hirdetés
Hírek Klub Csapat Utánpótlás Meccsek Galéria WEBSHOP Kapcsolat
    Kövess minket:
HÍREK KLUB CSAPAT UTÁNPÓTLÁS MECCSEK GALÉRIA WEBSHOP Kapcsolat

Hírek
Harsányi Gergő a Carbonexben!
2010. január 14.
Hétfőtől már a Tatabánya Carbonex csapatában edz Harsányi Gergely. A hetvenötszörös válogatott, bal kezes játékos 1,5 éves szerződést kötött a tatabányai csapattal.

Bódi Dezső, társadalmi elnök a mai sajtótájékoztatón elmondta: Gergő érkezésével egy olyan kérdést sikerült megoldani, ami már régi probléma. Egy minőségi, bal kezes átlövő már régóta hiányzott a csapatból.

Marosi László, a klub elnöke azt mondta: Gergő nélkül sem volt rossz a csapat, de vele még erősebb lett a Carbonex.

Ivo Diaz, a csapatkapitány is örömmel értesül az új igazolásról. Azt mondta: véleménye szerint Gergő emberileg is illik majd a csapatba. Segíteni fogják őt, mindenben.

Kontra Zsolt, technikai vezető is elégedett a vezetőség munkájával. Azzal, hogy Harsányi Gergelyt sikerült meggyőzni, hogy Tatabányát válassza.

A balkezes játékos megszerzésében nagy szerepet vállalt Lukács Zoltán. A képviselő azt mondta: - Gólt nem tudok dobni, de minden másban lehet rám számítani.

Harsányi Gergelyt többen is megkeresték az elmúlt időszakban. A klubok közül azért is választotta a Carbonexet, mert a kézilabda egyik mai fellegvárának tartja.

A csapat leendő 10 – es számú játékosa, a szerződés aláírása után azt mondta: - Nekem már évek óta nagyon szimpatikus csapat a Tatabánya. Nagy múlttal rendelkező csapat. Képben vagyok a történetével kapcsolatosan. Nagy öröm számomra, hogy az őszi teljesítményük után megkerestek. Számomra is nagy kihívás, hogy a bronzérmet megszerezzük. A válogatott szempontjából abszolút nem elhanyagolható, hogy ilyen csapatba kerültem.

- Mit vársz magadtól, itt Tatabányán? - Szeretném megállni a helyemet és szeretnék segítségére is lenni a Carbonexnek. Szeretnék a lehető legjobban beilleszkedni abba a játékrendszerbe, amit itt játszanak. Elsősorban ez lesz a célom. Másodsorban pedig, természetesen az, hogy a mindenkori szövetségi kapitány meghívjon a szűkebb keretbe.

- A játékosok legtöbbjét ismered már… - Kicsi ez az NBI, igazából a játékosok legtöbbjét tényleg ismerem. Van olyan is, aki csapattársam is volt.

- A csapat és a szurkolók nagyon egymásra találtak az elmúlt időszakban. Nagyon jó hangulatú meccsek várnak rád. - Az biztos, hogy ritka az ilyen szurkolótábor, mint ami itt van Tatabányán. Ellenfélként már tapasztaltam, hogy milyen itt meccset játszani. Így, hogy most már én is itt játszom majd, biztosan plusz erőt ad majd. A csapatjáték számomra tetszetős. Szerintem minden szakember számára is kiforrott és tetszetős játékot mutat a Tatabánya. Remélem, hogy ehhez én is hozzá tudok tenni.




TABELLA
1. CYEB-Budakalász 0
2. Csurgói KK0
3. Dabas KC 0
4. FTC-Green Collect0
5. Balatonfüredi KSE0
6. HE-DO B.Braun-Gyöngyös 0
7. ETO University Handball Team0
8. QHB Eger0
9. Carbonex-Komló0
10. HSA NEKA0
11. OTP Bank - PICK Szeged0
12. PLER-Budapest 0
13. MOL Tatabánya KC0
14. Telekom Veszprém0

« 2024. szeptember »
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30




Támogatók









© 2024 Tatabányai Kézilabda Kft. - Minden jog fenntartva!
Készítette és üzemelteti: Mile Informatika Kft. | CMS powered by Neoport Core engine

88:88
XX:XX
II:II
00:00
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Mol-Pick Szeged - Grundfos Tatabánya KC // 09.07. 18:30