hirdetés
Hírek Klub Csapat Utánpótlás Meccsek Galéria WEBSHOP Kapcsolat
    Kövess minket:
HÍREK KLUB CSAPAT UTÁNPÓTLÁS MECCSEK GALÉRIA WEBSHOP Kapcsolat

Hírek
"Gólokban mérhető a Sensolite hatása"
2010. december 6.
M

i is az a sensolite? Az egész testfelület kezelésekor a polarizált fény - köszönhetően a körülbelül 1 cm-es behatolási mélységnek - a kapilláris ereken keresztül azonnal eléri a véráramot, így a vérkeringés segítségével a biológiai serkentő hatás is gyorsan jut el az emberi szervezet összes sejtjébe, létfontosságú szerveibe - például a szívbe, a májba, a gyomorba, a lépbe, a vesékbe, a belső elválasztású mirigyekbe, stb. -, és így fejti ki globális hatását annak teljes működésére.

Június óta rendszeres vendégek a Tatabánya Carbonex játékosai a tatabányai Sensolite Gyógycentrumban. Fenyő Márta találmányát, a polarizált fényterápiás gépeket rendszeresen használják a fiúk.

A kezelések megkezdése előtt Fenyő Márta előadást is tartott a csapatnak, hogy tudják milyen sérülésekre, betegségekre lehet gyógymód ez a fajta kezelés.

Néhányan már hónapok óta járnak rendszeresen. Az „első fecskékhez” sorra csatlakoznak a többiek.

A csapat olyan jó kapcsolatot ápol a Gyógycentrummal, hogy néhány játékos a cég „reklámarca” lett. A fényterápiás gépeket reklámozó óriásplakátokról ők néznek a tatabányaiakra.

Harsányi Gergely: - Amióta járok a kezelésekre, kevésbé vagyok sérülékeny és fáradékony. Ez a tanulásban is segít,  hiszen könnyebben, gyorsabban megy. Kevesebbszer vagyok beteg, az influenzaszerű megbetegedések pedig szinte teljesen elkerülnek. A bordasérülésemre is úgy tűnik jó hatással van.

Ivo Diaz: - Mióta a Sensolite – ot használom, javult a vérképem. A magas vérnyomásomra is jó hatással van, úgy tűnik.

Szabó György: - Amióta a Sensolite – ba járok teljes a testi - és a lelki harmóniám. Sokkal jobb a koncentráló képességem. Amikor először kipróbáltam még magas volt a vérnyomásom és a pulzusom is. Azóta tökéletes közeliek az értékek. A 15 évnyi kézilabda nem múlt el nyomtalanul, de a kezelések óta az akkut sérüléseim elmúlóban vannak. Achilles – és boka problémáim voltak, ezek is enyhültek. Nagyon szívesen járok ide, mert nagyon kedvesen, kellemes környezetben fogadnak.

Halász Máté: - Első alkalommal voltam itt. Kellemes húsz percet töltöttem a „gépben”. Az orrom sokszor be van dugulva, éreztem, hogy az arcüregemben történt valami… Majd meglátjuk, ha többször jövök.

A Sensolite az Európai Unióban hivatalosan bejegyzett orvostechnikai eszköz. Az eljárás hatékonysága különböző betegségek kezelésében nem tapasztalati eredményeken alapul, hanem a hagyományos orvoslásban tudományosan igazolt, tanúsítvánnyal elismert evidencia.




TABELLA
1. CYEB-Budakalász 0
2. Csurgói KK0
3. Dabas KC 0
4. FTC-Green Collect0
5. Balatonfüredi KSE0
6. HE-DO B.Braun-Gyöngyös 0
7. ETO University Handball Team0
8. QHB Eger0
9. Carbonex-Komló0
10. HSA NEKA0
11. OTP Bank - PICK Szeged0
12. PLER-Budapest 0
13. MOL Tatabánya KC0
14. Telekom Veszprém0

« 2024. szeptember »
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30




Támogatók









© 2024 Tatabányai Kézilabda Kft. - Minden jog fenntartva!
Készítette és üzemelteti: Mile Informatika Kft. | CMS powered by Neoport Core engine

88:88
XX:XX
II:II
00:00
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Mol-Pick Szeged - Grundfos Tatabánya KC // 09.07. 18:30