Kövess minket!

HÍREK CSAPAT UTÁNPÓTLÁS KLUB WEBSHOP JÁTÉK GALÉRIA TÁMOGATÓK
HÍREK CSAPAT UTÁNPÓTLÁS KLUB WEBSHOP JÁTÉK GALÉRIA TÁMOGATÓK
ESEMÉNYNAPTÁR
« 2017. október »
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Hírek
Nagy vadra várva
2017. április 20. 11:51
Hiába hívják a berlinieket „rókáknak” (Füchse Berlin) ez az együttes igazi nagyvadnak számít az európai kupaporondon. A EHF-kupa negyeddöntőjében – a mieink pechére – őket kaptuk ellenfélül a négyes fináléba jutásért vívott párharcban.

Szombaton, a győri Audi Arénában találkozik először a két gárda, és 15 órakor a montenegrói Vesovics és Mitrovics játékvezetők sípjelére indul útjára a labda.
A német pontvadászatban ismét megmutatta erejét a fővárosi együttes, amikor a legutóbb legyőzte a BL-negyeddöntős Flensburg gárdáját. Ez nem túl bíztató előjel Matics Vladan vezetőedző „Tatabányájára” nézve. Mindezek dacára, a tatabányaiak ígérik, mindent elkövetnek annak érdekében, hogy borsot törjenek német riválisuk orra alá...

– Óriási dolog, hogy ideáig eljutottunk a nemzetközi porondon, és nagyon jó érzés, hogy a EHF-kupában nyújtott teljesítményünk miatt sokan kíváncsiak ránk – mondta Kontra Zsolt. – Annak is örülünk, hogy egy ilyen klasszis csapatot „elhozhattunk” a szurkolóinknak. A berlini rókák válogatott játékosaival teletűzdelt klasszis csapat. A Magyar Kupában és a bajnokságban is begyűjtöttük a bronzérmet. Így az EHF-kupa negyeddöntő már csak ráadás. Tudjuk, hogy a berliniek az erősebbek, de mi velük is szeretnénk egy jó meccset játszani. Remélem, sok szurkoló buzdít minket a szombati összecsapáson is.

– Győrben nem mi leszünk az esélyesek – emelte ki Matics mester – Erre a két találkozóra már „ajándékként” tekintünk, de csodára nem számíthatunk. Persze becsülettel szeretnénk helytállni, ami nagyon nehéz lesz.
Ezen a találkozón a sérüléssel bajlódó, válogatott szélsőre, Harsányi Gerire biztosan nem számíthat Matke.


Belépőjegy a rókák ellen
Remélhetőleg már bajnoki bronzérmesként léphet pályára a német sztárcsapat, a Füchse Berlin ellen a Tatabánya. Az EHF-kupa negyeddöntőjében ugyanis a berlini rókákkal méri össze erejét Matics Vladan vezetőedző csapata. Az összecsapásnak – szombaton 15 órától – ismét a győri Audi Aréna ad otthont, amelybe a jegyek már bő egy hetek megválthatóak a jegymester.hu web-oldalon. Emellett a helyszínen is lehetősége lesz a szurkolóknak belépőhöz jutnia. A jegyek ára is változatlan. Három kategória lesz, van belépő 1000, 1500 és 2000 forintért. A győri sportcsarnokban 13 órakor nyitnak a pénztárak. A kék-fehérek bíznak benne, hogy mintegy kétezren ismét elkísérik a gárdát a Rába partjára is.


Címkék

Kommentek

WEBSHOP

Gyárlátogatás

A Kék Tigrisek ellátogattak a Grundfos üzemébe. Nézd meg az eseményről készült videós beszámolónkat!

Hírlevél

Iratkozz fel a Grundfos Tatabánya KC hírlevelére és elsőként értesülhetsz mindenről, ami a csapattal történik!

Tabella
PONT
CSAPAT
1. MOL-Pick Szeged8
2. Telekom Veszprém6
3. Eger SBS Eszterházy4
4. Balatonfüredi KSE4
5. Ceglédi KKSE3
6. FTC KN KFT2
7. B.Braun Gyöngyös2
8. Dabas KC VSE2
9. Grundfos Tatabánya KC2
10. CYEB Budakalász1
11. Orosházi FKSE- LINAMAR0
12. Csurgói KK0
13. Váci KSE0
14. Sport36-Komló0


Támogatók


Névadó főtámogatónk a Grundfos Magyarország Gyártó Kft.
Kövess minket!  © 2016 Tatabányai Kézilabda Kft. - Minden jog fenntartva!
Készítette és üzemelteti: Mile Informatika Kft. | CMS powered by Neoport Core engine

88:88
XX:XX
II:II
00:00
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Mol-Pick Szeged - Grundfos Tatabánya KC // 09.07. 18:30