hirdetés
Hírek Klub Csapat Utánpótlás Meccsek Galéria WEBSHOP Kapcsolat
    Kövess minket:
HÍREK KLUB CSAPAT UTÁNPÓTLÁS MECCSEK GALÉRIA WEBSHOP Kapcsolat

Hírek
"Látjuk a hibáinkat és az erősségeinket is"
2010. január 2.
Kanyó Antal a szezon elején ült le Debre Viktor mellé a kispadra. Akkor Marosi Lászlót váltotta, akit a klubelnöki feladatokkal bíztak meg. „Kanyó mester” hosszú – hosszú évek óta együtt él a csapattal és talán ezért is természetes, hogy az első pillanattól kezdve elfogadták a fiúk.

- Szépen búcsúztattátok a 2009 – es évet… - A két Fradi elleni győzelem csak a jéghegy csúcsa volt, szerintem…. Isten igazából az egész őszi teljesítményünk - beleértve az első négy fiaskót is, ami volt az elején – messze felül múlta, azt, amit mi vártunk, amikor nyáron elindult kis csapatunk. Idő közben sikerült úgy felépíteni a csapatunkat, hogy csodálatos eredményeket tudtunk hozni.

- Elégedett vagy? Ezt vártad, amikor elvállaltad, hogy leülsz Viktor mellé a kispadra? - Megmondom őszintén, hogy amikor számolgattam tizenöt – tizenhat pontra saccoltam és az ötödik – hatodik hely  környékére vártam a Carbonexet. Azt hiszem teljesen reális lett volna. Volt egy olyan ciklusunk, a Csurgó, PLER, Kecskemét, Dunaferr mérkőzésekre gondolok, amin olyan szenzációs teljesítményt nyújtottunk, ami rőt adott és a tavaszi folytatásra is ez adhat erőt. Látjuk a hibáinkat, látjuk az erősségünket. Óriási erényünk, hogy csapatként küzdünk, gyorsak vagyunk. Hibáinkat had ne mondjam, mert hátha olvassák az ellenfelek is, amit mondok….

- Milyen lesz a tavasz szerinted? - Előfordulhatnak érdekes dolgok is, mert többen leszünk. A belső pozíciókban mindenképpen ember kell. Az nem megy, hogy egy bajnokságot Halász Máté, Nagy Tomi és Ivo Diaz hármasa játsszon végig. Három emberrel ez a penge élen táncolás… próbáltuk a két beállós játékot, próbáltuk pihentetni őket. Ez egy kicsit most megszűnik, hiszen konkurencia lesz… Én azt mondom, hogy Sutka Norbi már egy érett játékos. A két fiatal, Iváncsik Ádám és Kanyó Bence, hogy úgy mondjam vért fognak pisilni, hogy pályára kerüljenek. Én ismerem őket, tudom milyenek… Sajnos előfordulhat, hogy testvér háború lesz Ádám és Bence között, de ez benne van a játékban… Kíváncsian várom… Győztes csapatba beszállni, mindig jó dolog…. Nagyon várom a tavaszt, hogy milyen lesz a csapat. Nehéz lesz tizennyolc játékost folyamatosan tűzben tartani, de ez a dolgunk, hogy ezt a szakmai kihívást, feladatok megoldjuk. Az a dolgunk, hogy aki a pályán lesz, abból maximálisan kihozzuk amit tud…




TABELLA
1. CYEB-Budakalász 0
2. Csurgói KK0
3. Dabas KC 0
4. FTC-Green Collect0
5. Balatonfüredi KSE0
6. HE-DO B.Braun-Gyöngyös 0
7. ETO University Handball Team0
8. QHB Eger0
9. Carbonex-Komló0
10. HSA NEKA0
11. OTP Bank - PICK Szeged0
12. PLER-Budapest 0
13. MOL Tatabánya KC0
14. Telekom Veszprém0

« 2024. szeptember »
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30




Támogatók









© 2024 Tatabányai Kézilabda Kft. - Minden jog fenntartva!
Készítette és üzemelteti: Mile Informatika Kft. | CMS powered by Neoport Core engine

88:88
XX:XX
II:II
00:00
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Mol-Pick Szeged - Grundfos Tatabánya KC // 09.07. 18:30