hirdetés
Hírek Klub Csapat Utánpótlás Meccsek Galéria WEBSHOP Kapcsolat
    Kövess minket:
HÍREK KLUB CSAPAT UTÁNPÓTLÁS MECCSEK GALÉRIA WEBSHOP Kapcsolat

Hírek
Gőzerővel dolgozik a jövőn a csapatvezetés
2013. május 25.
Sok – sok terve van a jövőre nézve a tatabányai csapatvezetésnek. Az elmúlt napokban például megállapodást kötöttek a  Budaörs kézilabda csapatával, és ez csak egy út eleje…

- Már régebb óta szeretnénk - tatabányai központtal - egy régiót megcélozni a kézilabdával, a kézilabda szeretetével. Mondok egy példát: a Veszprémnek sem csak veszprémiek szurkolnak. Sok emberről tudok itt, Tatabányán is, akinek bérlete is van az Arénába. Ezt szeretnénk előbb – utóbb elérni mi is, hogy ide is a megyéből vagy akár még távolabbról is jöjjenek akár bérletesek is. Azt gondolom, hogy e miatt is volt fontos, hogy nyissunk. Tervezünk több csapattal is együttműködést. A Budaörs az első. Ők egy nagyon fiatal egyesület, még csak 14 év alattiak játszanak ott. Abszolút az utánpótlásra építenek és ez a mi koncepciónkba nagyon jól beleillik. Van egy második csapatunk, akik idén első évben szerepeltek a megyei bajnokságban, és meg is nyerték. Jövőre NBII – ben indulnak. Előbb – utóbb szeretnénk NBI B – ig felhozni a csapatot, úgy hogy kizárólag a fiatal játékosainknak adna játék - és fejlődési lehetőséget, amiből a felnőtt csapat is profitálhat. Ez más csapatoknál régóta van, például a PLER – nél, a Balatonfürednél. Nagyon jó példa Füreden Zdolik Bence, aki már a válogatottban is bemutatkozhatott. Ő is folyamatosan játszott az NBI – s Balatonfüredben. Azt gondolom ez mindenkinek jó, mert Tatabányán az elért eredményekkel, a múltjával, a tapasztalatával lesz egy olyan motiváció a Budaörs környéki gyerekeknek, hogy ha olyan szintre jutnak, akár itt is játszhatnak. Így sokkal jobban kiszélesítetjük a háttérbázisunkat, mint a mostani. Már tervezzük és lehet, hogy hamarosan be is tudunk jelenteni egy másik együttműködést egy másik várossal, csapattal.

- A Csurgó elleni szerdai győzelemről is beszéljük. Maradt esély a bronzra. - Örülök a győzelemnek. Azt gondolom, hogy harmadik helyért játszani és 1 – 1 – re állni egy két győztes meccsig tartó párharcban egy erős Csurgó ellen, az jó. Még bronzérmesek is lehetünk, és erre büszkének kell lennünk.

- Szombaton hat órakor kezdődik a Csurgó elleni párharc utolsó felvonása. Mit vársz? - Idegenben a Csurgó ellen borzasztóan nehéz, de nem adjuk fel. Ha sikerül, az egy nagyon nagy dolog lesz. Ha nem, akkor is nagy küzdelmet kell produkálnunk és emelt fővel kell negyediknek lennünk.




TABELLA
1. CYEB-Budakalász 0
2. Csurgói KK0
3. Dabas KC 0
4. FTC-Green Collect0
5. Balatonfüredi KSE0
6. HE-DO B.Braun-Gyöngyös 0
7. ETO University Handball Team0
8. QHB Eger0
9. Carbonex-Komló0
10. HSA NEKA0
11. OTP Bank - PICK Szeged0
12. PLER-Budapest 0
13. MOL Tatabánya KC0
14. Telekom Veszprém0

« 2024. szeptember »
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30




Támogatók









© 2024 Tatabányai Kézilabda Kft. - Minden jog fenntartva!
Készítette és üzemelteti: Mile Informatika Kft. | CMS powered by Neoport Core engine

88:88
XX:XX
II:II
00:00
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Mol-Pick Szeged - Grundfos Tatabánya KC // 09.07. 18:30