Hírek Klub Csapat Utánpótlás Meccsek Galéria Webshop Kapcsolat
    Kövess minket:
HÍREK KLUB CSAPAT UTÁNPÓTLÁS MECCSEK GALÉRIA WEBSHOP Kapcsolat

Hírek
Fontos meccset nyertünk
2017. október 7. 0:04
Csapatunkat sok szurkoló kísérte el a tavalyi bajnoki negyedik otthonában. Ez pedig plusz erőt adott a fiúknak, akik 29-25-re le is győzték a Budakalász gárdáját.

 

Az első percekben fej-fej mellett haladt a két együttes. A 8. percben 4-4-et mutatott az eredményjelző tábla. Aztán Bozovicsék elkapták a fonalat és egy 6-1-es szériát produkálva hozták az első félidőt.

Szünet után is küzdelmes, rakkolós maradt a mérkőzés. Mindkét csapat megharcolt a gólokért. Jó darabig tartottuk 3-4 gólos előnyünket, de néhány kisebb baki után, máris a nyakunkon volt a „Kalász”.
Aztán az 50. perc tájékán végleg eldöntötték a kék-fehérek a találkozó sorsát, azzal, hogy 26-21-re elhúztak, és végül megérdemelt győzelmet aratott a Matics-csapat.

Kontra Zsolt, technikai vezető: - Jobb támadójátékunknak és lelkes közönségünk támogatásának is köszönhetjük, hogy nyertünk, egyébként teljesen megérdemelten. Végig komolyan vettük, és fontos győzelmet arattunk.Az 5. forduló

Budakalász – Grundfos Tatabánya KC 25-29 (12-16)
Budakalász, 300 néző, vezette: Bacs, Bóna
Tatabánya: Iancu – Pásztor Á., Vrankovics 5, Juhász Á. 4, Vranjes 3, Bozovics 4, Vujovics 7(1). Csere: Székely M. (kapus), Harsányi 3, Ilyés, Grigoras 2, Dénes, Szöllősi Sz. 1. Edző: Matics Vladan.
Kiállítás: 12, illetve 8 perc.
Hétméterese: 2/1, illetve 1/1.

Nyilatkozatok

Matics Vladan: Nagyon nehéz mérkőzés volt, nagy nyomás van rajtunk, hiszen hivatalosan 3-ik csapat vagyunk Magyarországon, de amint kiesik valaki, mi nagy gondban vagyunk. Ma nagyon akartunk, nem mondom, hogy a Budakalász nem szeretett volna győzni, de szerencsére ma este kicsit erősebb kerettel álltunk ki és így felül tudtunk kerekedni a Budakalász együttesén. Úgy érzem sok lövést hibáztunk, főleg a második félidőben amikor Boros Tomi 9 ziccert is megfogott nekünk. Tavaly is nagyon jól védett ellenünk, tatabányai nevelésű kapus, valószínűleg extra motiváció neki a Tatabánya elleni mérkőzés. Összesen azt gondolom megérdemeltük ezt a győzelmet. Nem volt könnyű dolgunk, mivel többször is visszaengedtük a Budakalászt az életbe, akik nagyon dicséretesen harcoltak végig, de szerencsére eggyel többször sikerült legyőznünk őket. 

Forgács Gyula: Gratulálok a Tatabányának, megérdemelte a győzelmet. A mi csapatunkról annyit, hogy a múlt hét után ez egy teljesen más mérkőzés volt, egy teljesen vállalható. A múlt heti vereség nagy csalódás volt számunkra, nem is a vereség miatt, hanem amiatt ahogy kikaptunk.  Nem azt mondom, hogy ezer sebből vérezve, de több meghatározó játékos hiányában, mindent ami ma bennünk volt kiraktunk a pályára. Ez ennyire volt elég. Nekem nagyon tetszett, ahogy Matke is mondta Tomi nagyon jól védett..ez fontos volt, hogy ebbe Ő is bele tudott szállni, ez természetesen tudatos is volt, hiszen a Tatabánya ellen mindig jól véd. Voltak a meccsnek bizonyos fordulópontjai, amiből sajnos nem jöttünk ki jól, amikor ott voltunk a torkukon, ők voltak annyira erősek, hogy az adott helyzeteket megoldották és megérdemelten nyertek ma.

Szöllősi Szabolcs: Nagyon nehéz mérkőzésre számítottunk, ezért kielemeztük rendesen a Budakalászt. Rengeteg hibával játszunk, nagyon nehezen kezdtük a bajnokságot, sőt mi több 2 fontos játékosunkat is elveszítettünk. Reméljük, hogy  Sipos Adrián hamar vissza tud térni hozzánk. Úgy gondolom a nagyobb probléma, hogy sok ziccert hibázunk és nem használjuk ki kellően a helyzeteinket. Ezeken javítani kell, nagyon hosszú a bajnokság és mi mindent meg fogunk tenni azért, hogy a bronzérmet megszerezzük, amit nem osztogatnak ingyen. Természetesen számunkra csak az az elfogadott, hogy a meccseket megnyerjük és lépésről lépésre előrehaladjunk.

 Tóth Ádám: Gratulálok a Tatabányának, úgy gondolom, hogy mi vállalhatóan játszottunk, szemben a Dabason hagyott 2 ponttal. A mai meccsen nem mi voltunk az esélyesebb csapat, de egy bravúrral visszahozhattunk volna legalább 1 pontot. Úgy éreztem, hogy a meccs második félidejében, amikor feljöttünk 1 gólra, hogy a Tatabánya is elbizonytalanodott..de aztán figyelmetlenek voltunk a befejezéseknél, csináltunk egy 0-4-es sorozatot és mikor elmentek 20-25-re már nem volt kérdés a vége. Címkék

Kommentek


TABELLA
1. Telekom Veszprém0
2. MOL-Pick Szeged0
3. Grundfos Tatabánya KC0
4. Balatonfüredi KSE0
5. CYEB Budakalász0
6. Csurgói KK0
7. Sport36 Komló0
8. Dabas KC VSE0
9. EGER SBS Eszterházy0
10. Ceglédi KKSE0
11. B.Braun Gyöngyös0
12. FTC KN KFT0
13. Vecsés SE0
14. Mezőkövesdi KC0


« 2018. szeptember »
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


Gyárlátogatás

A Kék Tigrisek ellátogattak a Grundfos üzemébe. Nézd meg az eseményről készült videós beszámolónkat!
Támogatók


Névadó főtámogatónk a Grundfos Magyarország Gyártó Kft.© 2018 Tatabányai Kézilabda Kft. - Minden jog fenntartva!
Készítette és üzemelteti: Mile Informatika Kft. | CMS powered by Neoport Core engine

88:88
XX:XX
II:II
00:00
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Mol-Pick Szeged - Grundfos Tatabánya KC // 09.07. 18:30