hirdetés
Hírek Klub Csapat Utánpótlás Meccsek Galéria WEBSHOP Kapcsolat
    Kövess minket:
HÍREK KLUB CSAPAT UTÁNPÓTLÁS MECCSEK GALÉRIA WEBSHOP Kapcsolat

Hírek
Továbbra is veretlen hazai pályán a Carbonex
2010. október 23.

TATABÁNYA CARBONEX - CSURGÓ 29 - 26 (17 - 13)

TATABÁNYA CARBONEX: Szente, Melus (kapusok), Dénes, Diaz 8, Halász 5, Harsányi 8, Kanyó Á., Kekezovics, Kiss Á. 1, Lele 4, Pordán 1, Sutka 2, Szabó Gy., Urban Vezetőedző: Debre Viktor

CSURGÓ: Nikolics, Hudák (kapusok), Borsos, Cifra 1, Császár 2, Dömös 4, Frey 4, Józsa, Miss 4 (2), Nagy M., Oláh 4, Pavlovics 7, Szöllősi, Trivkovics Vezetőedző: Bakó Botond

Kiállítások: 6 x 2 perc ill. 4 x 2 perc Hétméteresek: 0/0 ill. 2/2

Tovább őrzi veretlenségét hazai pályán a Tatabánya Carbonex. A tatabányai fiúk izgalmas, hajtós, küzdős csatában  győzték le Bakó Botond tanítványait. A Carbonex a mérkőzés után 12 ponttal a második a Budapest Bank Liga tabelláján.

Debre Viktor: - Ez egy nagyon kemény volt. Tudtuk előre, hogy ez így lesz. A Csurgóval mindig ilyen meccseket  játszunk. Emlékszem a tavalyi itthoni meccsünkre, amikor két vagy három perccel a vége előtt még több góllal vezetett a Csurgó és onnan nem tudom hogyan, de nyertünk egyel. Az ilyen és ehhez hasonló győzelmeket nagyon meg kell becsülnünk. Úgy érzetem, hogy végig a kezünkben volt a meccs, ők futottak utánunk. A második félidő elején nem azt játszották a fiúk, amit kértünk, kicsit megálltunk. Nem tudom mi volt ott az ok. Az kellett, hogy abból kijöjjünk és aztán megint minden rendben volt, a csapat megint pörgött. Szerintem megérdemelten nyertünk.

- Nagyon sokat cseréltél. - Igyekeztem…. az az igazság, hogy az utolsó pillanatban Nagy Tomi kidőlt a sorból. Amikor megérkezett a terembe, már akkor hőemelkedése volt, a bemelegítés végére pedig már lázas volt. Nem akartunk kockáztatni. Az Ő kiesése azonban átírta a terveinket. Ákos így több lehetőséget kapott. Szerintem csinált ügyes dolgokat, de látszik rajta, hogy nem az igazi. De csak úgy tud előre menni, ha többet játszik. Csak rajta múlik. Azt hiszem ma mindenki hozzátett valamit a meccsen, és ez nagyon fontos.

- Most három hétig nem lesz meccs, és utána is a Veszprém jön. - Igen, most megint három hét szünet. Nem jó ez, hogy így szét van szabdalva a bajnokság. Nehéz tűzben tartani a játékosokat. Úgy gondolom ez körülbelül ugyanolyan, mint amikor valaki a nyári szabadság után első nap megy dolgozni. Az senkinek nem esik jól… A Veszprém egy nagyon érdekes mérkőzés lesz. Nekünk nem ők az igazi ellenfeleink. A nagyobb gond az, hogy a szerdai Veszprém meccs után szombaton, Mezőkövesden játszunk majd. Egyértelmű, hogy nekünk melyik lesz a fontos meccs. 

- A következő három hét programja? - Az edzésekkel nem állunk le, természetesen. Megint az lesz, hogy vegyesen kell erőt fejleszteni és taktikai – technikai elemeket gyakorolni. Szerintem lekötünk egy – két edzőmeccset. Nagyon jó lenne, főleg azoknak, akik kevesebb lehetőséget kapnak. Aztán a novemberünk nem lesz eseménytelen, mert három bajnokink és két kupa meccsünk lesz.




TABELLA
1. CYEB-Budakalász 0
2. Csurgói KK0
3. Dabas KC 0
4. FTC-Green Collect0
5. Balatonfüredi KSE0
6. HE-DO B.Braun-Gyöngyös 0
7. ETO University Handball Team0
8. QHB Eger0
9. Carbonex-Komló0
10. HSA NEKA0
11. OTP Bank - PICK Szeged0
12. PLER-Budapest 0
13. MOL Tatabánya KC0
14. Telekom Veszprém0

« 2024. szeptember »
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30




Támogatók









© 2024 Tatabányai Kézilabda Kft. - Minden jog fenntartva!
Készítette és üzemelteti: Mile Informatika Kft. | CMS powered by Neoport Core engine

88:88
XX:XX
II:II
00:00
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Mol-Pick Szeged - Grundfos Tatabánya KC // 09.07. 18:30