hirdetés
Hírek Klub Csapat Utánpótlás Meccsek Galéria WEBSHOP Kapcsolat
    Kövess minket:
HÍREK KLUB CSAPAT UTÁNPÓTLÁS MECCSEK GALÉRIA WEBSHOP Kapcsolat

Hírek
Harsányi Gergely most a Carbonexre koncentrál
2010. november 6.
Két EB – selejtezőt játszott az elmúlt napokban a magyar férfi kézilabda válogatott. A csapatban helyet kapott két tatabányai játékos, Harsányi Gergely és Halász Máté is. Előbbi a észtek ellen a magyar csapat legeredményesebb játékosa volt.

- Örülök, hogy megint lehetőséget kaptam. Annak is örülök, hogy sikerült helytállnom. A válogatott szempontjából és az én szemszögemből is sikeres túra volt. – mondta csapata egyik edzése előtt Harsányi. - A folytatásról még nem volt szó. Mocsai Lajos nekem is és a csapatnak is gratulált a két győzelemhez, és a játékhoz.

- Milyen most a magyar válogatott? - Egy nagyon összetartó, lelkes, jól képzett válogatott ez a mostani. Lehet, hogy sokan azt mondják, a nagy nevek, néhány rutinos játékos nem voltak ott, de most ez volt a magyar válogatott. Úgy gondolom, hogy aki lehetőséget kapott az élt vele…

- Folytatás? - Egyelőre azzal foglalkozom, hogy a válogatott után a klubban is jól menyjen a játék. A többi nem rajtam múlik. Én mindent megteszek azért, hogy ismét kapjak válogatott meghívót.

Halász Máté ezúttal kevesebb lehetőséget kapott a válogatott két meccsén. Az azonban mindenképpen pozitívum, hogy Mocsai Lajos a legjobbak között tartja számon a tatabányai játékost.

- Olyan sokat ezúttal én nem tudtam hozzátenni a válogatott teljesítményéhez. De szurkoltam, szorítottam a srácoknak.  Főleg Gerinek. Nagyon örülök neki, hogy ilyen jól játszott. Jó volt egy kicsit kiszakadni a hétköznapokból. Kicsit feltöltődtünk, minden rendben volt.

- Csalódás neked, hogy ilyen kevés lehetőséget kaptál vagy örülsz, hogy egyáltalán ott lehetsz? - Örülök, hogy ott lehetek, de csalódás is. Aki ismer, az tudja, hogy én mindig játszani akarok. Több lehetőségre számítottam, de elfogadom Mocsai mester döntését. Remélem, legközelebb több lehetőséget kapok. Most lehet, hogy nem úgy sikerült az észt meccs, ahogy kellett volna, de szerintem nem egy meccs alapján dönt a kapitány a következő meghívókról. Ha a klubcsapatomban jó teljesítményt nyújtok, akkor talán ismét ott lehetek a legjobbak között, a magyar válogatottban.




TABELLA
1. CYEB-Budakalász 0
2. Csurgói KK0
3. Dabas KC 0
4. FTC-Green Collect0
5. Balatonfüredi KSE0
6. HE-DO B.Braun-Gyöngyös 0
7. ETO University Handball Team0
8. QHB Eger0
9. Carbonex-Komló0
10. HSA NEKA0
11. OTP Bank - PICK Szeged0
12. PLER-Budapest 0
13. MOL Tatabánya KC0
14. Telekom Veszprém0

« 2024. szeptember »
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30




Támogatók









© 2024 Tatabányai Kézilabda Kft. - Minden jog fenntartva!
Készítette és üzemelteti: Mile Informatika Kft. | CMS powered by Neoport Core engine

88:88
XX:XX
II:II
00:00
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Mol-Pick Szeged - Grundfos Tatabánya KC // 09.07. 18:30