hirdetés
Hírek Klub Csapat Utánpótlás Meccsek Galéria WEBSHOP Kapcsolat
    Kövess minket:
HÍREK KLUB CSAPAT UTÁNPÓTLÁS MECCSEK GALÉRIA WEBSHOP Kapcsolat

Hírek
Másodszor is jobb volt a Grundfos Tatabánya
2012. augusztus 3.
Pénteken délután a Földi Imre Sportcsarnokban találkozott egymással ismét a Grundfos Tatabánya KC és a Váci KSE.

Az élvonal újonca a héten egyszer már megmérkőzött a Debre – legénységgel. Akárcsak most, akkor is a tatabányai fiúk nyertek. Ezúttal 16 – 8 – as félidő után 28 – 19 lett a végeredmény.

Az első játékrészt Szente – Törő, Bodó, Pordán, Lele, Diaz, Pásztor összeállításban kezdték a hazaiak. A találkozó első gólját Lele Ákos szerezte, majd Bodó Ricsi és Pordán Bálint is betalált. A 10. percre felzárkóztak a váciak, akkor 5 – 4 volt az állás. Negyed óra elteltével szinte sort cserélt Debre Viktor. Ivo Diaz helyett Kiss Ádám, Törő Szabolcs helyett Iváncsik Ádám, védekezésben Dobó Zsolt, Kocsis Csaba és Bodó Richárd kapott szerepet. A szélen Tomas Urban is beszállt, majd az utolsó percekre Halász Máté is.

A második félidőt a Bartucz – Pásztor, Diaz, Dénes, Bodó, Pordán, Törő kezdte, védekezéssel. Ezt a harminc percet is Lele Ákos gólja nyitotta. Innentől már többet hibázott a Grundfos Tatabánya. Ez érthető is, hiszen nagy terhelést kaptak még délelőtt is a játékosok. Szinte folyamatosak voltak a cserék. Az utolsó negyed órában azért sorra potyogtak a tatabányai gólok. Bartucz László pedig két büntetőt is hárított.

A végeredmény: Grundfos Tatabánya KC – Váci KSE 28 – 19 (16 – 8)

GRUNDFOS TATABÁNYA KC: Szente, Bartucz – Pásztor 3, Bodó 3, Kocsis 4, Törő 2, Lele 7 (1), Pordán 2, Dénes 1, Iváncsik 2, Kiss 2, Halász 1, Urban 1, Dobó, Diaz. Edző: Debre Viktor

- Az első félidőben – úgy gondolom – jól működött a védekezésünk. Kezdjük megtalálni az embereket az adott helyekre. Túl sok választásunk mondjuk nincs, mert nem vagyunk sokan. – kezdte az értékelést a mérkőzés után Debre Viktor. - Ami biztos, hogy a belső két helyre van három emberünk, Dénes János, Dobó Zsolt és most próbálgatjuk Bodó Ricsit beépíteni. Nem könnyű feladat ez, főleg Ricsinek, aki világ életében támadott. Nagyon el is fáradt. Nem csak Ő, de rajta lehetett is látni, hogy szétesett a játéka. Úgy gondolom, hogy a kettes védőink megvannak, az egyik oldalon a két beállósunk szerintem meg tudja oldani, a másikon pedig Ivo Diaz, Kiss Ádám, Harsányi Geri rendben van. Mellettük pedig a szélsőink is megvannak. A cél az, hogy ebben a felállásban a lehető legjobban szerepeljünk.

- A két edzőmeccs alapján, mi az, ami az eddigi legnagyobb pozitívum lehet? - A hozzáállás mindenképpen. Van még nagyon sok hibánk, de ez annak a rovására is írható, hogy nagyon kemény munkában vagyunk, fáradtak a fiúk. Az előző években én ilyen korán nem kötöttem le soha edzőmeccseket. Olyan terhelést kapnak a játékosok, hogy iszonyú erőket mozgatnak meg a jó játékhoz. Nehezen indulnak el, de aztán belelendülnek és lelkesek. Látszik, hogy vannak holtpontok, de ez teljesen normális, a felkészülés ezen szakaszában. Nagyon jó volt megtörni a monoton munkát az edzőmeccsekkel.

A Grundfos Tatabánya KC jövő heti programjában is szerepel két edzőmérkőzés. 7 – én, kedden az FTC/PLER várja a fiúkat a Sportkastélyban. 9 – én, csütörtökön pedig Érsekújvárra utazik a csapat.




TABELLA
1. CYEB-Budakalász 0
2. Csurgói KK0
3. Dabas KC 0
4. FTC-Green Collect0
5. Balatonfüredi KSE0
6. HE-DO B.Braun-Gyöngyös 0
7. ETO University Handball Team0
8. QHB Eger0
9. Carbonex-Komló0
10. HSA NEKA0
11. OTP Bank - PICK Szeged0
12. PLER-Budapest 0
13. MOL Tatabánya KC0
14. Telekom Veszprém0

« 2024. szeptember »
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30




Támogatók









© 2024 Tatabányai Kézilabda Kft. - Minden jog fenntartva!
Készítette és üzemelteti: Mile Informatika Kft. | CMS powered by Neoport Core engine

88:88
XX:XX
II:II
00:00
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Mol-Pick Szeged - Grundfos Tatabánya KC // 09.07. 18:30