hirdetés
Hírek Klub Csapat Utánpótlás Meccsek Galéria WEBSHOP Kapcsolat
    Kövess minket:
HÍREK KLUB CSAPAT UTÁNPÓTLÁS MECCSEK GALÉRIA WEBSHOP Kapcsolat

Hírek
Negyvenkét gól a Dunaferrnek
2010. szeptember 26.

Tatabánya Carbonex – Dunaferr SE 42 - 25 (23 - 10)

TATABÁNYA CARBONEX: Szente, Melus, Melhardt (kapusok), Dénes 2, Diaz 3, Halász 4 (1), Harsányi 5 (1), Kanyó Á., Kanyó B. 2, Kekezovics 6, Kiss Á. 4 (1), Nagy T. 1, Pordán 4, Sutka 9 (1), Szabó Gy., Urban 2 Edző: Debre Viktor

DUNAFERR: Kovács R., Repáth (kapusok), Bali 8, Benmiloud 1, Bodó 2, Hajdu 1, Kurbely 1, Morva 1, Muhl 2, Németh G., Pásztor 2, Széles 4 (1), Takács B. 3, Zubai Edző: Rapatyi Tamás

Kiállítások: 3x2 perc ill. 2x2 perc Hétméteresek: 4/4, ill. 3/1

Dunaferr elleni győzelmével a Budapest Bank Liga tabellájának élére ugrott a Tatabánya Carbonex. Igaz a negyedik  helyen álló veszprémiek csak három bajnokit játszottak le az ötből. A második a vasárnap esti meccs után az FTC, a harmadik pedig a Balatonfüred. A Dunaferr ezzel a vereséggel a kilencedik.

Debre Viktor együttese végig magabiztosan irányította a vasárnap esti mérkőzést. Már a 17. percben 10 gólos volt a különbség a két csapat között. Az első félidő végére 23 – 10 volt az eredmény.

A második játékrészben Debre Viktor több játékosát pihentette, keverte „lapjait”. Szente után Melus és Melhardt is jól védett a kapuban, Sutka, Porán és a többiek sorra lőtték góljaikat, míg a védekezés – néhány perc kivételével – a balatonfüredit idézte.

Debre Viktor: - Ma kerek a világ. Átmentettük a múlt heti formánkat. Nem mondhatok egyetlen „de” – vel kezdődő  mondatot sem, mert ma azt hiszem, minden jól működött. Nehéz meccs volt ez a mai meccs is, hiszen fejben kellett helyre tenni. Tudtuk, hogy a Dunaújváros már nem olyan erős, mint az előző bajnokságban. A Pécs ellen például látszott, hogy ott még nem koncentráltak eléggé a fiúk. Itt most esélyt sem adtunk a Dunaferrnek. Az első félidőnk szerintem lehengerlő volt. Ott minden működött.

- Elégedett vagy? - Úgy érzem a balatonfüredi meccsel együtt, most igen. A fiúk hozzáállása példaértékű volt. Egy – egy fontos győzelem után – mint a füredi volt – a csapat jobban összeáll, működik minden, az edzőnek is könnyebb dolga van.

- Nem lehet elmenni Sutka Norbi játéka mellett…. Hetek óta a kispadon sem kapott helyet, most pedig kilenc gólt lőtt… - Ez benne van ez. Mindenkinek tudomásul kell vennie, hogy őt azért hoztuk ide, hogy kintről lőjön gólokat. Neki is  tudomásul kell vennie, hogy azért van itt, hogy játsszon és kintről lőjön gólokat. A csapat ha összeáll, akkor nagyon nehéz bekerülni. Nekünk van egy csapatunk, amelyik összeállt és taktikai okokból is döntöttünk az ő kimaradása mellett. Most bizonyíthat, felépítheti magát. A Carbonexnek három balátlövője van, be kell bizonyítania, hogy helye van a csapatban. Tisztában vagyunk Norbi erényeivel és hibáival, és így vagyunk az összes többi játékossal, hiszen nap mint nap együtt dolgozunk. Szerintem még a mainál is több van benne.

- Most jön két hét szünet, ezt te nagyon nem szereted…. - Igen, két hét múlva játszunk újabb bajnokit. Nagyon nehéz ilyenkor formában – és tűzben tartani a játékosokat. Nehéz edzői feladat megtalálni azt a munkát, ami mindenkinek jó ebben az időszakban. Kapnak a fiúk két nap pihenőt, aztán fizikai képzés vár rájuk. Nem visszük túlzásba, de ez lesz a következő hét feladata.

A Tatabánya Carbonex csapata legközelebb október 10 – én, vasárnap játszik bajnoki mérkőzést. Akkor 18 órától az Orosháza lesz az ellenfél.




TABELLA
1. CYEB-Budakalász 0
2. Csurgói KK0
3. Dabas KC 0
4. FTC-Green Collect0
5. Balatonfüredi KSE0
6. HE-DO B.Braun-Gyöngyös 0
7. ETO University Handball Team0
8. QHB Eger0
9. Carbonex-Komló0
10. HSA NEKA0
11. OTP Bank - PICK Szeged0
12. PLER-Budapest 0
13. MOL Tatabánya KC0
14. Telekom Veszprém0

« 2024. szeptember »
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30




Támogatók









© 2024 Tatabányai Kézilabda Kft. - Minden jog fenntartva!
Készítette és üzemelteti: Mile Informatika Kft. | CMS powered by Neoport Core engine

88:88
XX:XX
II:II
00:00
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Mol-Pick Szeged - Grundfos Tatabánya KC // 09.07. 18:30