hirdetés
Hírek Klub Csapat Utánpótlás Meccsek Galéria WEBSHOP Kapcsolat
    Kövess minket:
HÍREK KLUB CSAPAT UTÁNPÓTLÁS MECCSEK GALÉRIA WEBSHOP Kapcsolat

Hírek
Győzelem az utolsó utáni pillanatban
2013. szeptember 28.
Csütörtökön még úgy tűnt, minden rendben lesz. Aztán pénteken SZESE Győr elleni mérkőzés előtt kiderült, vannak  problémák. Katzirz Dávid egy kisebb vádli sérüléséből nagyobb lett, egy bemelegítésnél tett rossz mozdulattól. Ivo Daiz válla, Alencar Rossoni keze sem „úgy muzsikált”, ahogyan kellett volna.

Péntek délután az ifisták 36 – 24 – re nyertek, míg a juniorok 33 – 19 – es győzelmet arattak. Majd jött a felnőtt csapatok mérkőzése. Tudtuk, hogy nem lesz egyszerű.

A meccs első gólját Halász Levente szerezte, melyre az ötödik percben Harsányi Gergely válaszolt. A 6. percben egy Bodó gólra Rivnyák Viktor válaszolt. Szabó András és Terényi góljaival a 10. percre már 2 – 4 – re vezettek a zöld – fehérek. A folytatásban Mislav Nenadic lőtt gólt, melyre Szabó András szinte azonnal válaszolt. Damir Djukic a kapusba lőtt, majd Bodó, Mota, Bodó, Harsányi volt a sorrend. Ekkor, a 15. percben 6 – 6 – os döntetlennél tartottak a csapatok. A következő percekben több volt a hiba, mindkét oldalon. A 21. percben, amikor ismét kettő gól volt a Győr előnye, Debre Viktor időt kért. Az utolsó öt perc 11 – 11 – es döntetlenről indult, és a vendégek jöttek ki jobban belőle. Kiss Ádám gólt lőtt, de a játékvezetők nem adták meg, majd Bodó Ricsi lőtt fölé. A 30. percben egy kínai góllal borzolták a kedélyeket a győriek. Gál Kristóf találata után 11 – 13 – al ért véget az első játékrész.

DSC_4816mA második félidő Szente védéssel indult, majd Bodó Ricsi lőtte csapata tizenkettedik, saját maga ötödik gólját. A harmadik percben újra egyenlíthettünk volna, ám Rossoni a kapufát találta telibe. Pásztor Ákos az 5., a 6. és a 7. percen is betalált, így 16 – 14 – re alakult az állás. Ekkor időt kértek a vendégek. Azt követően Szente védett, de eladtuk a labdát, majd a győriek elcserélték magukat, így kettő percre emberhátrányba kerültek. Ezt Bodó Richárd ki is használta, 17 – 14. A gól után öt percnek kellett eltelnie, hogy újabb tatabányai találatnak tapsolhassanak a hazai szurkolók. Akkor Rossoni volt eredményes. A félidő közepe a hibákról, az eladott labdákról és nem a gólokról szólt. A tatabányai fiúk a 20. és a 28. perc között egyszer sem találtak a kapuba, ám Paul Teodor hetest fogott. A 29. percben Mota 22 – 22 – re alakította az állást. Alig egy perc volt hátra, amikor Debre Viktor ismét időt kért. Az utolsó perc első másodperceiben Bodó Ricsi kapufát lőtt, majd fél perccel a vége előtt a győriek is időt kértek. Az utolsó másodpercekben már állva szurkolt minden tatabányai szurkoló, nagyon akarták a győzelmet. Paul Teodor ziccert védett, majd Harsányit a földbe döngölték. Büntető következett, időn túl. Harsányi Gergely állt oda és értékesítette a hetest. Így nyert a Grundfos Tatabánya KC 23 – 22 – re a SZESE Győr ellen.

Tatabánya – ETO - SZESE 23 - 22 (11 - 13)

Grundfos Tatabánya KC: Paul, Szente – Harsányi 5 (3), Nenadic 1, Djukic, Rossoni 1, Kanyó, Bodó 8, Dénes, Diaz 1, Mazák 1, Kiss Á. 1, Nagy Sz. 1, Pásztor 4, Juhász Edző: Debre Viktor

ETO - SZESE: Lorger – Terenyi 1, Szabó A. 8 (1), Garza, Rosta 2, Rivnyák 2, Halász 2, Mota 4 (1), Gál 3, Németh G., Gebhardt, Kalmár Edző: Magi Serra

Hétméteresek: 3/3 ill. 3/2

Kiállítások: 2 perc, ill. 4x2 perc

- Én úgy gondolom, hogy ez egy nehéz mérkőzés volt. Már előtte is mondtam, hogy itt csak rajtunk lesz teher és a másik csapat nyugodtan játszhat, hiszen ha kikapnak Tatabányán, akkor sem történik semmi. Nekik könnyebb volt, nekünk nehezebb. Persze az is hozzá tartozik, hogy nem játszottunk jól. Katzirz Dávid és Ivo Diaz sérülése sem jött jól, mellette pedig néhány kulcsjátékosunk gyengébben játszott. Emberek Ők is, ez benne van, a többiek pedig tegyék hozzá a magukét, ezért vagyunk egy csapat. – értékelt a találkozó után Debre Viktor. – A kezdőcsapatunkból öt játékos nem játszott jól, és ennek ellenére is tudtunk nyerni. Ez mutat valamit. Minden győzelmet meg kell becsülnünk és az egy gólos győzelem is győzelem. Volt egy edzőm, aki mindig azt mondta, hogy az a jó csapat, amelyik egy góllal tud nyerni. Most már kétszer is nyertünk egy góllal…. Tudom, hogy nem ezt várják Tőlünk, de most ez van… Tudomásul kell venni, hogy szeptember 4 – én kezdődött a bajnokság, most 27 – e van és lejátszottunk hét mérkőzést, közte volt egy belga utazás, amikor három napból kettőt nem aludtunk. Minden nagyon összesűrűsödött. Nincs idő semmire. Se pihenni, se edzeni, se regenerálódni… Ötből öt meccset nyertünk, ezért én nem vagyok elégedetlen. Örülni kell mindennek.

- A sorozat folytatódik…. Szerdán jön a Balatonfüred, szombaton a PLER, aztán szerdán Csurgó, szombaton Svédország. - Hosszú idő után a játékosok szabad hétvégét kaptak. Muszáj pihenniük a fiúknak, hiszen azért is jönnek elő a sérülések, mert többeknek ez a terhelés már sok. Persze, aztán szerdán nagyon örülnék egy újabb győzelemnek.




TABELLA
1. CYEB-Budakalász 0
2. Csurgói KK0
3. Dabas KC 0
4. FTC-Green Collect0
5. Balatonfüredi KSE0
6. HE-DO B.Braun-Gyöngyös 0
7. ETO University Handball Team0
8. QHB Eger0
9. Carbonex-Komló0
10. HSA NEKA0
11. OTP Bank - PICK Szeged0
12. PLER-Budapest 0
13. MOL Tatabánya KC0
14. Telekom Veszprém0

« 2024. szeptember »
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30




Támogatók









© 2024 Tatabányai Kézilabda Kft. - Minden jog fenntartva!
Készítette és üzemelteti: Mile Informatika Kft. | CMS powered by Neoport Core engine

88:88
XX:XX
II:II
00:00
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Mol-Pick Szeged - Grundfos Tatabánya KC // 09.07. 18:30