Hírek Klub Csapat Utánpótlás Meccsek Galéria Webshop Kapcsolat
    Kövess minket:
HÍREK KLUB CSAPAT UTÁNPÓTLÁS MECCSEK GALÉRIA WEBSHOP Kapcsolat

Hírek
Fontos meccset nyertünk
2017. október 7. 0:04
Csapatunkat sok szurkoló kísérte el a tavalyi bajnoki negyedik otthonában. Ez pedig plusz erőt adott a fiúknak, akik 29-25-re le is győzték a Budakalász gárdáját.

 

Az első percekben fej-fej mellett haladt a két együttes. A 8. percben 4-4-et mutatott az eredményjelző tábla. Aztán Bozovicsék elkapták a fonalat és egy 6-1-es szériát produkálva hozták az első félidőt.

Szünet után is küzdelmes, rakkolós maradt a mérkőzés. Mindkét csapat megharcolt a gólokért. Jó darabig tartottuk 3-4 gólos előnyünket, de néhány kisebb baki után, máris a nyakunkon volt a „Kalász”.
Aztán az 50. perc tájékán végleg eldöntötték a kék-fehérek a találkozó sorsát, azzal, hogy 26-21-re elhúztak, és végül megérdemelt győzelmet aratott a Matics-csapat.

Kontra Zsolt, technikai vezető: - Jobb támadójátékunknak és lelkes közönségünk támogatásának is köszönhetjük, hogy nyertünk, egyébként teljesen megérdemelten. Végig komolyan vettük, és fontos győzelmet arattunk.Az 5. forduló

Budakalász – Grundfos Tatabánya KC 25-29 (12-16)
Budakalász, 300 néző, vezette: Bacs, Bóna
Tatabánya: Iancu – Pásztor Á., Vrankovics 5, Juhász Á. 4, Vranjes 3, Bozovics 4, Vujovics 7(1). Csere: Székely M. (kapus), Harsányi 3, Ilyés, Grigoras 2, Dénes, Szöllősi Sz. 1. Edző: Matics Vladan.
Kiállítás: 12, illetve 8 perc.
Hétméterese: 2/1, illetve 1/1.

Nyilatkozatok

Matics Vladan: Nagyon nehéz mérkőzés volt, nagy nyomás van rajtunk, hiszen hivatalosan 3-ik csapat vagyunk Magyarországon, de amint kiesik valaki, mi nagy gondban vagyunk. Ma nagyon akartunk, nem mondom, hogy a Budakalász nem szeretett volna győzni, de szerencsére ma este kicsit erősebb kerettel álltunk ki és így felül tudtunk kerekedni a Budakalász együttesén. Úgy érzem sok lövést hibáztunk, főleg a második félidőben amikor Boros Tomi 9 ziccert is megfogott nekünk. Tavaly is nagyon jól védett ellenünk, tatabányai nevelésű kapus, valószínűleg extra motiváció neki a Tatabánya elleni mérkőzés. Összesen azt gondolom megérdemeltük ezt a győzelmet. Nem volt könnyű dolgunk, mivel többször is visszaengedtük a Budakalászt az életbe, akik nagyon dicséretesen harcoltak végig, de szerencsére eggyel többször sikerült legyőznünk őket. 

Forgács Gyula: Gratulálok a Tatabányának, megérdemelte a győzelmet. A mi csapatunkról annyit, hogy a múlt hét után ez egy teljesen más mérkőzés volt, egy teljesen vállalható. A múlt heti vereség nagy csalódás volt számunkra, nem is a vereség miatt, hanem amiatt ahogy kikaptunk.  Nem azt mondom, hogy ezer sebből vérezve, de több meghatározó játékos hiányában, mindent ami ma bennünk volt kiraktunk a pályára. Ez ennyire volt elég. Nekem nagyon tetszett, ahogy Matke is mondta Tomi nagyon jól védett..ez fontos volt, hogy ebbe Ő is bele tudott szállni, ez természetesen tudatos is volt, hiszen a Tatabánya ellen mindig jól véd. Voltak a meccsnek bizonyos fordulópontjai, amiből sajnos nem jöttünk ki jól, amikor ott voltunk a torkukon, ők voltak annyira erősek, hogy az adott helyzeteket megoldották és megérdemelten nyertek ma.

Szöllősi Szabolcs: Nagyon nehéz mérkőzésre számítottunk, ezért kielemeztük rendesen a Budakalászt. Rengeteg hibával játszunk, nagyon nehezen kezdtük a bajnokságot, sőt mi több 2 fontos játékosunkat is elveszítettünk. Reméljük, hogy  Sipos Adrián hamar vissza tud térni hozzánk. Úgy gondolom a nagyobb probléma, hogy sok ziccert hibázunk és nem használjuk ki kellően a helyzeteinket. Ezeken javítani kell, nagyon hosszú a bajnokság és mi mindent meg fogunk tenni azért, hogy a bronzérmet megszerezzük, amit nem osztogatnak ingyen. Természetesen számunkra csak az az elfogadott, hogy a meccseket megnyerjük és lépésről lépésre előrehaladjunk.

 Tóth Ádám: Gratulálok a Tatabányának, úgy gondolom, hogy mi vállalhatóan játszottunk, szemben a Dabason hagyott 2 ponttal. A mai meccsen nem mi voltunk az esélyesebb csapat, de egy bravúrral visszahozhattunk volna legalább 1 pontot. Úgy éreztem, hogy a meccs második félidejében, amikor feljöttünk 1 gólra, hogy a Tatabánya is elbizonytalanodott..de aztán figyelmetlenek voltunk a befejezéseknél, csináltunk egy 0-4-es sorozatot és mikor elmentek 20-25-re már nem volt kérdés a vége. Címkék

Kommentek


TABELLA
1. MOL-Pick Szeged 32
2. Telekom Veszprém32
3. Grundfos Tatabánya KC20
4. FTC HungaroControl20
5. HE-DO B.Braun Gyöngyös 19
6. Balatonfüredi KSE17
7. Csurgói KK 17
8. Sport36-Komló 16
9. SBS-Eger 12
10. Dabasi KC VSE 11
11. Mezőkövesdi KC 9
12. Orosházi FKSE-LINAMAR 7
13. Budakalász Kézilabda ZRT 5
14. Váci KSE 1

« 2020. július »
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


Gyárlátogatás

A Kék Tigrisek ellátogattak a Grundfos üzemébe. Nézd meg az eseményről készült videós beszámolónkat!
Támogatók


Névadó főtámogatónk a Grundfos Magyarország Gyártó Kft.© 2020 Tatabányai Kézilabda Kft. - Minden jog fenntartva!
Készítette és üzemelteti: Mile Informatika Kft. | CMS powered by Neoport Core engine

88:88
XX:XX
II:II
00:00
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Mol-Pick Szeged - Grundfos Tatabánya KC // 09.07. 18:30