hirdetés
Hírek Klub Csapat Utánpótlás Meccsek Galéria WEBSHOP Kapcsolat
    Kövess minket:
HÍREK KLUB CSAPAT UTÁNPÓTLÁS MECCSEK GALÉRIA WEBSHOP Kapcsolat

Hírek
"Sokkal jobban oda kell figyelnünk"
2010. szeptember 7.
Barátság Kupa, 6. forduló (előrehozott mérkőzés)

TATABÁNYA CARBONEX - TATRAN PRESOV 30 - 32 (18 - 17)

TATABÁNYA: Szente, Melus (kapusok), Dénes, Diaz 4, Halász 7, Harsányi 4 (1), Kanyó, Kekezovics 4, Kiss Á. 2, Lele, Nagy T., Pordán 8, Szabó Gy., Urban 1. Vezetőedző: Debre Viktor. TATRAN PRESOV: Krpa, Popcsak (kapusok), Antl 8 (3), Dudas, Kristopans 1, Krok 1 (1), Marusán, Mazar 3, Mekovics 6, Mikéci 1, Pekár 1, Radcsenko 6, Sobol 2, Tumidalsky 3, M. Urban Vezetőedző: Ratislav Tritik.

Kiállítások: 5 x 2 perc ill. 3 x 2 perc Hétméteresek: 3/1, ill. 4/4

- Nagyon sok volt a hiba, sok volt a csere, de voltak olyan momentumok is, ami előremutató lehet a  jövőt illetően…. - Az utolsó 10 percben ellépett tőlünk a Presov. – kezdte a beszélgetést Debre Viktor, a Tatabánya Carbonex vezetőedzője. - Az utolsó percekben az a kétszer két perces kiállítás nem jött jól. Akkor már nagyon lemenőben voltunk, azt már nem tudtuk túlélni. De benne volt, hogy megverjük a Presovot. Sajnos nem sikerült…

- Összességében milyennek értékeled a találkozót? - Voltak pozitívumok és negatívumok. A védekezésünk nem igazán működött. A hatos falunk például katasztrofálisan rossz volt. Nem működött abszolút, azért is váltottunk öt egyre… abban már voltak jobb pillanataink. Továbbra is gondot jelent, hogy amikor Ivot pihentetjük, valami megakad… Nagy Tomit most meg kell, hogy védjem, mert sérülés miatt egész héten nem edzett, még nem kapta el a játék ritmusát. Ennél jobb teljesítmény kell a Fradi ellen.

- Sokkal jobb. - Igen. Fel kell keményítenünk a védekezésünket. A hatos falas védekezésünk ennél rosszabb már nem lehet, innen remélem, csak felfelé van… Sokkal keményebbnek kell lennünk. A statisztika azt mutatja, hogy a gólok nagy részét a középső zónából kaptuk. Az öt – egy talán még működött, hiszen Ivonak sikerült néhányszor labdát szereznie. A négy kettőben volt minden, jó is rossz is. A végén a buta egyéni hibák döntötték el a mérkőzést. Azért azt mondom, hogy egy jó csapattól kaptunk ki…. Észre kell vennünk és javítanunk kell a mai hibáinkon…

- Szokták mondani, hogy hogyha rosszul sikerült a főpróba, akkor jó lehet az előadás…. Lehet, hogy ez a Presov meccs volt a főpróba és a Fradi meccs lehet szombaton az előadás? - Remélem így lesz. A fiúk sem úgy mennek ki a pályára, hogy veszíteni szeretnének. Persze tudomásul kell venni, hogy ennél sokkal több kell. Sokkal több energiát kell fektetnünk a védekezésünkbe… Az indításainkkal nem volt túlságosan nagy probléma, mert pénteken 17 gólt lőttünk indításból, ma pedig 14 – 15 - öt. Ez mellett nem is kapunk sok indítás gólt. Előre azért már megyünk…. A kézilabdának ezekben az elemeikben úgy néz ki már működünk. Persze van még miben javulnunk…. A felállt védekezésünk az katasztrófa volt. Átlövésből pedig rettentő gyengék vagyunk kintről. Van három balátlövőnk, de egyik sem tud olyan teljesítményt nyújtani jelen pillanatban, ami meggyőző lenne. Azt pedig nem engedhetjük meg magunknak, hogy egy – egy fontos mérkőzésen két – három jó egyéni teljesítmény legyen. Ez nem fér bele… Sokkal több jó teljesítmény kellene… Szükségünk van arra is, hogy kintről lőjünk gólokat, mert aztán mindenki beáll ellenünk hatos falra és szétvernek bennünket… Ami talán a legfontosabb, hogy Ivo helyettesítését meg kell oldanunk.

- Szombatig lehet javítani? - Szerintem olyan nagy baj nincs, ma is inkább a fejekben volt baj. Én azt látom, hogy a fejekben nincs rendben valami. A védekezésben lemaradunk, támadásban pedig figyelmetlenek vagyunk. Volt ma tizenhat eladott labdánk. Ennyivel nem lehet meccset nyerni, ez nagyon sok…. Sokkal jobban oda kell figyelnünk, koncentrálunk…. ez az alapja mindennek.




TABELLA
1. CYEB-Budakalász 0
2. Csurgói KK0
3. Dabas KC 0
4. FTC-Green Collect0
5. Balatonfüredi KSE0
6. HE-DO B.Braun-Gyöngyös 0
7. ETO University Handball Team0
8. QHB Eger0
9. Carbonex-Komló0
10. HSA NEKA0
11. OTP Bank - PICK Szeged0
12. PLER-Budapest 0
13. MOL Tatabánya KC0
14. Telekom Veszprém0

« 2024. szeptember »
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30




Támogatók









© 2024 Tatabányai Kézilabda Kft. - Minden jog fenntartva!
Készítette és üzemelteti: Mile Informatika Kft. | CMS powered by Neoport Core engine

88:88
XX:XX
II:II
00:00
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Mol-Pick Szeged - Grundfos Tatabánya KC // 09.07. 18:30