hirdetés
Hírek Klub Csapat Utánpótlás Meccsek Galéria WEBSHOP Kapcsolat
    Kövess minket:
HÍREK KLUB CSAPAT UTÁNPÓTLÁS MECCSEK GALÉRIA WEBSHOP Kapcsolat

Hírek
Szögi Balázsnak még mindig fontos Tatabánya
2010. szeptember 4.
Hat évet töltött Tatabányán Szögi Balázs. Az egykori Carbonex csapatkapitány ma is jó szívvel gondol vissza a kék –  fehéreknél eltöltött éveire. Többekkel, az egykori társak közül szinte napi kapcsolatot ápol. Pénteken az újonc Pécs egyik csapatvezetőjeként és játékosaként tért vissza a Földi Imre Sportcsarnokba.

- Néhány hónapja azt mondtad, az egyik Carbonex meccsen, hogy furcsa érzés lesz Tatabányán ellenfélként játszani. Úgy hozta az élet, hogy már a bajnokság első fordulójában összetalálkozott a Pécs és a Tatabánya…

- Igen, így hozta az élet…. nagyon jó volt. Nagyon klassz volt megint itt játszani. Kicsit kettős érzéseim vannak, így a  mérkőzés után. Minden eredménynek örültem volna. Azt hiszem így a Pécs is örül kicsit, és a Carbonex is. A Pécs talán azért örül, mert az első félidőben partiban tudtunk lenni a Tatabányával. A Pécs egy jóval szerényebb képességű csapat, de úgy érzem, hogy negyven percig ott voltunk…. Azt remélem, hogy a későbbi bajnoki ezüstérmes ellen voltunk egy félidőig egálban.

- Milyennek látod a Pécs jövőjét? - Ha bent tudunk maradni – ezt én nagyon szeretném – akkor a következő szezonban szeretnénk megcélozni az első  nyolc hely valamelyikét. Onnantól pedig egy stabil NBI – es csapatot szeretnénk kialakítani. Azt mindenképpen el kell mondanom, hogy terveink megvalósításában a Tatabánya nagyon sokat segít nekünk. Azt a közönség is láthatta, hogy tulajdonképpen fiókcsapatként működünk. Ez azt jelenti, hogy azok a játékosok, akik kevés lehetőséget kaptak Tatabányán, azok Pécsen szinte hatvan perces játékosok lesznek. Ez mindkét klubnak jó, hiszen a Pécset segítik, a Tatabányához pedig felfejlődhetnek a játékosok.

- Nagyon szimpatikus volt, hogy a pécsi fiúk is „pacsiztak” a tatabányai szurkolókkal…. Közöttük a tatabányai kötődésű játékosok... - Nagyon szoros az együttműködés a két csapat között. Talán ez más klubokat már kicsit zavar is. Lehet, hogy már túlságosan baráti is a viszony… Nagyon jó azt érezni, hogy ehhez a jó kapcsolathoz én is hozzátehettem valamit… Nagyon örülnék, ha ez sokáig így működhetne…. Nagyon örülnék neki, ha a Tatabánya második lenne az idei bajnokságban, a Pécs pedig bent tudna maradni. Csodálatos lenne….




TABELLA
1. CYEB-Budakalász 0
2. Csurgói KK0
3. Dabas KC 0
4. FTC-Green Collect0
5. Balatonfüredi KSE0
6. HE-DO B.Braun-Gyöngyös 0
7. ETO University Handball Team0
8. QHB Eger0
9. Carbonex-Komló0
10. HSA NEKA0
11. OTP Bank - PICK Szeged0
12. PLER-Budapest 0
13. MOL Tatabánya KC0
14. Telekom Veszprém0

« 2024. szeptember »
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30




Támogatók









© 2024 Tatabányai Kézilabda Kft. - Minden jog fenntartva!
Készítette és üzemelteti: Mile Informatika Kft. | CMS powered by Neoport Core engine

88:88
XX:XX
II:II
00:00
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Mol-Pick Szeged - Grundfos Tatabánya KC // 09.07. 18:30