Hírek Klub Csapat Utánpótlás Meccsek Galéria Webshop Kapcsolat
    Kövess minket:
HÍREK KLUB CSAPAT UTÁNPÓTLÁS MECCSEK GALÉRIA WEBSHOP Kapcsolat

Hírek
Alaposan megszenvedtünk ezért a győzelemért
2017. november 12. 23:46
Feszült hangulatú meccsen nyertünk, amely nagy iramban indult és a küzdelem hevessége mit sem változott a hatvan perc alatt. Végül a rutinosabb házigazdák behúzták a két pontot, két góllal legyőzve alföldi riválisukat.

Jó tempóban indult a találkozó, de viszonylag sok baki csúszott mindkét gárda játékába. Meglepő volt, de a vendégek egyáltalán nem szeppentek meg, így végig tartották a lépést a mieinkkel. Sőt, húsz percen át nem is vezettünk. Ekkor már érezhető volt, hogy az alföldi csapat nem adja olcsón a bőrét. Harminc perc után ugyanis abszolút nyílt volt a találkozó.


Szünet után egy pörgősebb kék-fehér csapat lépett a pályára, ám a félidő derekára elfogyott a lendületünk. Miközben egyre több hiba csúszott mindkét oldalon a játékba. Ráadásul a vendégek, mintha ráéreztek volna a vérszagra, azaz, hogy sebezhetőek ezen az estén a mieink, 16-14-es vezetésünknél hét mezőnyjátékossal próbáltak eredményt elérni. Ekkor azonban Nono (Iancu) remek védéseivel álljt parancsolt a vendégeknek. A véghajrában pedig bebiztosítottuk a győzelmet.
Mi tagadás, a Matics-legénység régen izzadt meg ennyire a sikerért hazai környezetben. A mérkőzés lefújása után, a feszült hangulatra jellemzően, a két együttes tagjai még dulakodtak is egymással...

Ez történt a meccsen
9. forduló
Grundfos Tatabánya KC – Orosháza 20-18 (11-10)
Földi Imre Sportcsarnok, 900 néző, vezette: Bíró A., Kiss O.
Tatabánya: Székely M. – Grigoras 4, Harsánnyi, Dénes, Ilyés, Szöllősi Sz. 1, Vujovics 6(3). Csere: Iancu (kapus), Juhász Á. 4, Bozovics 1, Sipos A., Vranjes 2, Vrankovics 2, Pásztor Á. Edző: Matics Vladan.
Orosháza: Herjeczki – Gyene 5(3), Ferenczi 3, Knezevics 1, Antal 2, Milas 3, Németh L. 2. Csere: Szabó L. (kapus), Srsen, Markovszki, Radojevics 2, Stranigg, Pásztor M. Edző: Buday Dániel.
Az eredmény alakulása, 5.p.: 2-3, 16. p.: 4-6, 23. p.: 8-6, 25. p.: 8-8, 36.p.: 14-11, 43. p.: 15-14, 54. p.: 19-16.
Kiállítások: 8, illetve 6 perc.
Hétméteresek: 4/3, illetve 3/3.


NYILATKOZATOK

Buday Dániel: - Senki nem szeret veszteni, büszke vagyok a csapatomra, kicsit nehezen indult számunkra a bajnokság, saját hibánkból, de úgy érzem, hogy most végre összezártunk és jól reagáltunk erre a szituációra. Nagyon koncentrált, jó mérkőzést játszottunk itt is, egy-két érdekes dolog itt volt, melyet szívesen visszanéznék, de hát ez így alakult most. Elképzelhető, hogy több is lehetett volna a mai meccsen, de dolgozunk tovább, ezzel a játékkal, ezzel a mentalitással úgy gondolom, hogy el tudjuk érni a céljainkat. Rengeteg mérkőzés van még hátra, így ezt most magunk mögött hagyjuk, hiszen szerdán már egy újabb rangadó van otthon. Gratulálok a győztes csapatnak.

Ferenczi Botond: - Gratulálok a Tatabánya csapatának először is. Ahhoz képest, hogy papíron nem egy súlycsoportban vagyunk a hazai együttessel, úgy gondolom, hogy méltó ellenfelei tudtunk lenni a házigazdáknak és igazából nem sok hiányzott, hogy pontot szerezzünk a mai fordulóban. A pontszerzéshez koncentráltabb játékot kellett volna, hogy mutassunk. Ez sajnos nem sikerült, néhány hiba belecsúszott, ezért nem tudtunk ma pontot, pontokat szerezni. Nehéz időszakban vagyunk, de ennek ellenére úgy gondolom a mai mérkőzéssel újra jó útra tért a csapatunk. Az elkövetkezendő időszak kritikus lesz számunkra, mindenképpen szeretnénk ezt a jó formát átmenteni a következő meccsekre és mostantól győztesként távozni a pályáról.

Vladan Matics: - Gratulálok az Orosházának. Szerintem a jelenlegi tabella nem mutat reális képet, számomra az Orosháza az ötödik, hatodik helyen állna. Masszív védekezést mutatnak, nagyon stabilak a kapuban is. Azért tudtunk 20 gólt lőni csak, mert Szabó fantasztikusan védett és emellé egy specifikus nyitott védekezést játszottak. A mai meccsen egyik oldalon sem a támadás, hanem sokkal inkább a védekezés és kapusteljesítmény dominált. Jó meccs volt, kemény meccs, ahol nagyot küzdött az Orosháza is. Gratulálok még egyszer.

Sipos Adrián: - Elsősorban gratulálni szeretnék az Orosházának, nagyon jó meccset játszottak. Szerintem a koncentrációnak nagyon fontos szerepe van az ilyen döntő pillanatokban. A védelmünk és kapusteljesítményünk végig koncentrált volt, ennek köszönhető ez a kevés kapott gól és így belefértek a támadásban elkövetett hibák is.Címkék

Kommentek


TABELLA
1. MOL-Pick Szeged 32
2. Telekom Veszprém32
3. Grundfos Tatabánya KC20
4. FTC HungaroControl20
5. HE-DO B.Braun Gyöngyös 19
6. Balatonfüredi KSE17
7. Csurgói KK 17
8. Sport36-Komló 16
9. SBS-Eger 12
10. Dabasi KC VSE 11
11. Mezőkövesdi KC 9
12. Orosházi FKSE-LINAMAR 7
13. Budakalász Kézilabda ZRT 5
14. Váci KSE 1

« 2020. július »
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


Gyárlátogatás

A Kék Tigrisek ellátogattak a Grundfos üzemébe. Nézd meg az eseményről készült videós beszámolónkat!
Támogatók


Névadó főtámogatónk a Grundfos Magyarország Gyártó Kft.© 2020 Tatabányai Kézilabda Kft. - Minden jog fenntartva!
Készítette és üzemelteti: Mile Informatika Kft. | CMS powered by Neoport Core engine

88:88
XX:XX
II:II
00:00
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Mol-Pick Szeged - Grundfos Tatabánya KC // 09.07. 18:30