hirdetés
Hírek Klub Csapat Utánpótlás Meccsek Galéria WEBSHOP Kapcsolat
    Kövess minket:
HÍREK KLUB CSAPAT UTÁNPÓTLÁS MECCSEK GALÉRIA WEBSHOP Kapcsolat

Hírek
Füreden maradt a 2 pont
2017. szeptember 24.
Fazekas Nándorék szenzációs küzdelemmel otthon tartották a két pontot.

Hiába a sok sérült, a fürediek szívvel, lélekkel harcoltak a mai napon, mi pedig nem tudtunk mit kezdeni a helyzeteinkkel. Tőlünk Szöllősi Balázson kivül, a mai reggel Milos Bozivics is feliratkozott a maródiak listájára, igy a támadójátékunk variációs lehetőségei ismét csökkentek.

NYILATKOZATOK

Vladan Matics: Gratulálok a Balatonfürednek, megérdemelten nyert ma. A mérkőzést nem úgy kezdtük el, ahogy terveztem így szinte egész végig csak futottunk az eredmény után. Nem tudtunk mit kezdeni Fazekas Nándi védéseivel és támadásban is gyengélkedtünk. A védekezésünk nem volt rossz, támadásban viszont rengeteg hibát vétettünk. Több kimaradt hetes és számtalan ziccer, ez nem fér bele. Hozzáteszem, hogy az éjszaka belázasodott Bozovics Milos, így Ilyés Feci és Juhász Ádám ketten maradtak az irányítói és balátlövő posztra ennek következtében olyan taktikai elemekhez kellett vetemednem, amiket nem is gyakoroltunk a héten.

Ilyés Ferenc: Előszőr is gratulálok a Balatonfürednek, megérdemelten győztek ma, nagyon jól játszottak. Meghatározó volt, hogy néhány kulcsjátékosunk nem tudott a csapat rendelkezésére állni és emellé rosszul kezdtük a mérkőzést. Rövid időn belül nagy előnyre tettek szert, mi pedig későn kaptunk észbe ahhoz, hogy ezt vissza tudjuk hozni. Küzködtünk támadásban, nem úgy ment a játék ahogy egész héten gyakoroltunk. Be kell látnunk, hogy nem vagyunk verhetetlenek és a bajnokságban most mindenki a mi skalpunkra vadászik. Ellenünk mindenki fel fogja szedni a padlót, nekünk pedig ehhez fel kell nőnünk.

Csoknyai István: Mindkét csapatnak voltak problémái a héten, magam sem tudtam péntek este, hogy milyen összeállítással fogunk játszani. Bosszankodtam is kicsit,mert úgy éreztem a csapat jó formában van és most lett volna esélyünk egy szoros meccset játszani a Tatabányával vagy akár meg is fogni őket. Erre nem lehetett számtani, hogy ekkorát véd a Nándi, hogy ilyen jó lesz a védekezés és a támadásunk is kiválóan működni fog. A Tatabánya mindent megtett, játszotta a játékát és talán van abban igazság, hogy kicsit későn ébredtek, amit mi nagyon hatékonyan kihasználtunk. Akik kint voltak a nézőtéren erősebb összeállításban voltak, mint mi a pályán, de szívvel lélekkel küzdöttünk, amiért nagyon büszke vagyok a csapatomra. Összességében egy nagyon jó mérkőzés volt, mindkét csapat a maximumot játszotta.

Szita Zoltán: Gratulálok a Tatabányának és a csapatomnak is. A sok hiányzó ellenére szépen játszottunk. A védelem jól működött, Nándi fantasztikusan védett a támadásban pedig okosan játszottunk, ennek köszönhető a mai siker.





TABELLA
1. Telekom Veszprém38
2. OTP Bank - PICK Szeged32
3. MOL Tatabánya KC27
4. FTC-Green Collect23
5. CYEB-Budakalász21
6. Csurgói KK20
7. Dabas KC 17
8. Balatonfüredi KSE 16
9. HE-DO B.Braun-Gyöngyös 16
10. Carbonex-Komló14
11. HSA NEKA12
12. QHB Eger12
13. PLER-Budapest 10
14. Fejér B.Á.L.- Veszprém4

« 2024. március »
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31




Támogatók









© 2024 Tatabányai Kézilabda Kft. - Minden jog fenntartva!
Készítette és üzemelteti: Mile Informatika Kft. | CMS powered by Neoport Core engine

88:88
XX:XX
II:II
00:00
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Mol-Pick Szeged - Grundfos Tatabánya KC // 09.07. 18:30