Hírek Klub Csapat Utánpótlás Meccsek Galéria Webshop Kapcsolat
    Kövess minket:
HÍREK KLUB CSAPAT UTÁNPÓTLÁS MECCSEK GALÉRIA WEBSHOP Kapcsolat

Hírek
Küzdeni tudásból jeles
2017. november 4. 0:21
A 8. forduló rangadóján a Matics-csapat az ősi rivális Csurgó otthonában lépett pályára, és óriási küzdelemben, 23-26-ra nyerve rendkívül értékes két pontot szerzett.

 

Az első félidőben, annak ellenére, hogy a mieink jól kezdtek a 20. perc környékétől mégis futniuk kellett az eredmény után. Valahogy ez idő tájt elvesztettük a fonalat, de ezt a játékrészt így is ikszre hoztuk.

Szünet után ugyanolyan hullámzó volt a mérkőzés, mint az első 30 perc hajrája. Hol a Csurgó vezetett, és Ilyés Feciék egyenlítettek, hol mi szeretünk minimális előnyt. Aztán az utolsó tíz percben Juhász Ádi és Grigoras bombáinak köszönhetően, valamint Harsányi Geri is bevágott egy fontos hetest, a magunk javára döntöttük el a rangadót.

Kontra Zsolt: - Ideges, feszült hangulatú, ám mégis sportszerű mérkőzés volt, amelyen elsősorban a küzdelem dominált. De óriási sikere, hogy ezt a nagyon-nagyon fontos két pontot megszereztük.

Ezt történt Csurgón
Csurgó – Gruundfos Tatabánya KC 23-26 (12-12)
Sótonyi-csarnok, 700 néző, vezette: Felhő, Öcsi.
Tatabánya: Székely M. – Vujovics 3, Ilyés 1, Vranjes 4, Juhász Á. 7, Grigoras 4, Harsányi 2. Csere: Iancu (kapus), Bozovics 2, Pásztor, Sipos A., Dénes, Szöllősi Sz. 1, Vrankovics 2, Rosta M., Rózner. Edző: Matics Vladan.
Az eredmény alakulása: 8. p.: 3-5, 15. p.: 7-7, 23. p.: 11-9, 24. p.: 11-11, 38. p.: 16-14, 46. p.: 18-18, 52. p.: 19-20, 57. p.: 21-23.
Kiállítás: 10, illetve 8 perc.
Hétméteres: 7/7, illetve 5/3.

NYILATKOZATOK

Vladan Matic: Gratulálok a Csurgónak, mindent megtettek a mai meccsen, ami tőlük telhető. Harcoltak, 100%-os hozzáállást tanúsítottak. Hála istennek a hozzáállás a mi oldalunkon sem hibádzott. Véleményem szerint eléggé szerény minőségű meccs volt, hosszú volt a szünet a válogatott hét miatt és ezért rendkívül pontatlan volt a játékunk. Úgy érkeztünk a mérkőzésre, hogy legalább 1 góllal nyerjünk, hiszen tudjuk, hogy nem sok csapatnak sikerül itt pontot szereznie. Rengeteg gyermeteg hibát vétettünk, Bartucz László pedig mindig fantasztikus formát mutat ellenünk. A mérkőzés színvonala ugyan nem volt annyira magas színvonalú, de a harcos hozzáállásunk annál magasabb szintű volt. Korrekt játék volt mindkét oldalon, a közönség élvezte, mi edzős kevésbé, hiszen kissé stresszes volt. Gratulálok még egyszer a Csurgónak.

Juhász Ádám: Gratulálok a Csurgónak. Úgy gondolom a mester mindent elmondott már. Úgy hiszem, hogy a Csurgó ellenünk játszott a legjobban ebben a szezonban. Jól lőttek kívülről, a betöréseik is jól sikerültek, ezért nem volt könnyű ellenük védekezni. Amikor pedig jól védekeztünk, akkor elől elkapkodtuk és visszaadtuk a labdákat. Szerencsére a végére úgy láttam, hogy a védőjátékosaik jobban elfáradtak, mint a mienk,ennek köszönhetően tudtuk megnyerni a mérkőzést. Nagyon örülök, hiszen nagyon fontos győzelem volt ez számunkra, főleg, hogy lépéshátrányban vagyunk a harmadik helyért folytatott harcot illetően. Ezzel kicsit közelebb kerültünk a céljainkhoz és haladunk azon az úton, hogy visszaszerezzük a pozíciónkat.
Bence József: Szeretnék gratulálni csapatomnak, hiszen egy nagyon jól összerakott és kőkemény védekezéssel és nagyon erős fallal rendelkező csapatról beszélünk, akik ellen nagyon nehéz támadni. Illetve olyan rutinos játékosok vannak náluk, akik ellen a védekezés sem egyszerű, tele vannak válogatottakkal. Megpróbáltuk, 50 percig ért az előnyünk, utána gyermeteg hibákat vétettünk, illetve a Székely Marci visszahozása is megpecsételte a sorsunkat. Megyünk tovább az úton, ma ennyire tellett, de úgy érzem az az 50 perc csapat szinten nagyon nagy előrelépésnek mondható. Külön köszönöm a szurkolók támogatását, remélem legközelebb már a 2 pontnak örülhetünk és nem a 2-3 gólos vereségnek. Gratulálok a Tatabányának és sok sikert kívánok nekik a további bajnoki illetve EHF kupa szereplésükhöz.

 

Bartucz László: Ismételni tudom az előttem lévők szavait. Azt tudom mondani én is, hogy 50 percig nagyon jól játszottunk, de azért a Tatabánya egy erősebb csapat így várható volt, hogy a végére felőrölnek minket. Pontosabban játszottak a végén, erősebb volt a védekezésük és ezáltal, könnyű gólokat tudtak lőni. Ez volt a 3 gólos vereség oka. Egy nagyon nehéz időszakból jövünk fel, azt gondolom, hogy nagyon jó úton indultunk el. Együtt van a társaság, ezt kell továbbvinni és biztos vagyok benne, hogy ez hamarosan pontokban is meg fog mutatkozni. Köszönjük a szurkolóknak ezt a fergeteges hangulatot és én is további sok sikert kívánok a Tatabányának mind az ehf kupában, mind a bajnokságban.

 Címkék

Kommentek


TABELLA
1. MOL-Pick Szeged 32
2. Telekom Veszprém32
3. Grundfos Tatabánya KC20
4. FTC HungaroControl20
5. HE-DO B.Braun Gyöngyös 19
6. Balatonfüredi KSE17
7. Csurgói KK 17
8. Sport36-Komló 16
9. SBS-Eger 12
10. Dabasi KC VSE 11
11. Mezőkövesdi KC 9
12. Orosházi FKSE-LINAMAR 7
13. Budakalász Kézilabda ZRT 5
14. Váci KSE 1

« 2020. július »
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


Gyárlátogatás

A Kék Tigrisek ellátogattak a Grundfos üzemébe. Nézd meg az eseményről készült videós beszámolónkat!
Támogatók


Névadó főtámogatónk a Grundfos Magyarország Gyártó Kft.© 2020 Tatabányai Kézilabda Kft. - Minden jog fenntartva!
Készítette és üzemelteti: Mile Informatika Kft. | CMS powered by Neoport Core engine

88:88
XX:XX
II:II
00:00
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Mol-Pick Szeged - Grundfos Tatabánya KC // 09.07. 18:30