hirdetés
Hírek Klub Csapat Utánpótlás Meccsek Galéria WEBSHOP Kapcsolat
    Kövess minket:
HÍREK KLUB CSAPAT UTÁNPÓTLÁS MECCSEK GALÉRIA WEBSHOP Kapcsolat

Hírek
Ismét megszenvedtünk a győzelemért
2017. november 15.
A bajnokság 10. fordulójában a haloványnak tűnő Gyöngyös látogatott hozzánk. Aztán 60 perc alatt alaposan megizzasztotta mieinket. Végül felülkerekedett a Matics-legénység, és 3 góllal nyert.

 

Harmatosan kezdetünk. Játékosaink „elől” hibát-hibára halmoztak. Ezért a Gyöngyös az első félidőben végig tartani tudta velünk a lépést. Aztán a folytatásban sem volt túl sok öröme a szurkolóknak, akik azonban az utolsó pillanatig kitartottak kedvenceik mellett. Így jócskán hozzájárulva a Tatabánya végső sikeréhez. A hazai sikerhez ismét „elengedhetetlen” volt Juhász Ádi remek teljesítménye, miként Pásztor Ákos is felnőtt a feladathoz. A kapuban Nono (iAncu) remekelt, a beálló poszton pedig Vranjes gyakaran tarthatatlannak bizonyult.

Ez történt a pályán
Grundfos Tatabánya KC – Gyöngyös 23-20 (12-11)
Földi Imre Sportcsarnok, 900 néző, vezette: Oláh G., Bonifert.
Tatabánya: Iancu – Pásztor Á. 5, Vrankovics 1, Dénes, Vranjes 2(2), Bozovics 1, Vujovics 6(2). Csere: Székely M. (kapus), Juhász Á. 5, Grigoras, Ilyés 1, Szöllősi Sz. Edző: Matics Vladan.
Az eredmény alakulása, 6. p.: 1-4, 10. p.: 5-4, 13. p.: 5-6, 18. p.: 7-9, 24. pp.: 9-9, 34. p.: 13-14, 42. p.: 16-14, 50. p.: 19-16, 53. p.: 19-18.
Kiállítások: 2, illetve 12 perc.
Hétméteresek: 7/5, illetve 6/6.

 

NYILATKOZATOK

Konkoly Csaba: - Nagyon készültünk a mai meccsre, amit a srácok nagyon át is éreztek, így azt gondolom, hogy az első félidei teljesítményre bátran mondhatom, hogy kiváló volt. A magunk részéről nagyon nagy taktikai csatát láttam, amit sajnos nem bírtunk el a mi kis technikai hibáinkkal tűzdelve és ez megpecsételte a 2 pont sorsát. Többször volt már az egy pont a kezünkben, ami idáig egyszer sikerült, de ez most esetleges. Jelen esetben magunkra kell koncentrálni és az elkövetkezendő ellenfelekre ugyanilyen elánnal felkészülni, mint ahogy a maira tettük. Gratulálok a Tatabányának, sok sikert szeretnék nekik kívánni az EHF kupában.

Hudák Henrik: - Rendkívül jól küzdöttünk, de sajnos fontos szituációkban vétettünk technikai hibákat, így amikor visszajöhettünk volna, vagy esetleg egyenlő volt az állás, akkor mindig belehibáztunk. Az első félidőben, ha 6 góllal vezetünk, akkor sem szólhat senki semmit, de ilyen botlások a rutinos Tatabánya ellen nem férnek bele, főleg nem idegenben. Gratulálok a Tatabányának és természetesen sok sikert a hétvégéhez.


Vladan Matics: - Szeretnék gratulálni a drága kollegámnak és a csapatának. Nagyon jó edzőnek tartom, látszik, hogy profi csapatoknál edzősködött, hiszen taktikailag most is rendkívül jól felkészítette az együttesét. Hudinak is gratulálok a fantasztikus estéhez, hiszen millió ziccerünket megfogott. Mi bányászok vagyunk, a védekezés és kapusteljesítmény jól működik, a támadás viszont nem működik egyelőre. Arra a kérdésre, hogy miért nem működik, én magam sem tudom a választ, pedig edző vagyok. Úgy gondolom, hogy túl idegesen kezdtük a mérkőzést és nem válogatjuk meg a jó lövőhelyzeteinket. Edzésen tökéletesen működik minden, azonban a meccsen ezt mégsem tudjuk megvalósítani. Valószínűleg nagy nyomás van rajtunk, azáltal, hogy minket Veszprém és Szeged szintű csapatnak gondolnak, de messze vagyunk mi ettől, mi csak egy kis bányász csapat vagyunk és azok is maradunk. Gratulálni tudok a csapatnak, hiszen a hozzáállásunk fanatikus, a védekezés frenetikus, amihez társul egy szuper szurkolótábor. Egyelőre bányászok vagyunk, de remélem, egyszer művészek leszünk, főleg a támadásban. Büszke vagyok a csapatomra továbbra is. Vasárnap egy rendkívül nehéz és fontos meccs vár ránk, ezért igyekeztem ma megfelelően forgatni a játékosokat. Gratulálok még egyszer az ellenfélnek, egy nagyon korrekt meccs volt.

Pásztor Ákos: - Gratulálok a Gyöngyösnek, ugyanis hatalmas csatát vívtunk egymással. Ahogy a Matke is mondta, amíg nem egy a támadás, addig kénytelenek vagyunk egymásnak még jobban segíteni a védekezésben. A védekezésünk rendkívül jó, amit érzünk, hogy a közönség is értékel, hiszen egy-egy falt után Ők is teljesen extázisba kerülnek. Nagyon jó, amikor meglöknek minket a kritikus helyzetekben, így továbbra is azon leszünk, hogy minél többen kijöjjenek és szurkoljanak nekünk. Az EHF meccsen természetesen ennél több fog kelleni támadásban, de minden erőnkkel azon leszünk, hogy felvegyük az ellenfelünkkel a versenyt és továbbjussunk.


 





TABELLA
1. Telekom Veszprém44
2. OTP Bank - PICK Szeged40
3. MOL Tatabánya KC28
4. FTC-Green Collect27
5. Csurgói KK22
6. HE-DO B.Braun-Gyöngyös 22
7. Dabas KC 21
8. CYEB-Budakalász21
9. Balatonfüredi KSE19
10. Carbonex-Komló16
11. HSA NEKA14
12. PLER-Budapest 12
13. QHB Eger12
14. Fejér B.Á.L.- Veszprém4

« 2024. április »
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30




Támogatók









© 2024 Tatabányai Kézilabda Kft. - Minden jog fenntartva!
Készítette és üzemelteti: Mile Informatika Kft. | CMS powered by Neoport Core engine

88:88
XX:XX
II:II
00:00
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Mol-Pick Szeged - Grundfos Tatabánya KC // 09.07. 18:30