hirdetés
Hírek Klub Csapat Utánpótlás Meccsek Galéria WEBSHOP Kapcsolat
    Kövess minket:
HÍREK KLUB CSAPAT UTÁNPÓTLÁS MECCSEK GALÉRIA WEBSHOP Kapcsolat

Hírek
Nagyon nehéz szezon volt
2010. május 30.
A nyári szünet előtti utolsó találkozóját tartotta szombaton a Tatabánya Carbonex csapata. Játékosok, vezetők beszélgettek még egyet, hogy aztán mindenki megkezdje megérdemelt szabadságát.

Marosi László elnök és Bódi Dezső társadalmi elnök elmondta: céljuk, hogy együtt tartsák ezt a bronzérmes társaságot. A fiúk pihenője közben a csapatvezetés már a jövő építi.

Debre Viktor vezetőedző boldogan kezdi a nyarat, hiszen, ahogy mondja, nekik, régi tatabányaiaknak talán még többet jelent a most megszerzett bronzérem.

- Még nem nagyon volt időm értékelni. – kezdte a beszélgetést a tréner. – Pihentem. Azt hiszem volt mit kipihenni. Jól sikerültek az elmúlt napok. Úgy érzem – minden előzetes értékelés nélkül – hogy nagyon jól sikerült ez a szezon. Huszonhat év után nyertünk érmet, ez azt hiszem, önmagáért beszél.

- A szezon elején kevesen fogadtak volna erre az eredményre. Egy szinte teljesen új csapatot kellett  felépíteni.

- Ez így van, elég sokan távoztak. Mindennek meg volt az oka. Vagy azért mentek el, mert el akartak menni, vagy azért, mert a klub nem tartott rá igényt. Úgy érzem, hogy olyan játékosokat hoztunk Tatabányára, akik tele voltak tettvággyal. Többen is a szemünkre vetették, hogy sok játékost igazoltunk kieső csapatokból. Szerintem mindenki bizonyította, hogy helye van a Carbonex csapatában. Az, hogy valaki kieső csapatból jött az nem jelent semmit, hiszen itt új közegbe kerültek, új impulzusok érték, szerintem nagyon jó szezont zártunk, így együtt.

- Lehet hasonlóan jó a következő szezon?

- Ezen még kár gondolkodni…. Jó lenne hasonlóan eredményes évet zárni, vagy még eredményesebbet. Nehéz lesz ezt az eredményt megtartani, de mi mindenképpen ezt szeretnénk. Az is világos, hogy erősítenünk is kell. De ez megint olyan dolog, hogy ezt is az anyagiak határozzák meg. Ha olyan anyagi hátterünk lesz, hogy megengedhetjük magunknak, hogy igazoljunk, biztos megtesszük. Ha nem akkor ismét ezzel a csapattal vesszük fel a versenyt és szeretnénk minél jobban szerepelni.

- Mit jelent neked ez a bronzérem?

- Nagyon sokat jelent. Én sem nyertem érmet huszonhat éve. Illetve Spanyolországban nyertem érmeket, fiatalokkal főleg, de az már rég volt. Itt Magyarországon edzőként nekem is ez az első érmem. Nagyon sokat jelent ez nekem, mert tatabányaiként nagyon fontos volt ez az érem. Boldog vagyok….

- A játékosok igazolásáról sokan, sokat beszélnek. Arról nem, hogy Debre Viktornak is lejár a szerződése….

- Nekem is lejár a szerződésem, ez így van. Nem mondta senki, hogy menjek, úgyhogy ez valószínű azt jelenti, hogy maradjak. Én pedig addig maradok, amíg a klub úgy érzi, hogy maradnom kell….




TABELLA
1. CYEB-Budakalász 0
2. Csurgói KK0
3. Dabas KC 0
4. FTC-Green Collect0
5. Balatonfüredi KSE0
6. HE-DO B.Braun-Gyöngyös 0
7. ETO University Handball Team0
8. QHB Eger0
9. Carbonex-Komló0
10. HSA NEKA0
11. OTP Bank - PICK Szeged0
12. PLER-Budapest 0
13. MOL Tatabánya KC0
14. Telekom Veszprém0

« 2024. szeptember »
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30




Támogatók









© 2024 Tatabányai Kézilabda Kft. - Minden jog fenntartva!
Készítette és üzemelteti: Mile Informatika Kft. | CMS powered by Neoport Core engine

88:88
XX:XX
II:II
00:00
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Mol-Pick Szeged - Grundfos Tatabánya KC // 09.07. 18:30