hirdetés
Hírek Klub Csapat Utánpótlás Meccsek Galéria WEBSHOP Kapcsolat
    Kövess minket:
HÍREK KLUB CSAPAT UTÁNPÓTLÁS MECCSEK GALÉRIA WEBSHOP Kapcsolat

Hírek
„Már bizsereg a kezem”
2010. július 12.
Csütörtöktől, napi két edzéssel megkezdi a munkát a Tatabánya Carbonex csapata. Debre Viktor vezetőedző már hetekkel ezelőtt elkezdte összeállítani a felkészülési tervet. A tréner már várja a találkozót és a közös munkát a fiúkkal.

- Megvan a bajnoki sorsolás. Átböngészted már?

- Megmondom őszintén, hogy talán az első három fordulót néztem meg, és többet nem is foglalkoztam vele. Tavaly a nagy csapatok ellen kezdtünk, ez az idei sorsolás változatosabb. De így sem lesznek könnyű mérkőzések, hiszen a kisebb csapatok közül is megerősödött jó néhány, például a Ferencváros, akivel a második meccset játsszuk. A Füred sem lett gyengébb. Ezen most kár okoskodni, mert ez a sorsolás van, ennek kell megfelelni.

- Néhány nap és letelik a hathetes pihenő. Megkezdődik a munka. Mi vár a csapatra az első napokban?

- Már bizsereg a kezem, ez a hat hét nekem is sok volt. Várom a közös munkát. Persze pihentem, jól elvoltam, olvasgattam és kikapcsolódtam. Én teljesen kipihentem magam, remélem a fiúk is. Én maximálisan tettre kész vagyok. Napi két edzéssel kezdjük a munkát. Szombaton is edzeni fogunk egy darabig. A tavalyi évhez képest talán annyiban változott a felkészülési tervünk, hogy két – három edzőmérkőzéssel többet játszunk majd. Közben pedig itt lesz az augusztusi torna, ahol három nap alatt négy meccset kell, hogy játszunk. Összességében nem a nemzetközi tornára hegyezzük ki a felkészülést, hanem arra, hogy a bajnokságban jól szerepeljünk. Az elvárások magasak. Idén már elvárás a csapattal szemben, hogy négybe kerüljünk a bajnokságban és a Magyar Kupában is. Ez egy egészen új szituáció lesz mindenkinek. Ez már elvárás lesz… kérdés, hogy ennek, hogy fogunk tudni megfelelni. Úgy érzem, hogy lesz bennünk annyi tartás és erő, hogy megfeleljünk az elvárásoknak.

- Az EHF Kupa mennyire „zavar” bele a szezonba?

- Az EHF – Kupa biztos felborít egy – két dolgot. Több mérkőzést kell játszanunk, sűríteni kell a bajnoki meccseket, utazni kell. De sok csapat ugyanezt csinálja és meg tud felelni az elvárásoknak. Ez most egy új szituáció, még szoknunk kell, de remélem, hamar belejövünk…




TABELLA
1. CYEB-Budakalász 0
2. Csurgói KK0
3. Dabas KC 0
4. FTC-Green Collect0
5. Balatonfüredi KSE0
6. HE-DO B.Braun-Gyöngyös 0
7. ETO University Handball Team0
8. QHB Eger0
9. Carbonex-Komló0
10. HSA NEKA0
11. OTP Bank - PICK Szeged0
12. PLER-Budapest 0
13. MOL Tatabánya KC0
14. Telekom Veszprém0

« 2024. szeptember »
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30




Támogatók









© 2024 Tatabányai Kézilabda Kft. - Minden jog fenntartva!
Készítette és üzemelteti: Mile Informatika Kft. | CMS powered by Neoport Core engine

88:88
XX:XX
II:II
00:00
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Mol-Pick Szeged - Grundfos Tatabánya KC // 09.07. 18:30