szépen.

Vaskó Péter: - Először gratulálok a Tatabányának, nagyon jól játszottak, de úgy gondolom, a vereség ellenére ránk sem lehet panasz. Mi is mindent megtettünk, hogy egy jó meccset játszunk, és azt gondolom ez sikerült is. Néha a támadásunk picit akadozott, de az akaratunkkal nem volt gond.Címkék

Kommentek

WEBSHOP

Gyárlátogatás

A Kék Tigrisek ellátogattak a Grundfos üzemébe. Nézd meg az eseményről készült videós beszámolónkat!

Hírlevél

Iratkozz fel a Grundfos Tatabánya KC hírlevelére és elsőként értesülhetsz mindenről, ami a csapattal történik!

Tabella
PONT
CSAPAT
1. Telekom Veszprém30
2. MOL-Pick Szeged26
3. Grundfos Tatabánya KC24
4. Balatonfüredi KSE24
5. Eger SBS Eszterházy17
6. CYEB Budakalász15
7. Sport36-Komló14
8. Dabas KC VSE14
9. Csurgói KK12
10. Ceglédi KKSE9
11. B.Braun Gyöngyös8
12. FTC KN KFT7
13. Váci KSE6
14. Orosházi FKSE-LINAMAR6


Támogatók


Névadó főtámogatónk a Grundfos Magyarország Gyártó Kft.
Kövess minket!  © 2016 Tatabányai Kézilabda Kft. - Minden jog fenntartva!
Készítette és üzemelteti: Mile Informatika Kft. | CMS powered by Neoport Core engine

88:88
XX:XX
II:II
00:00
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Mol-Pick Szeged - Grundfos Tatabánya KC // 09.07. 18:30