hirdetés
Hírek Klub Csapat Utánpótlás Meccsek Galéria WEBSHOP Kapcsolat
    Kövess minket:
HÍREK KLUB CSAPAT UTÁNPÓTLÁS MECCSEK GALÉRIA WEBSHOP Kapcsolat

Hírek
További győzelmekre vágynak a játékosok
2010. március 7.
Egyetlen góllal, 30 – 29 – re tudott győzni pénteken a Carbonex a Csurgó csapata ellen. Az újabb két bajnoki ponttal pedig már biztos, hogy a legjobb négy között játszhat majd a rájátszásban a csapat.

A találkozó egyik nyerő embere Kiss Ádám volt. A fiatal játékos négy akció gólja mellett háromszor büntetőből volt eredményes. - Örülök, hogy sikerült jól teljesítenem, de a győzelem a csapat érdeme. Nagyon jó érzés, hogy ott vagyunk a legjobbak között. Nagyon régen nem volt ilyen, hogy a csapat a négy között lett volna. Ezért dolgoztunk, küzdöttünk, ezért harcoltunk. Szeretnénk ez után is minden meccsünket megnyerni.

Harsányi Gergely is megdolgozott a sikerért. Azt mondja, öröm számára, hogy  éppen a siker kapujában csatlakozhatott a tatabányai kerethez. - Számítottunk arra, hogy nagyon kemény meccs lesz, hiszen a Csurgó nagyon jó és összeszokott csapat. Tudtuk, hogy nem lesz egyszerű. Bár az első félidőben elmentünk tőlük öt góllal is, tudtuk, hogy az utolsó 15 percben fog eldőlni a mérkőzés. Nagyon örülök neki, hogy ebben az időszakban kerültem ide. Azt gondolom, hogy a harmadik hely is reális cél lehet.

Ivo Diaz is örült a nehezen kiharcolt győzelemnek. Persze a rutinos játékos tudja, érzi, hogy nem volt igazán jó a Csurgó ellen mutatott játékuk. - Nem voltunk jók, de küzdöttünk és ez nagyon fontos. Örülök, hogy megnyertük a meccset, így is, hogy nem játszottunk túl jól. A győzelem volt a lényeg. Látszik, hogy ilyen meccsek is kellenek… így tudjuk, hogy semmi nem könnyű. Okosnak, türelmesnek kell lennünk, mint az utolsó percekben.

Kocsis Csaba négy gólt szerzett. A gólokon kívül is okozott kellemetlen perceket  a csurgóiaknak.  - Vezettek 3 góllal, aztán sikerült visszahoznunk. Rossz játékkal, de nyertünk, és ez a fontos. Szerintem az öt gólos vezetésünknél minden jól ment. Amikor ők egyenlítettek, talán nem tudtuk visszavenni a ritmust. Mi kapufákat dobáltunk, ők bedobták a helyzeteiket, így fordítottak. De aztán mi nyertünk és ez a lényeg. Nem szeretnénk negyedikek lenni… szeretnénk előrébb lépni…

Dénes Jánosra és Szabó Györgyre is fontos feladat hárult a mérkőzésen. Kőkemény csatákat vívtak a vendégekkel. - Azt gondolom, hogy mostanra váltunk igazi csapattá. – mondta Szabó György. - Azt hiszem azonban, hogy a teher egy kicsit rányomta a bélyegét a játékunkra. Ez egy rangadó volt. Oda – vissza kőkemény csaták voltak. Ők sem kíméltek minket, mi sem őket. Amikor nyáron elkezdtük a munkát senki nem merte kimondani, hogy a négy közé kerülhetünk. Éhesek vagyunk, biztos vagyok benne, hogy nem adjuk fel ennyinél…. - Harcos meccs volt…. szerintem azzal tudtunk nyerni, hogy mi kicsit agresszívabbak voltunk… - nyilatkozott a mérkőzés után Dénes János. - Kicsit könnyebb meccsre számítottam, de a lényeg, hogy megvan a győzelem. Nyerni szeretnénk a folytatásban is….

A két rutinos tatabányai kapusnak, Szente Gábornak és Michal Melusnak is fontos szerepe volt abban, hogy a csapat  nyerni tudott.   - Ez egy vérbeli rangadó volt. – mondta Szente Gábor, a mérkőzés után. - Úgy érzem, hogy az  utolsó öt percben megmutatta a csapat az erejét, hogy az utolsó percekben is tud fordítani, ilyen lelkes közönség segítségével. Úgy érzem, hogy megérdemelten jutottunk a legjobb négy csapat közé. Szeretném, ha előrébb léphetnénk egy fokkal. Meg kell próbálnunk érmet szerezni…

Volt valaki, akinek két mankójára támaszkodva kellett végignéznie a mérkőzést. Székely Istvánra operáció vár. Tervei  szerint, a nyári alapozást már szeretné végigcsinálni. - Senkinek nem kívánom ezeket a napokat…. Szerdán megsérültem, aztán ezt a meccset végignézni…. Pokol volt…. Nagyon büszke vagyok, hogy ilyen csapat tagja lehetek. Szerintem ez hatalmas teljesítmény, hogy három fordulóval a vége előtt már a legjobb négy között vagyunk. Ki gondolt erre az elején? Sajnálom, hogy éppen az örömjátékból maradok ki…. Meg kell szereznünk a bronzérmet, nincs mese….




TABELLA
1. CYEB-Budakalász 0
2. Csurgói KK0
3. Dabas KC 0
4. FTC-Green Collect0
5. Balatonfüredi KSE0
6. HE-DO B.Braun-Gyöngyös 0
7. ETO University Handball Team0
8. QHB Eger0
9. Carbonex-Komló0
10. HSA NEKA0
11. OTP Bank - PICK Szeged0
12. PLER-Budapest 0
13. MOL Tatabánya KC0
14. Telekom Veszprém0

« 2024. szeptember »
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30




Támogatók









© 2024 Tatabányai Kézilabda Kft. - Minden jog fenntartva!
Készítette és üzemelteti: Mile Informatika Kft. | CMS powered by Neoport Core engine

88:88
XX:XX
II:II
00:00
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Mol-Pick Szeged - Grundfos Tatabánya KC // 09.07. 18:30