hirdetés
Hírek Klub Csapat Utánpótlás Meccsek Galéria WEBSHOP Kapcsolat
    Kövess minket:
HÍREK KLUB CSAPAT UTÁNPÓTLÁS MECCSEK GALÉRIA WEBSHOP Kapcsolat

Hírek
Putics Bence nyolcat tett a sikerhez
2012. szeptember 19.
13 – 13 – as félidő után 29 – 21 – re nyert a Grundfos Tatabánya KC a Kecskemét ellen szerdán este. A találkozón bemutatkozott Putics Bence, aki nyolc góllal járult hozzá a sikerhez.

A térdműtétre váró Kocsis Csaba mellett nem léphetett pályára a combsérüléssel bajlódó Harsányi Gergely illetve Iváncsik Ádám, aki bordasérülést szenvedett az egyik edzésen.

Tatabányai szemszögből nem indult jól a találkozó. Sőt! Mekara szerezte a találkozó első gólját, majd Pordán Bálint egyenlített. Temesvári találatára Ivo Diaz még válaszolt, aztán hosszú percek teltek el hazai gól nélkül. Kiss Ádám, Pásztor Ákos, Lele Ákos, Pordán Bálint és Bodó Richárd is a kapusba lőtték a ziccereket. A 11. percben aztán Bodó Richárd góljával lett 3 – 6. Negyed óra elteltével éppen kétszer annyi gólt lőttek a vendégek, mint a hazai fiúk, hiszen 4 – 8 – at mutatott az eredményjelző. A 16. perctől aztán megkezdte a felzárkózást a Grundfos Tatabánya. Ivo Diaz, Pásztor Ákos, Törő Szabolcs, Lele Ákos, Putics Bence és Pordán Bálint sorra betaláltak a remek napot kifogó Kiss kapujába, így 4 perccel az első játékrész vége előtt egyetlen gólra csökkent a különbség. Az utolsó két percben kettős emberhátrányban játszottak a tatabányai fiúk, sőt egy hetes is kimaradt, ám így is sikerült egyenlíteni. Harminc perc játék után 13 – 13 volt az eredmény.

A második játékrészt teljesen más tempóban kezdte a Debre – legénység. Putics Bence a 9. és a 15. perc között szinte percenkét gólt szerzett. Mellette Dénes János, Törő Szabolcs, Pordán Bálint is gólokat szerzett, és az idő előrehaladtával a védekezés is folyamatosan javult. <

A végeredmény: Grundfos Tatabánya KC – Kecskeméti KSE 29 – 21 (13 – 13)

GRUNDFOS TATABÁNYA KC: Szente, Bartucz – Gróf, Duber, Pásztor Á. 2, Diaz 2, Kiss 3, Bodó 2, Putics 8, Törő 5, Lele 1, Pordán 4, Dénes 2, Dobó Edző: Debre Viktor

KECSKEMÉTI KSE: Kiss, Árki – Majoros, Rossini 5, Temesvári 5, Erdős 1, Szilágyi, Vancsics, Kupcsik, Varsandán 2, Tóth 1, Mekaru 3, Kun 4, Haraszti Edző: Avar György

Kiállítások: 5x2 perc ill. 3x2 perc Hétméteresek: 1/0 ill. 2/1

- Az első félidő rémálom volt. Szerencsére a másodikra felébredt a csapat. - Nekem is annak tűnt a kispadtól. Amikor öttel vezetett az ellenfél nem voltam teljesen nyugodt. Megmondom őszintén utána kihoztuk a maximumot az első félidőből, mert feljöttünk döntetlenre. A második félidőt úgy gondolom erővel jobban bírtuk. Putics Bence eredményes játékának köszönhetően föléjük kerekedtünk.

- Szente Gábor és Putics Bence a hátán vitte a csapatot. - Igen, de kiemelném a két középső védőnket, aztán ott volt balszélen Törő Szabi, kettes védőben Bálint is nagyon nagyot dolgozott. Személyre lebontani nem olyan egyszerű ez, de úgy gondolom, hogy megtették a magukét. Mindig mondom, hogy ez csapatjáték. Ha egy vagy két embernek nem megy a játék, akkor a többieknek helyettesíteni kell. Ez ma megtörtént. Jól jöttünk ki belőle, mert nyertünk nyolccal, bár szerintem az eredmény becsapós. Az első félidei játék után ez a nyolc gól szerintem nem volt benne. Nyertünk, van két pontunk és ez a lényeg. Persze az látszik, hogy jelentős formajavulásra lenne szükségünk.

- Szombaton újabb meccs vár a csapatra. Ez a néhány nap elég lehet a forma javulásra? - Minden fejben dől el. Ha a csapat oda tud figyelni, oda tud koncentrálni és úgy dolgozik, akkor jöhet. De ez nem lesz egyszerű. A Tatabányának az idén egyetlen meccs sem lesz az. Mindenkivel meg kell küzdenünk. Ilyen meccsek várnak ránk.

(fotó: Prokl Violetta)




TABELLA
1. CYEB-Budakalász 0
2. Csurgói KK0
3. Dabas KC 0
4. FTC-Green Collect0
5. Balatonfüredi KSE0
6. HE-DO B.Braun-Gyöngyös 0
7. ETO University Handball Team0
8. QHB Eger0
9. Carbonex-Komló0
10. HSA NEKA0
11. OTP Bank - PICK Szeged0
12. PLER-Budapest 0
13. MOL Tatabánya KC0
14. Telekom Veszprém0

« 2024. szeptember »
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30




Támogatók









© 2024 Tatabányai Kézilabda Kft. - Minden jog fenntartva!
Készítette és üzemelteti: Mile Informatika Kft. | CMS powered by Neoport Core engine

88:88
XX:XX
II:II
00:00
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Mol-Pick Szeged - Grundfos Tatabánya KC // 09.07. 18:30