hirdetés
Hírek Klub Csapat Utánpótlás Meccsek Galéria WEBSHOP Kapcsolat
    Kövess minket:
HÍREK KLUB CSAPAT UTÁNPÓTLÁS MECCSEK GALÉRIA WEBSHOP Kapcsolat

Hírek
„Örülök, hogy ide kerültem”
2009. december 29.
Gál Gyula közönség kedvenc lett Tatabányán. A válogatott beállóst nem csak a szurkolók szeretik, hanem csapattársaik is azt tartják róla, hogy igazi profi szemléletet hozott az öltözőbe.

- Decemberben négy nap alatt kétszer is megvertétek a Fradit. Elégedett vagy? Milyen érzés?

- Nagyon jó, és főleg úgy, hogy úgy érzem, hogy nagyon jó fél évet zárt a csapat. Úgy érzem mindenki felszabadultan és boldogan pihenhet otthon.

- Többen, többször elmondták, hogy pozitív hatással vagy a csapatra…

- Nagyon örülök, hogy hozzá tudtam tenni a csapat teljesítményéhez. De úgy érzem, hogy ez viszont is igaz, hiszen nélkülük én sem tudnék jó teljesítményt nyújtani. Nagyon örülök, és jó döntésnek tartom, hogy ide kerültem. Ezúttal is szeretném megköszönni mindenkinek, aki részt vett abban, hogy én ide kerültem.

- Én azt látom, hogy Te jól érzed magad itt Tatabányán…

- Én nagyon jól érzem magam Tatabányán. Egyszerű bányászvárosból származom, Várpalotáról, úgyhogy nincsenek  úgymond csillagászati elvárásaim. Úgy érzem, hogy egy nagyon jó közegbe, egy nagyon jó csapatba, egy nagyon fejlődő és dinamikus városba kerültem. Aki ezt máshogy látja, az sajnálhatja, hogy nem élhetett itt egy kicsit…

- Azt kaptad, amit vártál, amikor ide jöttél?

- Mindenképpen azt vártam, hogy a csapat kicsit meglendül. Bíztam benne, hogy hozzá tudok tenni ahhoz a játékhoz, ahhoz a struktúrához, amit Debre Viktorék felépítettek. Ez eddig úgy néz ki, sikerült is. De ez ehhez kell a közönségünk is. Támogatnak minket és teltházat csináltak akkor, amikor szükségünk volt a támogatásukra. Kellenek a vezetők, akik a csapatot fel tudják készíteni, és a hátteret meg tudják teremteni és természetesen azok az edzők, játékosok és gyúró, akik nagyon jó összhangban együtt tudnak dolgozni. Úgy érzem, hogy a remek hangulat ennek a csapatnak a hajtóereje. Ebbe csöppentem én bele, és ha tudok hozzátenni ehhez, akkor annak csak örülök.

- A tavasz lehet hasonlóan jó?

- Mindenképpen, hiszen a sorsolásunk nagyon jó. Egyetlenegy célunk lehet: minél jobb helyen végezni a bajnokságban. A Magyar Kupában egy jó sorsolással ott lehetünk a négyes döntőben. Természetesen nem egyszerű, de a bajnoki meccseken a hazaiakat mindenképpen hoznunk kell….




TABELLA
1. CYEB-Budakalász 0
2. Csurgói KK0
3. Dabas KC 0
4. FTC-Green Collect0
5. Balatonfüredi KSE0
6. HE-DO B.Braun-Gyöngyös 0
7. ETO University Handball Team0
8. QHB Eger0
9. Carbonex-Komló0
10. HSA NEKA0
11. OTP Bank - PICK Szeged0
12. PLER-Budapest 0
13. MOL Tatabánya KC0
14. Telekom Veszprém0

« 2024. szeptember »
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30




Támogatók









© 2024 Tatabányai Kézilabda Kft. - Minden jog fenntartva!
Készítette és üzemelteti: Mile Informatika Kft. | CMS powered by Neoport Core engine

88:88
XX:XX
II:II
00:00
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Mol-Pick Szeged - Grundfos Tatabánya KC // 09.07. 18:30