hirdetés
Hírek Klub Csapat Utánpótlás Meccsek Galéria WEBSHOP Kapcsolat
    Kövess minket:
HÍREK KLUB CSAPAT UTÁNPÓTLÁS MECCSEK GALÉRIA WEBSHOP Kapcsolat

Hírek
Látványos játékra is futotta az erőnkből
2017. november 29.
Az elején még akadozott a játékunk, a fiúkon érződött az EHF-kupabeli megpróbáltatás. A fordulást követően azonban már nem volt mese. Nyolcgólos hazai siker lett a vége.

Vastaps és „szép volt fiúk!” fogadta a pályára lépő csapatunkat. A publikum így köszönte meg a kék-fehérek EHF-kupaszereplését...

A meccs fej-fej melletti küzdelemmel, ám sok hibával indult. Az első játékrészben elsősorban az egykori tatabányai kapus Paul, illetve tatabányai kollégája, Székely Marci jeleskedtek. A folytatásban, amikor megnyugodtunk, be is indult a tatabányai henger. Vranjes, Bozovics, Grigoras és Vrankovics szebbnél-szebb gólokat lőve megtörte a Duna-partiak ellenállását. Ennek pedig megérdemelt és magabiztos győzelem lett a vége.

A 11. forduló számokban

 

Grundfos Tatabánya KC – Váci KSE 33-25 (15-13)
Földi Imre Sportcsarnok, 800 néző, vezette: Andorka, Hucker.
Tatabánya: Székely M. – Pásztor Á. 1, Vrankovics 6, Sipos A., Dénes, Vranjes 9(2), Juhász Á. 3. Csere: Iancu (kapus), Bozovics 5, Vujovics, Szöllősi Sz. 1, Grigoras 6, Harsányi 2(1), Ilyés. Edző: Matics Vladan.
Vác: Paul – Ménfői 1, Balaz, Szakics, Davidovics 4, Koller 4, Holpert 2. Csere: Rózsavölgyi (kapus), Törtei 2, Tyiskov 2, Grabavac 6, Kecskeméti 2, Tárkányi, Bognár A. 2(1), Czene. Edző: Gúnya Péter.
Az eredmény alakulása, 7. p.: 2-4, 10. p.: 4-4, 18. p.: 6-9, 28. p.: 14-12, 37. p.: 18-15, 47. p.: 26-19, 56. p.: 30-25.
Kiállítások: 6, ill. 2 perc
Hétméteresek: 4/3, ill. 3/1

 

NYILATKOZATOK

Gúnya Péter: Úgy láttam, hogy egy bizonyos ideig tudtuk azt a játékot védekezésben játszani, amit szerettünk volna. Megnyitottuk a falat, hogy ezzel kicsit megnehezítsük azt a játékot, amit elég sokszor játszik a Tatabánya. Ez egy ideig sikerült is, azután viszont elvesztettük a koncentrációt. Természetesen a Tatabánya egy nagyon jó csapat, aki alkalmazkodott ehhez a történethez és onnantól kezdve sokkal hatékonyabb voltak. A második félidőben azért spórolni kellett nekünk is, mivel hétvégén játszunk a Csurgóval ezért gondoltam, hogy azok a játékosok, akik azon a mérkőzésen fontos szerepet fognak kapni, ők pihenjenek. Azt gondolom nincsen szégyenkezni valónk, elégedett vagyok az első félidőben nyújtott teljesítménnyel, ebből pedig tudunk építkezni a hétvégére. Gratulálok a Tatabányának és további sok sikert kívánok.

Bognár Alex: Először is szeretnék gratulálni a Tatabánya csapatának. A csapat szerintem nem elégedett ezzel a mai eredménnyel meg a játékkal sem, annak ellenére, hogy Peti az első 15-20 percet megdicsérte és elégedett volt vele. Csapatunk belül mi nem így gondoltuk, ideges voltunk, de szerintem ez egy jó eredmény a Tatabánya ellen. Szerintem a jövőben erre lehet építkezni, a hibákból tanulnunk kell, és arra lehet építeni.

Vladan Matics: Gratulálok a Petinek és a fiatal csapatának ehhez a kiváló meccshez. Nagyon jól játszottak végig, ezt a 8 gólos különbséget kicsit túlzásnak érzem. Ez a sport egy kegyetlen dolog, az első 20 percben még érződött a csapaton a hétvégi kudarc, de miután beindultunk, utána könnyedebben ment a játék jóval. Az első félidő utolsó 10 perce valamint a második félidő már elég jó volt. A mai meccs egy igazi csapatmunka volt, dicséretben részesítem ezért a csapatomat. Nem mondom, hogy szép játékkal, de nagy küzdéssel, akarással nyertünk ma. Gratulálok a Vácnak még egyszer, ez egy nagyon korrekt meccs volt.

Harsányi Gergely: A hétvégét lelkileg elég nehezen éltük meg, hiszen a siker kapujában álltunk és nagyon szerettük volna megismételni a tavalyi csoportkörbe jutást. A fortuna a Chambery együttesét sodorta elénk, akik az egyik legnehezebb ellenfél volt akit kaphattunk, de ennek ellenére végig partiban voltunk velük és a végén is meg volt az esélyünk a továbbjutásra. Ez nagyon fájó, ez a sport rosszabbik oldala, de menni kell tovább és muszáj gyorsan felállni, hiszen további céljaink a Magyar bajnokságban és a Magyar kupában vannak. A mai meccs a Vác ellen volt a következő feladatunk, ahol szerintem jó meccset játszottunk. Dicséret illeti a Vácot, mert 20 percig egy magas színvonalú meccset játszottunk és nagyon közel volt egymáshoz a két csapat. Ezt követően Gúnya Peti becserélte a fiatalokat, ahol örömmel konstatáltam, hogy rengeteg tehetséges játékos van az utánpótlásban, amire hosszútávon nagyon jól lehet majd építeni. Nekünk a két pont megszerzése volt a legfontosabb és, hogy valóban felálljunk ebből a vereségből, ami a hétvégén volt. Ezért örülünk a két pontnak.






TABELLA
1. Telekom Veszprém48
2. OTP Bank - PICK Szeged40
3. MOL Tatabánya KC30
4. FTC-Green Collect29
5. Csurgói KK24
6. HE-DO B.Braun-Gyöngyös 24
7. Dabas KC 23
8. CYEB-Budakalász22
9. Balatonfüredi KSE19
10. Carbonex-Komló16
11. HSA NEKA14
12. QHB Eger13
13. PLER-Budapest 12
14. Fejér B.Á.L.- Veszprém4

« 2024. április »
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30




Támogatók









© 2024 Tatabányai Kézilabda Kft. - Minden jog fenntartva!
Készítette és üzemelteti: Mile Informatika Kft. | CMS powered by Neoport Core engine

88:88
XX:XX
II:II
00:00
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Mol-Pick Szeged - Grundfos Tatabánya KC // 09.07. 18:30