hirdetés
Hírek Klub Csapat Utánpótlás Meccsek Galéria WEBSHOP Kapcsolat
    Kövess minket:
HÍREK KLUB CSAPAT UTÁNPÓTLÁS MECCSEK GALÉRIA WEBSHOP Kapcsolat

Hírek
Jó úton haladunk
2010. július 21.
Kezd beérni az elmúlt tíz esztendő komoly munkája Tatabányán. A Carbonex meghatározó csapat lett a magyar bajnokságban és egyre többen figyelnek fel a csapatra. Az elmúlt hónapokban két klubbal is elkezdődött valami féle együttműködés. A német Lemgo – Marosi László korábbi csapata – és a Pécs is szívesen „dolgozna” együtt a tatabányaiakkal.

- A Lemgoval történő együttműködés egy éve kezdett kirajzolódni, amikor a német csapat elnöke itt volt nálunk, Marosi László jóvoltából. – kezdte a beszélgetést Bódi Dezső, a Tatabánya Carbonex KC társadalmi elnöke. - Az együttműködésnek gondolom az lesz a lényege, – igazából ez még most körvonalazódik – hogy olyan játékosok, akik nemzetközi szintű játékot nyújtanak, és kinövik a Carbonexet legyen lehetőségük kipróbálni magukat a német bajnokságban. De fordítva is lehetséges. Ha a Lemgo olyan játékost igazol, aki az ő szintjükre még kevés, vagy felhozó stádiumban van, akkor játszhassanak itt, Tatabányán.

- A Péccsel is valami hasonló együttműködés lehetséges?

- A Pécs egy kicsit a szívünk csücske, hiszen Szögi Balázs oda ment vissza. Balázs ott egy meghatározó személyiség. Megkerestek bennünket, hogy azokat a játékosokat, akiknek több játéklehetőségre van szükségük, mint amit itt kaphatnak, adjuk őket kölcsön. Ennek az együttműködésnek az első fecskéje Iváncsik Ádám, de lehet, hogy ez több játékost is érint a jövőben. Ez is most rajzolódik, de már vannak konkrétumok.

- A bronzérem megszerzésével és az elmúlt évek komoly munkájával most talán kicsit kinyílhat a világ a Carbonexnek...

- Egyet értek ezzel…. Szerettük volna megmutatni, hogy mit tudunk. Megmutattuk és ezt sokan észre is vették…. Tényleg kinyílt a világ. Hiszek abban, hogy ez a most kinyílt világ hosszútávra kinyitja a tatabányai kézilabda életnek a lehetőségeit. Úgy gondolom, hogy Tatabányán olyan kézilabda élet lehet, ami meghatározó lehet Magyarországon. A feladatok és az elvárások ismét óriásiak. Dolgozunk azon, hogy a megfelelő körülményeket biztosítsuk. Eddig is az volt jellemző a klubra, hogy addig nyújtózkodott, amíg a takarója ért. Továbbra is szeretnénk magunkat ehhez tartani. Nem ígérgetni szeretnénk, hanem amit szerződésben vállaltunk, azt teljesíteni. Ehhez nagyon sok munkára, odafigyelésre, együttműködésre és egymásra figyelésre van szükség. Azt gondolom, hogy jó úton haladunk….




TABELLA
1. CYEB-Budakalász 0
2. Csurgói KK0
3. Dabas KC 0
4. FTC-Green Collect0
5. Balatonfüredi KSE0
6. HE-DO B.Braun-Gyöngyös 0
7. ETO University Handball Team0
8. QHB Eger0
9. Carbonex-Komló0
10. HSA NEKA0
11. OTP Bank - PICK Szeged0
12. PLER-Budapest 0
13. MOL Tatabánya KC0
14. Telekom Veszprém0

« 2024. szeptember »
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30




Támogatók









© 2024 Tatabányai Kézilabda Kft. - Minden jog fenntartva!
Készítette és üzemelteti: Mile Informatika Kft. | CMS powered by Neoport Core engine

88:88
XX:XX
II:II
00:00
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Mol-Pick Szeged - Grundfos Tatabánya KC // 09.07. 18:30