hirdetés
Hírek Klub Csapat Utánpótlás Meccsek Galéria WEBSHOP Kapcsolat
    Kövess minket:
HÍREK KLUB CSAPAT UTÁNPÓTLÁS MECCSEK GALÉRIA WEBSHOP Kapcsolat

Hírek
Most már mindhárman a "fedélzeten"
2010. május 12.
Szabó György már hetek óta edz. A keze ugyan még nem alkalmas arra, hogy a labdás edzéseken is részt vegyen, ám a játékos erősít, fut. Kedden már csatlakozott hozzá Székely István és Kocsis Csaba is. A térd sérüléssel bajlódó két játékos is visszatért Tatabányára, hogy együtt legyen csapatával. Nekik egyenlőre a gyógytorna és a konditerem a program.

- Köszönöm jól vagyok. Kedden voltam újabb kontrollon. A kezem napról napra erősödik, jól alakul minden. – mondta  a keddi tréningen Szabó György. - Körülbelül még két – három hét és utána remélem, azt lehet mondani, hogy száz százalékos állapotban van. Az egyik törött csont még nincs teljesen összeforrva. Azt kell megvárni, hogy összeforrjon, és utána azt mondhatjuk, hogy teljesen egészséges vagyok.

- Ez azt jelenti, hogy 2 – 3 hét múlva labdázhatsz?

- Remélem, azt jelenti, hogy nem. Bízom benne, hogy két – három hét múlva már nem lesz arra szükség, hogy elkezdjek labdázni. Bízom benne, hogy 23 – án bronzérmet fogunk nyerni a bajnokság végén és akkor nem lesz szükség a labdázásra. A következő szezonra azonban már száz százalékos állapotban leszek.

Kocsis Csabának korábban leszakadt egy porc a térdében és elszakadt a keresztszalagja, amit pótoltak. Csabi most érkezett vissza a csapathoz.

- A lehetőségekhez mérten szerintem jól haladok. Én később sérültem meg, de azt mondják a hozzáértők, hogy Székely Pilut utol fogom érni, mert neki súlyosabb volt a sérülése. – mondta kedden a játékos. - Örülök, hogy itt lehetek végre a csapat környékén, mert már hiányoztak a fiúk. Gyógytornázom és jövök le az edzésre, kondizok. Egy hónap múlva már elkezdhetek biciklizni, az már sokkal jobb lesz.

Székely István hetekig lábra sem állhatott, aztán mankózott. Most annak is nagyon örül, hogy jól halad a gyógytornával és hogy egyre könnyebb a járás.

- Egyre jobban erősödik a lábam a gyógytornának köszönhetően. Ahhoz képest ahol  tartottam három héttel ezelőtt, ahhoz képest ég és föld. – mondta Székely István a keddi edzésen. - Akkor menni nem bírtam, most már járok és a gyógytornászommal egyensúlyi gyakorlatokat csinálunk, zsámolyra fel – le lépéseket. Sokat fejlődött erősségében a térdem. A csarnokban a fiúkkal a felsőtestemet erősíthetem. A térdemet a gyógytornászom szerint júliusban terhelhetem. Jó már itt lenni a csapattal, mert gyorsabban telnek a napok és jó érzés tudni, hogy ide tartozom.




TABELLA
1. CYEB-Budakalász 0
2. Csurgói KK0
3. Dabas KC 0
4. FTC-Green Collect0
5. Balatonfüredi KSE0
6. HE-DO B.Braun-Gyöngyös 0
7. ETO University Handball Team0
8. QHB Eger0
9. Carbonex-Komló0
10. HSA NEKA0
11. OTP Bank - PICK Szeged0
12. PLER-Budapest 0
13. MOL Tatabánya KC0
14. Telekom Veszprém0

« 2024. szeptember »
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30




Támogatók









© 2024 Tatabányai Kézilabda Kft. - Minden jog fenntartva!
Készítette és üzemelteti: Mile Informatika Kft. | CMS powered by Neoport Core engine

88:88
XX:XX
II:II
00:00
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Mol-Pick Szeged - Grundfos Tatabánya KC // 09.07. 18:30