hirdetés
Hírek Klub Csapat Utánpótlás Meccsek Galéria WEBSHOP Kapcsolat
    Kövess minket:
HÍREK KLUB CSAPAT UTÁNPÓTLÁS MECCSEK GALÉRIA WEBSHOP Kapcsolat

Hírek
Mindenki elégedett
2010. augusztus 13.
Nem csak a 30 – 30 – as Carbonex döntetlen miatt volt elégedett mindenki pénteken este. A fiúk és a csapatvezetés is elfáradt a Grundfos – Tatabánya Kupa első játéknapjának végére.

- A felkészülés közepén járunk, igazából. Nem ilyen stílusú munkát végzünk. – kezdte a Silkeborg elleni mérkőzés után az értékelést Halász Máté. - Hál ’Istennek végig vezettünk. Az utolsó tíz percben sajnos elfáradtunk, leginkább fejben. Látható volt, hogy a dánok gyorsak voltak, dinamikusak, villámgyors kereszteket csináltak. De partiban voltunk velük, úgyhogy én nagyon büszke vagyok a fiúkra. Öröm volt ma játszani. A döntetlen ellenére megmutattuk, hogy jó csapat vagyunk. A Karvina ellen ugyanilyen meccsre számítok. Az ő stílusuk talán jobban fekszik nekünk, de itt nincsenek könnyű csapatok…

Debre Viktor a Carbonex vezetőedzője is elégedett volt a fiúk teljesítményével. - Ez egy jó mérkőzés volt. A különbség, ami volt az nem volt döntő, mert nagyon gyors volt a játék. Megmondom őszintén, elfáradtunk az utolsó 10 percre. Rengeteg labdát eladtunk, volt aki figyelmetlen volt, volt aki fáradt. Úgy érzem, hogy a sírból hoztuk vissza ezt a meccset. Jó volt. A közönség szerintem boldogan mehetett haza. A Karvina ellen sem lesz könnyebb. Bebizonyították ma, hogy nem rossz csapat. Oda fogjuk magunkat tenni, mert győzni szeretnénk. Az nagyon fontos lenne nekünk. Dolgozni fogunk, meglátjuk mi sül ki belőle.

Ivo Diaz, a csapat kapitánya a Karvina elleni mérkőzést is szeretné megnyerni szombaton délelőtt. - Vége felé már nagyon elfáradtunk, sokat hibáztunk. A Silkeborg teljesen más stílus, mint, amit mi játszunk. Úgy gondolom, hogy a bajnokságban is figyelnünk kell majd azokra a hibáinkra, amiket most elkövettünk. A Karvina ellen elég furcsa időpontban játszunk, de le kell játszani, meg kell nyerni. Kicsit jobban oda is kellene figyelnünk, mint ma. Szerintem meg tudjuk nyerni a meccset.

Bartucz László, a Grundfos Kupa idejére érkezett Tatabányára. A fiatal kapus nagyon élvezte a péntek esti mérkőzést. - Én mindig ilyen vagyok a pályán. Szívvel – lélekkel hajtok. Attól függetlenül, hogy nem vagyok „igazi” tatabányai, szerintem ez a normális hozzáállás a játékhoz. Fantasztikus volt a közönség, ilyen szurkolótábor előtt még nem játszottam. Szuper volt. A meccs nagyon pörgős, hajtós volt. Próbáltuk felvenni azt a futós kézilabdát, amit játszottak a dánok. Összességében örülök, hogy kiharcoltuk a döntetlent. A Karvina hasonló gyors kézilabdát játszik, úgyhogy szoros meccset várok szombat délelőttre is.

Szente Gábor könyöke napok óta nem gyógyul, ám az szinte természetes, hogy pályára lépett a Silkeborg ellen. - Nagyon nehezen gyógyul a könyököm. Most inkább stagnál. De most így kell védenem. Ezzel kell megküzdeni, meg a hőséggel, és a nagyon jó csapatokkal. Úgy érzem, hogy mindenki láthatta, hogy ez nem a magyar NBI. Ez már egy másik dimenzió. Itt mindenki hajt, küzd. Vannak hibák, de belefér. Itt már nem lehet közepes teljesítményt nyújtani. Vannak közöttünk olyanok, akik még soha nem játszottak ilyen nagy csapatok ellen. Én azt mondom, hogy lépni kell mindig egyet – egyet előre. Most talán tettünk egy lépést. Holnap a Karvina ellen ha nyerünk, csoportelsők lehetünk. Úgy érzem, hogy az is nagyon szoros mérkőzés lesz, de az ő stílusuk talán jobban fekszik majd nekünk.

Németh Zoltán a torna főszervezője, boldog volt az első nap végén. A jól sikerült nap után arra vágyik, hogy csapata döntőt játszhasson. - Elégedett vagyok. Nagyon nehéz napon vagyunk túl. Reggel elkezdtük és estig nagyon jó mérkőzések voltak. Minden csapat megmutatta mi az erőssége. Nagyon büszke vagyok a csapatunkra, hogy kiharcoltuk a döntetlent a Silkeborg ellen. Szerintem holnap győzünk a Karvina ellen, aztán minden megy tovább. Mindenki erőt ad mindenkinek, ezért vagyunk itt. Remélem vasárnap a Carbonexnek jöhet az elődöntő vagy a döntő.




TABELLA
1. CYEB-Budakalász 0
2. Csurgói KK0
3. Dabas KC 0
4. FTC-Green Collect0
5. Balatonfüredi KSE0
6. HE-DO B.Braun-Gyöngyös 0
7. ETO University Handball Team0
8. QHB Eger0
9. Carbonex-Komló0
10. HSA NEKA0
11. OTP Bank - PICK Szeged0
12. PLER-Budapest 0
13. MOL Tatabánya KC0
14. Telekom Veszprém0

« 2024. szeptember »
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30




Támogatók









© 2024 Tatabányai Kézilabda Kft. - Minden jog fenntartva!
Készítette és üzemelteti: Mile Informatika Kft. | CMS powered by Neoport Core engine

88:88
XX:XX
II:II
00:00
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Mol-Pick Szeged - Grundfos Tatabánya KC // 09.07. 18:30