Kövess minket:
Hírek Klub Csapat Utánpótlás Meccsek Galéria Webshop Kapcsolat
 
HÍREK KLUB CSAPAT UTÁNPÓTLÁS MECCSEK GALÉRIA WEBSHOP Kapcsolat

Hírek
Látványos játékra is futotta az erőnkből
2017. november 29. 23:06
Az elején még akadozott a játékunk, a fiúkon érződött az EHF-kupabeli megpróbáltatás. A fordulást követően azonban már nem volt mese. Nyolcgólos hazai siker lett a vége.

Vastaps és „szép volt fiúk!” fogadta a pályára lépő csapatunkat. A publikum így köszönte meg a kék-fehérek EHF-kupaszereplését...

A meccs fej-fej melletti küzdelemmel, ám sok hibával indult. Az első játékrészben elsősorban az egykori tatabányai kapus Paul, illetve tatabányai kollégája, Székely Marci jeleskedtek. A folytatásban, amikor megnyugodtunk, be is indult a tatabányai henger. Vranjes, Bozovics, Grigoras és Vrankovics szebbnél-szebb gólokat lőve megtörte a Duna-partiak ellenállását. Ennek pedig megérdemelt és magabiztos győzelem lett a vége.

A 11. forduló számokban

 

Grundfos Tatabánya KC – Váci KSE 33-25 (15-13)
Földi Imre Sportcsarnok, 800 néző, vezette: Andorka, Hucker.
Tatabánya: Székely M. – Pásztor Á. 1, Vrankovics 6, Sipos A., Dénes, Vranjes 9(2), Juhász Á. 3. Csere: Iancu (kapus), Bozovics 5, Vujovics, Szöllősi Sz. 1, Grigoras 6, Harsányi 2(1), Ilyés. Edző: Matics Vladan.
Vác: Paul – Ménfői 1, Balaz, Szakics, Davidovics 4, Koller 4, Holpert 2. Csere: Rózsavölgyi (kapus), Törtei 2, Tyiskov 2, Grabavac 6, Kecskeméti 2, Tárkányi, Bognár A. 2(1), Czene. Edző: Gúnya Péter.
Az eredmény alakulása, 7. p.: 2-4, 10. p.: 4-4, 18. p.: 6-9, 28. p.: 14-12, 37. p.: 18-15, 47. p.: 26-19, 56. p.: 30-25.
Kiállítások: 6, ill. 2 perc
Hétméteresek: 4/3, ill. 3/1

 

NYILATKOZATOK

Gúnya Péter: Úgy láttam, hogy egy bizonyos ideig tudtuk azt a játékot védekezésben játszani, amit szerettünk volna. Megnyitottuk a falat, hogy ezzel kicsit megnehezítsük azt a játékot, amit elég sokszor játszik a Tatabánya. Ez egy ideig sikerült is, azután viszont elvesztettük a koncentrációt. Természetesen a Tatabánya egy nagyon jó csapat, aki alkalmazkodott ehhez a történethez és onnantól kezdve sokkal hatékonyabb voltak. A második félidőben azért spórolni kellett nekünk is, mivel hétvégén játszunk a Csurgóval ezért gondoltam, hogy azok a játékosok, akik azon a mérkőzésen fontos szerepet fognak kapni, ők pihenjenek. Azt gondolom nincsen szégyenkezni valónk, elégedett vagyok az első félidőben nyújtott teljesítménnyel, ebből pedig tudunk építkezni a hétvégére. Gratulálok a Tatabányának és további sok sikert kívánok.

Bognár Alex: Először is szeretnék gratulálni a Tatabánya csapatának. A csapat szerintem nem elégedett ezzel a mai eredménnyel meg a játékkal sem, annak ellenére, hogy Peti az első 15-20 percet megdicsérte és elégedett volt vele. Csapatunk belül mi nem így gondoltuk, ideges voltunk, de szerintem ez egy jó eredmény a Tatabánya ellen. Szerintem a jövőben erre lehet építkezni, a hibákból tanulnunk kell, és arra lehet építeni.

Vladan Matics: Gratulálok a Petinek és a fiatal csapatának ehhez a kiváló meccshez. Nagyon jól játszottak végig, ezt a 8 gólos különbséget kicsit túlzásnak érzem. Ez a sport egy kegyetlen dolog, az első 20 percben még érződött a csapaton a hétvégi kudarc, de miután beindultunk, utána könnyedebben ment a játék jóval. Az első félidő utolsó 10 perce valamint a második félidő már elég jó volt. A mai meccs egy igazi csapatmunka volt, dicséretben részesítem ezért a csapatomat. Nem mondom, hogy szép játékkal, de nagy küzdéssel, akarással nyertünk ma. Gratulálok a Vácnak még egyszer, ez egy nagyon korrekt meccs volt.

Harsányi Gergely: A hétvégét lelkileg elég nehezen éltük meg, hiszen a siker kapujában álltunk és nagyon szerettük volna megismételni a tavalyi csoportkörbe jutást. A fortuna a Chambery együttesét sodorta elénk, akik az egyik legnehezebb ellenfél volt akit kaphattunk, de ennek ellenére végig partiban voltunk velük és a végén is meg volt az esélyünk a továbbjutásra. Ez nagyon fájó, ez a sport rosszabbik oldala, de menni kell tovább és muszáj gyorsan felállni, hiszen további céljaink a Magyar bajnokságban és a Magyar kupában vannak. A mai meccs a Vác ellen volt a következő feladatunk, ahol szerintem jó meccset játszottunk. Dicséret illeti a Vácot, mert 20 percig egy magas színvonalú meccset játszottunk és nagyon közel volt egymáshoz a két csapat. Ezt követően Gúnya Peti becserélte a fiatalokat, ahol örömmel konstatáltam, hogy rengeteg tehetséges játékos van az utánpótlásban, amire hosszútávon nagyon jól lehet majd építeni. Nekünk a két pont megszerzése volt a legfontosabb és, hogy valóban felálljunk ebből a vereségből, ami a hétvégén volt. Ezért örülünk a két pontnak.
Címkék

Kommentek


TABELLA
1. Telekom Veszprém0
2. MOL-Pick Szeged0
3. Grundfos Tatabánya KC0
4. Balatonfüredi KSE0
5. CYEB Budakalász0
6. Csurgói KK0
7. Sport36 Komló0
8. Dabas KC VSE0
9. EGER SBS Eszterházy0
10. Ceglédi KKSE0
11. B.Braun Gyöngyös0
12. FTC KN KFT0
13. Vecsés SE0
14. Mezőkövesdi KC0


« 2018. augusztus »
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


Gyárlátogatás

A Kék Tigrisek ellátogattak a Grundfos üzemébe. Nézd meg az eseményről készült videós beszámolónkat!
Támogatók


Névadó főtámogatónk a Grundfos Magyarország Gyártó Kft.© 2018 Tatabányai Kézilabda Kft. - Minden jog fenntartva!
Készítette és üzemelteti: Mile Informatika Kft. | CMS powered by Neoport Core engine

88:88
XX:XX
II:II
00:00
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Mol-Pick Szeged - Grundfos Tatabánya KC // 09.07. 18:30