Kövess minket!

HÍREK CSAPAT UTÁNPÓTLÁS KLUB WEBSHOP JÁTÉK GALÉRIA TÁMOGATÓK
HÍREK CSAPAT UTÁNPÓTLÁS KLUB WEBSHOP JÁTÉK GALÉRIA TÁMOGATÓK
ESEMÉNYNAPTÁR
« 2018. március »
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Hírek
Alaposan megszenvedtünk ezért a győzelemért
2017. november 12. 23:46
Feszült hangulatú meccsen nyertünk, amely nagy iramban indult és a küzdelem hevessége mit sem változott a hatvan perc alatt. Végül a rutinosabb házigazdák behúzták a két pontot, két góllal legyőzve alföldi riválisukat.

Jó tempóban indult a találkozó, de viszonylag sok baki csúszott mindkét gárda játékába. Meglepő volt, de a vendégek egyáltalán nem szeppentek meg, így végig tartották a lépést a mieinkkel. Sőt, húsz percen át nem is vezettünk. Ekkor már érezhető volt, hogy az alföldi csapat nem adja olcsón a bőrét. Harminc perc után ugyanis abszolút nyílt volt a találkozó.


Szünet után egy pörgősebb kék-fehér csapat lépett a pályára, ám a félidő derekára elfogyott a lendületünk. Miközben egyre több hiba csúszott mindkét oldalon a játékba. Ráadásul a vendégek, mintha ráéreztek volna a vérszagra, azaz, hogy sebezhetőek ezen az estén a mieink, 16-14-es vezetésünknél hét mezőnyjátékossal próbáltak eredményt elérni. Ekkor azonban Nono (Iancu) remek védéseivel álljt parancsolt a vendégeknek. A véghajrában pedig bebiztosítottuk a győzelmet.
Mi tagadás, a Matics-legénység régen izzadt meg ennyire a sikerért hazai környezetben. A mérkőzés lefújása után, a feszült hangulatra jellemzően, a két együttes tagjai még dulakodtak is egymással...

Ez történt a meccsen
9. forduló
Grundfos Tatabánya KC – Orosháza 20-18 (11-10)
Földi Imre Sportcsarnok, 900 néző, vezette: Bíró A., Kiss O.
Tatabánya: Székely M. – Grigoras 4, Harsánnyi, Dénes, Ilyés, Szöllősi Sz. 1, Vujovics 6(3). Csere: Iancu (kapus), Juhász Á. 4, Bozovics 1, Sipos A., Vranjes 2, Vrankovics 2, Pásztor Á. Edző: Matics Vladan.
Orosháza: Herjeczki – Gyene 5(3), Ferenczi 3, Knezevics 1, Antal 2, Milas 3, Németh L. 2. Csere: Szabó L. (kapus), Srsen, Markovszki, Radojevics 2, Stranigg, Pásztor M. Edző: Buday Dániel.
Az eredmény alakulása, 5.p.: 2-3, 16. p.: 4-6, 23. p.: 8-6, 25. p.: 8-8, 36.p.: 14-11, 43. p.: 15-14, 54. p.: 19-16.
Kiállítások: 8, illetve 6 perc.
Hétméteresek: 4/3, illetve 3/3.


NYILATKOZATOK

Buday Dániel: - Senki nem szeret veszteni, büszke vagyok a csapatomra, kicsit nehezen indult számunkra a bajnokság, saját hibánkból, de úgy érzem, hogy most végre összezártunk és jól reagáltunk erre a szituációra. Nagyon koncentrált, jó mérkőzést játszottunk itt is, egy-két érdekes dolog itt volt, melyet szívesen visszanéznék, de hát ez így alakult most. Elképzelhető, hogy több is lehetett volna a mai meccsen, de dolgozunk tovább, ezzel a játékkal, ezzel a mentalitással úgy gondolom, hogy el tudjuk érni a céljainkat. Rengeteg mérkőzés van még hátra, így ezt most magunk mögött hagyjuk, hiszen szerdán már egy újabb rangadó van otthon. Gratulálok a győztes csapatnak.

Ferenczi Botond: - Gratulálok a Tatabánya csapatának először is. Ahhoz képest, hogy papíron nem egy súlycsoportban vagyunk a hazai együttessel, úgy gondolom, hogy méltó ellenfelei tudtunk lenni a házigazdáknak és igazából nem sok hiányzott, hogy pontot szerezzünk a mai fordulóban. A pontszerzéshez koncentráltabb játékot kellett volna, hogy mutassunk. Ez sajnos nem sikerült, néhány hiba belecsúszott, ezért nem tudtunk ma pontot, pontokat szerezni. Nehéz időszakban vagyunk, de ennek ellenére úgy gondolom a mai mérkőzéssel újra jó útra tért a csapatunk. Az elkövetkezendő időszak kritikus lesz számunkra, mindenképpen szeretnénk ezt a jó formát átmenteni a következő meccsekre és mostantól győztesként távozni a pályáról.

Vladan Matics: - Gratulálok az Orosházának. Szerintem a jelenlegi tabella nem mutat reális képet, számomra az Orosháza az ötödik, hatodik helyen állna. Masszív védekezést mutatnak, nagyon stabilak a kapuban is. Azért tudtunk 20 gólt lőni csak, mert Szabó fantasztikusan védett és emellé egy specifikus nyitott védekezést játszottak. A mai meccsen egyik oldalon sem a támadás, hanem sokkal inkább a védekezés és kapusteljesítmény dominált. Jó meccs volt, kemény meccs, ahol nagyot küzdött az Orosháza is. Gratulálok még egyszer.

Sipos Adrián: - Elsősorban gratulálni szeretnék az Orosházának, nagyon jó meccset játszottak. Szerintem a koncentrációnak nagyon fontos szerepe van az ilyen döntő pillanatokban. A védelmünk és kapusteljesítményünk végig koncentrált volt, ennek köszönhető ez a kevés kapott gól és így belefértek a támadásban elkövetett hibák is.Címkék

Kommentek

WEBSHOP

Gyárlátogatás

A Kék Tigrisek ellátogattak a Grundfos üzemébe. Nézd meg az eseményről készült videós beszámolónkat!

Hírlevél

Iratkozz fel a Grundfos Tatabánya KC hírlevelére és elsőként értesülhetsz mindenről, ami a csapattal történik!

Tabella
PONT
CSAPAT
1. Telekom Veszprém40
2. MOL-Pick Szeged36
3. Grundfos Tatabánya KC31
4. Balatonfüredi KSE30
5. Sport36-Komló20
6. CYEB Budakalász18
7. Dabas KC VSE18
8. Eger SBS Eszterházy17
9. Csurgói KK16
10. Ceglédi KKSE12
11. FTC KN KFT10
12. B.Braun Gyöngyös9
13. Váci KSE8
14. Orosházi FKSE-LINAMAR6


Támogatók


Névadó főtámogatónk a Grundfos Magyarország Gyártó Kft.
Kövess minket!  © 2016 Tatabányai Kézilabda Kft. - Minden jog fenntartva!
Készítette és üzemelteti: Mile Informatika Kft. | CMS powered by Neoport Core engine

88:88
XX:XX
II:II
00:00
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Mol-Pick Szeged - Grundfos Tatabánya KC // 09.07. 18:30