hirdetés
Hírek Klub Csapat Utánpótlás Meccsek Galéria WEBSHOP Kapcsolat
    Kövess minket:
HÍREK KLUB CSAPAT UTÁNPÓTLÁS MECCSEK GALÉRIA WEBSHOP Kapcsolat

Hírek
Évnyitó vacsora, edzés és cseh torna a Tatabánya Carbonex csapatánál
2011. január 14.
Évnyitó – évzáró vacsorát tartott a Tatabánya Carbonex KC férfi kézilabda csapata. A közös programra meghívást kapott többek között Schmidt Csaba polgármester, Pleier Tamás, a felügyelő bizottság új tagja valamint Török László, a Grundfos Hungária Kft., a csapat egyik szponzorának vezérigazgatója.

„Új év, új remények. A mi esetünkben a reményeknek a folytatása” – kezdte a vacsora előtti beszédét Bódi Dezső. A klub társadalmi elnöke elmondta: a következő hetekben, hónapokban három fronton kell helytállnia a csapatnak. A bajnokságban a legjobb négy közé jutás az elvárás, ám mindenki szeretné megőrizni az előző szezonban megszerzett harmadik helyet. A Magyar Kupában a négy közé jutás a cél. Bódi Dezső szerint erre meg is van a reális esély. – Ma már tudjuk, hogy a keddi sorsoláson az alsóbb osztályú Gyöngyöst kapták a tatabányai fiúk. - A társadalmi elnök szerint a Magyar Kupa négyes döntőjében szerepelni óriási dolog lenne. Bódi Dezső azt mondta: ha a játékosok a Banja Luka ellen mutatott hozzáállással és színvonallal játszanak a spanyolok ellen, akkor lehet esély a következő körbe jutásra.

- Nagyon régen volt az, hogy a téli szezonban a tatabányai kézilabda csapat a harmadik helyen volt. Én úgy gondolom, megérdemelten vagyunk ott. A srácok megtettek mindent azért, hogy oda kerüljünk. Én bízom és hiszek abban, hogy ez a hely megtartható.

Schmidt Csaba, polgármester örömét fejezte ki, hogy a csapatvezetés ambiciózus célokat tűzött ki maga elé. Véleménye szerint a tatabányaiak leginkább a Carbonextől kaphatnak sikerélményeket, győzelmeket. Ezért az önkormányzat mindent megtesz annak érdekében, hogy újabb támogatókat állítson a csapat mellé.

- A városban kiemelt sportág a kézilabda. Ennek a sportágnak nagyon nagy hagyományai is vannak. Megvan az utánpótlás is. Azt gondolom, hogy a legjobb jövő elé tekint a Tatabánya Carbonex KC. Van egy nagyon jó csapata, nagyon jó szponzorai, a város is mögöttük áll, a városlakók is mögöttük állnak. Azt gondolom, hogy a sporttörvény változása megteremtheti azt az alapot, hogy a város nagy cégei a társasági adójukból is hozzá tudjanak tenni a tatabányai kézilabdához és a sporthoz.

Pleier Tamás, a felügyelő bizottság új tagja örömét fejezte ki, hogy együtt dolgozhat a csapattal. Elmondta: sportmúltja miatt is örül a lehetőségnek, hiszen egykori kézilabdázóként Simó Lajos és Kontra Zsolt játékát csodálta. Hozzátette: ha társadalmi munkában szükség van egy lelkes balszélsőre, szívesen áll a Debre – Kanyó edzőpáros rendelkezésére.

Debre Viktor, vezetőedző a vacsora után elmondta: - A szezon elején ugyanezeket az elvárásokat, terveket fogalmazták meg a csapattal kapcsolatosan. Megpróbálunk megfelelni. Sokat kell dolgoznunk, és egy kis szerencsénknek is lennie kell. Hozzá vagyunk szokva a jóhoz, ebből talán már nehéz lejjebb adni. Úgy érzem, hogy jó irányba megyünk. Arra törekszünk, hogy minél jobbak legyünk, minél közelebb legyünk az előttünk állókhoz.




TABELLA
1. CYEB-Budakalász 0
2. Csurgói KK0
3. Dabas KC 0
4. FTC-Green Collect0
5. Balatonfüredi KSE0
6. HE-DO B.Braun-Gyöngyös 0
7. ETO University Handball Team0
8. QHB Eger0
9. Carbonex-Komló0
10. HSA NEKA0
11. OTP Bank - PICK Szeged0
12. PLER-Budapest 0
13. MOL Tatabánya KC0
14. Telekom Veszprém0

« 2024. szeptember »
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30




Támogatók









© 2024 Tatabányai Kézilabda Kft. - Minden jog fenntartva!
Készítette és üzemelteti: Mile Informatika Kft. | CMS powered by Neoport Core engine

88:88
XX:XX
II:II
00:00
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Mol-Pick Szeged - Grundfos Tatabánya KC // 09.07. 18:30