Kövess minket!

HÍREK CSAPAT UTÁNPÓTLÁS KLUB WEBSHOP JÁTÉK GALÉRIA TÁMOGATÓK
HÍREK CSAPAT UTÁNPÓTLÁS KLUB WEBSHOP JÁTÉK GALÉRIA TÁMOGATÓK
ESEMÉNYNAPTÁR
« 2017. október »
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Hírek
Fontos meccset nyertünk
2017. október 7. 0:04
Csapatunkat sok szurkoló kísérte el a tavalyi bajnoki negyedik otthonában. Ez pedig plusz erőt adott a fiúknak, akik 29-25-re le is győzték a Budakalász gárdáját.

 

Az első percekben fej-fej mellett haladt a két együttes. A 8. percben 4-4-et mutatott az eredményjelző tábla. Aztán Bozovicsék elkapták a fonalat és egy 6-1-es szériát produkálva hozták az első félidőt.

Szünet után is küzdelmes, rakkolós maradt a mérkőzés. Mindkét csapat megharcolt a gólokért. Jó darabig tartottuk 3-4 gólos előnyünket, de néhány kisebb baki után, máris a nyakunkon volt a „Kalász”.
Aztán az 50. perc tájékán végleg eldöntötték a kék-fehérek a találkozó sorsát, azzal, hogy 26-21-re elhúztak, és végül megérdemelt győzelmet aratott a Matics-csapat.

Kontra Zsolt, technikai vezető: - Jobb támadójátékunknak és lelkes közönségünk támogatásának is köszönhetjük, hogy nyertünk, egyébként teljesen megérdemelten. Végig komolyan vettük, és fontos győzelmet arattunk.Az 5. forduló

Budakalász – Grundfos Tatabánya KC 25-29 (12-16)
Budakalász, 300 néző, vezette: Bacs, Bóna
Tatabánya: Iancu – Pásztor Á., Vrankovics 5, Juhász Á. 4, Vranjes 3, Bozovics 4, Vujovics 7(1). Csere: Székely M. (kapus), Harsányi 3, Ilyés, Grigoras 2, Dénes, Szöllősi Sz. 1. Edző: Matics Vladan.
Kiállítás: 12, illetve 8 perc.
Hétméterese: 2/1, illetve 1/1.

Nyilatkozatok

Matics Vladan: Nagyon nehéz mérkőzés volt, nagy nyomás van rajtunk, hiszen hivatalosan 3-ik csapat vagyunk Magyarországon, de amint kiesik valaki, mi nagy gondban vagyunk. Ma nagyon akartunk, nem mondom, hogy a Budakalász nem szeretett volna győzni, de szerencsére ma este kicsit erősebb kerettel álltunk ki és így felül tudtunk kerekedni a Budakalász együttesén. Úgy érzem sok lövést hibáztunk, főleg a második félidőben amikor Boros Tomi 9 ziccert is megfogott nekünk. Tavaly is nagyon jól védett ellenünk, tatabányai nevelésű kapus, valószínűleg extra motiváció neki a Tatabánya elleni mérkőzés. Összesen azt gondolom megérdemeltük ezt a győzelmet. Nem volt könnyű dolgunk, mivel többször is visszaengedtük a Budakalászt az életbe, akik nagyon dicséretesen harcoltak végig, de szerencsére eggyel többször sikerült legyőznünk őket. 

Forgács Gyula: Gratulálok a Tatabányának, megérdemelte a győzelmet. A mi csapatunkról annyit, hogy a múlt hét után ez egy teljesen más mérkőzés volt, egy teljesen vállalható. A múlt heti vereség nagy csalódás volt számunkra, nem is a vereség miatt, hanem amiatt ahogy kikaptunk.  Nem azt mondom, hogy ezer sebből vérezve, de több meghatározó játékos hiányában, mindent ami ma bennünk volt kiraktunk a pályára. Ez ennyire volt elég. Nekem nagyon tetszett, ahogy Matke is mondta Tomi nagyon jól védett..ez fontos volt, hogy ebbe Ő is bele tudott szállni, ez természetesen tudatos is volt, hiszen a Tatabánya ellen mindig jól véd. Voltak a meccsnek bizonyos fordulópontjai, amiből sajnos nem jöttünk ki jól, amikor ott voltunk a torkukon, ők voltak annyira erősek, hogy az adott helyzeteket megoldották és megérdemelten nyertek ma.

Szöllősi Szabolcs: Nagyon nehéz mérkőzésre számítottunk, ezért kielemeztük rendesen a Budakalászt. Rengeteg hibával játszunk, nagyon nehezen kezdtük a bajnokságot, sőt mi több 2 fontos játékosunkat is elveszítettünk. Reméljük, hogy  Sipos Adrián hamar vissza tud térni hozzánk. Úgy gondolom a nagyobb probléma, hogy sok ziccert hibázunk és nem használjuk ki kellően a helyzeteinket. Ezeken javítani kell, nagyon hosszú a bajnokság és mi mindent meg fogunk tenni azért, hogy a bronzérmet megszerezzük, amit nem osztogatnak ingyen. Természetesen számunkra csak az az elfogadott, hogy a meccseket megnyerjük és lépésről lépésre előrehaladjunk.

 Tóth Ádám: Gratulálok a Tatabányának, úgy gondolom, hogy mi vállalhatóan játszottunk, szemben a Dabason hagyott 2 ponttal. A mai meccsen nem mi voltunk az esélyesebb csapat, de egy bravúrral visszahozhattunk volna legalább 1 pontot. Úgy éreztem, hogy a meccs második félidejében, amikor feljöttünk 1 gólra, hogy a Tatabánya is elbizonytalanodott..de aztán figyelmetlenek voltunk a befejezéseknél, csináltunk egy 0-4-es sorozatot és mikor elmentek 20-25-re már nem volt kérdés a vége. Címkék

Kommentek

WEBSHOP

Gyárlátogatás

A Kék Tigrisek ellátogattak a Grundfos üzemébe. Nézd meg az eseményről készült videós beszámolónkat!

Hírlevél

Iratkozz fel a Grundfos Tatabánya KC hírlevelére és elsőként értesülhetsz mindenről, ami a csapattal történik!

Tabella
PONT
CSAPAT
1. MOL-Pick Szeged8
2. Telekom Veszprém6
3. Eger SBS Eszterházy4
4. Balatonfüredi KSE4
5. Ceglédi KKSE3
6. FTC KN KFT2
7. B.Braun Gyöngyös2
8. Dabas KC VSE2
9. Grundfos Tatabánya KC2
10. CYEB Budakalász1
11. Orosházi FKSE- LINAMAR0
12. Csurgói KK0
13. Váci KSE0
14. Sport36-Komló0


Támogatók


Névadó főtámogatónk a Grundfos Magyarország Gyártó Kft.
Kövess minket!  © 2016 Tatabányai Kézilabda Kft. - Minden jog fenntartva!
Készítette és üzemelteti: Mile Informatika Kft. | CMS powered by Neoport Core engine

88:88
XX:XX
II:II
00:00
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Mol-Pick Szeged - Grundfos Tatabánya KC // 09.07. 18:30