hirdetés
Hírek Klub Csapat Utánpótlás Meccsek Galéria WEBSHOP Kapcsolat
    Kövess minket:
HÍREK KLUB CSAPAT UTÁNPÓTLÁS MECCSEK GALÉRIA WEBSHOP Kapcsolat

Hírek
Elvitte a Csurgó a pontokat
2012. október 28.
13 – 15 – ös félidő után 23 – 28 – as eredménnyel ért véget a Grundfos Tatabánya KC – Csurgói KK bajnoki mérkőzés, vasárnap este.

A Földi Imre Sportcsarnokban a lépcsőkön is ültek szurkolók, annyian voltak kíváncsiak a találkozóra. Csurgóról is sokan elkísérték kedvenceiket, így nagyon jó hangulatban indult a találkozó.

A tatabányai fiúk Szente – Iváncsik, Dobó, Dénes, Pordán, Kos, Harsányi összeállításban kezdtek. Az első ziccerek kimaradtak mindkét oldalon. Az első hazai gólt Dobó Zsolt szerezte, majd Salamon Ádám és Lele Ákos is betalált. A vendégektől Grebenár és Nagy Máté gyorsan válaszolt. Szente és Wyszomirski is jól védett a találkozó első szakaszában, több ziccer is kimaradt mindkét oldalon. A 11. percben Oláh Gábor 4 – 4 – nél egyenlített, ám ekkor a tatabányai fiúk még percek alatt két gólt tettek közé. A 19. percben Nagy Máté góljával lett 7 – 8. Innentől szinte végig vezettek a csurgóiak. A találkozó 24. percében Szentét Bartucz váltotta a hazai kapuban. Harminc perc játék után 13 – 15 – re vezetett Imre Vilmos együttese.

A második játékrész Salamon Ádám góljával indult. Tomas Urban és Harsányi Gergely góljaira csak Cifra válaszolt, így az 5. percben 17 – 17 – nél kezdődhetett minden előröl. Pordán Bálintot ekkor kiállította a játékvezetői páros. Ki is használta a következő két percet a vendég együttes, elléptek 17 – 20 – ra. Lele Ákosék megint tudtak egyenlíteni, sőt 21 – 20 – ra vezettek is a hazai fiúk. Innentől aztán a szerencse is elpártolt az egyre fáradó csapatunk mellől. Pordánt ismét kiállították, Lele Ákos ziccert és hetest rontott, a ziccereink a kapufán csattantak, a passzok pontatlanok voltak. A 21. perctől 22 – 25 – nél érezte, tudta a Csurgó, hogy elkapta a Tatabányát. Minden gól, jó megmozdulás után egy emberként ugrottak fel csapatvezetők, játékosok a kispadról. A mérkőzés végkimenetelét meghatározta, hogy a tatabányai fiúk a találkozó utolsó negyed órájában kétszer voltak eredményesek. Kos a 15., Salamon Ádám a 30. percben.

Végeredmény: Grundfos Tatabánya KC – Csurgói KK 23 - 28 (13 – 15)

GRUNDFOS TATABÁNYA KC: Szente, Bartucz – Urban 1, Salamon 3, Iváncsik, Kiss 1, Bodó 3, Harsányi 3, Putics, Törő 2, Lele 6 (3), Pordán 1, Dénes 1, Dobó 1, Kos 1 Edző: Debre Viktor

CSURGÓI KK: Wyszomirski, Balogh, Kedzo, Herbert, Cifra 4, Széles 1, Grebenár 2, Borsos, Oláh 8 (1), Miss 3, Vadkerti 3, Országh, Szöllősi 1, Pallag, Simon 2, Nagy 4 Edző: Imre Vilmos

Hétméteresek: 4/3 ill. 1/1 Kiállítások: 6x2 perc ill. 6x2 perc

- A végén minden ellenünk volt. A kapufa, a vax, minden…. - A végén ellenünk volt, de mi tettük ilyenné ezt a mérkőzést. Egy jó időszak után jött egy rossz időszak, ahol nagyon elengedtük az ellenfelünket. Kihasználták minden hibánkat és elmentek négy – öt góllal. Egy ilyen szintű mérkőzésen pedig ezt nagyon nehéz ledolgozni. – kezdte az értékelést Debre Viktor a mérkőzés után.

- Szerdán jól ment, vasárnapra mi változott? - Erősebb volt az ellenfél. Tudomásul kell vennünk, hogy a két nagy után ők jönnek. Nagyon szisztematikusan felépített csapat. Minden posztra van két hasonló képességű játékosuk. Látszott is, hogy a két ugyanazon a poszton lévő játékos közül legalább az egyik jól játszott.  A védőfaluk nagyon magas és erős volt, nem is igazán tudtuk megoldani. A legnagyobb bajunk talán az volt, hogy hiányzott a jó védekezés és a jó kapusteljesítmény. Így elől sem tudtunk olyan nyugodtan játszani.

- „Emberanyagban” nem rossz ez a Tatabánya. Az elmúlt napokban, hetekben érkezett néhány játékos. Nehéz ez, hiszen teljesíteni kell, úgy hogy még össze sem szokott a társaság. Ez lehet a baj? - Tudomásul kell venni, hogy van itt olyan játékos, aki néhány napja van csak velünk. Mindenhez idő kell, így ehhez is. Képlékeny még a dolog.

- Jön egy szusszanásnyi pihenő, aztán egymás után  megint Fradi, majd Veszprém, Szeged. - A legfontosabb a következő feladat, a Fradi elleni Magyar Kupa mérkőzés. A Veszprém és a Szeged más kategóriát képvisel. Persze ellenük is játszanunk kell, de az utánuk következő négy meccs is nagyon fontos lesz, hiszen akkor eldőlhet a sorsunk. Nagyon fontos lenne, hogy Ivo is visszatérjen, mert akkor még ütőképesebb csapatunk lenne. Ez van… Nincs itt igazán gond. A pécsi vereség keresztül húzta a számításainkat, de az ott elhagyott két pontot valahol pótolnunk kell. Hosszú még a bajnokság.

A Grundfos Tatabánya KC legközelebb november 7 – én, szerdán 18 órától játszik. Magyar Kupa mérkőzésen a FTC/PLER lesz az ellenfél a Földi Imre Sportcsarnokban. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el.




TABELLA
1. CYEB-Budakalász 0
2. Csurgói KK0
3. Dabas KC 0
4. FTC-Green Collect0
5. Balatonfüredi KSE0
6. HE-DO B.Braun-Gyöngyös 0
7. ETO University Handball Team0
8. QHB Eger0
9. Carbonex-Komló0
10. HSA NEKA0
11. OTP Bank - PICK Szeged0
12. PLER-Budapest 0
13. MOL Tatabánya KC0
14. Telekom Veszprém0

« 2024. szeptember »
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30




Támogatók









© 2024 Tatabányai Kézilabda Kft. - Minden jog fenntartva!
Készítette és üzemelteti: Mile Informatika Kft. | CMS powered by Neoport Core engine

88:88
XX:XX
II:II
00:00
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Mol-Pick Szeged - Grundfos Tatabánya KC // 09.07. 18:30