hirdetés
Hírek Klub Csapat Utánpótlás Meccsek Galéria WEBSHOP Kapcsolat
    Kövess minket:
HÍREK KLUB CSAPAT UTÁNPÓTLÁS MECCSEK GALÉRIA WEBSHOP Kapcsolat

Hírek
Utánpótlás Hírek - Kezdődhet a bajnokság
2016. szeptember 7.
Ifjúsági csapatunk is alaposan felkészült a csütörtökön induló bajnokságra. A változatos erőnléti edzéseket számtalan felkészülési mérkőzés is megszínesítette, melyeknek köszönhetően összeszokottan és jó fizikummal vághatnak neki a fiúk a tétmeccseknek. Nagy Péter, utánpótlás vezető számolt be a felkészülési időszakról.

Norvég vendégek Tatabányán // 2016.08.19-21.

Ezen a hétvégén vendégül láttuk a Norvég extra ligás ST Hallvard kézilabda csapatának ifjúsági gárdáját. A három nap alatt négyszer mérhettük össze tudásunkat északi vendégeinkkel.Az első mérkőzésen lehetett látni, hogy nagyon kemény ellenféllel akadtunk össze. Rendkivül kemény , harcos és gyors játékot játszottak a Norvégok. Nem is tudtuk felvenni a ritmusukat és sima vereséget szenvedtünk.


Grundfos Tatabánya - ST Hallvard // 20 - 31

Délután újra megmérkőzött a két csapat egymással. Ismét remek tempót diktált az ellenfelünk, de most már mi is nagyon jól kézilabdáztunk és sikerült is visszavágnunk a délelőtti vereségért.

Grundfos Tatabánya- ST Hallvard // 26 - 24

Szombaton a vendégek négy mérkőzést játszottak. Kétszer a Szlovák Stupavával majd a PLER és az ETO KC gárdájával. Mind a négy mérkőzés Norvég győzelemmel zárult.

Vasárnap délelőtt következett a harmadik felvonás. Nálunk a fiatalabb korosztály kapott lehetőséget és nagyon szépen helytállva végig szoros mérkőzést tudtak játszani.

ST Hallvard-Grundfos Tatabánya // 26 - 23

Délután a két A csapat próbálta eldönteni, hogy ki fogja győzelemmel zárni a hétvégét. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést több gólos vezetésre tettünk szert, de az északiak nem arról híresek, hogy feladnák a harcot. A második játékrészre felzárkóztak és egy parázs mérkőzés alakult ki, ahol csak apróságokon múlott a Norvég siker.

ST Hallvard-Grundfos Tatabánya // 27 - 24

Nagyon tanulságos és rendkívül hasznos felkészülési mérkőzéseket játszottunk Norvég barátainkkal. Rengeteg ilyen tempójú és hőfokú összecsapásokra lenne szükség a hazai bajnokságban is. Jövőre Norvégiában folytatjuk..

Szlovénia 3.YOUTH OPEN INTERNATIONAL HANDBALL TOURNAMENT // 2016.08.25-28

Először vettünk részt ezen a rangos rendezvényen és reméltük, hogy hasonló mérkőzéseket tudunk játszani mint a múlt hétvégén. Nem kellett csalódnunk.

Az első mérkőzésen csütörtök este egy szlovén csapattal játszottunk. Nehezen indult a mérkőzés ismét kemény védekezéssel találtuk szemben magunkat és csak a félidő végére tudtunk fordítani.
A szünet után szépen megnyugodva jó játékkal fokozatosan elléptünk ellenfelünktől és végül is magabiztosan nyertünk.

RK Hrajtnik-Grundfos Tatabánya // 26 - 34

Pénteken egy Szerb csapattal találkoztunk aki nagyon nehéz diónak bizonyult. Igazi délszláv kézilabdát játszottak gyors lövésekkel, rendkívül jó cselezésekkel és látványos hisztikkel. Sajnos hagytuk magunkat kizökkenteni a ritmusunkból és a végjátékban csak szépíteni tudtunk.

Dinamo Pancevo-Grundfos Tatabánya // 32 - 31

Szombaton ismét egy helyi csapat ellen játszottunk. A csapat nagyon figyelt, hogy ne érje újabb meglepetés és végül is sima mérkőzésen diadalmaskodtunk.

Grundfos Tatabánya-RK Metlika //  32 - 23

Vasárnapra maradt a döntő ahol ismét összefutottunk a Pancevoval. Ez a mérkőzés egy igazi rangadó volt. A két csapat fej-fej mellet haladt, senki nem tudott 1-2 gónál jobban ellépni a másiktól. Nem is bírt egymással a két gárda ezért öt perces hosszabbítás következett. Most nekünk sikerült a végén jobban koncentrálni és egy góllal tudtunk diadalmaskodni é ezzel megnyerni a kupát.
Grundfos Tatabánya-Dinamo Pancevo 33:32

A torna gólkirálya Csapó Levente lett. A legjobb játékos címet pedig Antal Máté nyerte el.

Szakmai szemmel egy nagyon jól sikerült felkészülésen vagyunk túl. Mindkét tornának a legfontosabb tanulsága, hogy mindig 100 % kell koncentrálni a mérkőzés minden percében. Nekünk mindenképpen mentálisan kell erősödnünk és ehhez csak ilyen rangadók tudnak segítséget nyújtani.





TABELLA
1. Telekom Veszprém48
2. OTP Bank - PICK Szeged40
3. MOL Tatabánya KC30
4. FTC-Green Collect29
5. Csurgói KK24
6. HE-DO B.Braun-Gyöngyös 24
7. Dabas KC 23
8. CYEB-Budakalász22
9. Balatonfüredi KSE19
10. Carbonex-Komló16
11. HSA NEKA14
12. QHB Eger13
13. PLER-Budapest 12
14. Fejér B.Á.L.- Veszprém4

« 2024. április »
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30




Támogatók









© 2024 Tatabányai Kézilabda Kft. - Minden jog fenntartva!
Készítette és üzemelteti: Mile Informatika Kft. | CMS powered by Neoport Core engine

88:88
XX:XX
II:II
00:00
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Mol-Pick Szeged - Grundfos Tatabánya KC // 09.07. 18:30