hirdetés
Hírek Klub Csapat Utánpótlás Meccsek Galéria WEBSHOP Kapcsolat
    Kövess minket:
HÍREK KLUB CSAPAT UTÁNPÓTLÁS MECCSEK GALÉRIA WEBSHOP Kapcsolat

Hírek
"A csapategység, úgy érzem most is kidomborodott"
2009. november 15.
A válogatott beállós, Gál Gyula az elmúlt két hetet orvosi vizsgálatokkal, kezelésekkel töltötte. A Balatonfüred elleni mérkőzésen már néhány percet játszott, sőt három gólt is szerzett. Fontos volt számára, hogy segítsen csapatának itthon tartani a két pontot. A térde gyógyul, de még messze nem tökéletes....

- Köszönöm szépen, jobban vagyok. Engedték, hogy egy kicsit játsszak. A kicsiből kicsit több lett, mert szükség volt rám. A Pannon Kupán egy rossz mozdulatnál letapadt a lábam és a védő játékos megnyomott. A műtött térdem megsérült, így az elmúlt két hetet ki kellett, hogy hagyjam. Nagyon bízom benne, hogy egyre jobb lesz, mert azért most is éreztem a lábamat a meccsen. Furcsa volt, hiszen a porcnak, ami levált meg kell találnia a helyét. Azt mondták az orvosok, hogy ez pár hét lesz. Ez látszott is egy kicsit a mozgásomon. Örülök, hogy tudtam segíteni a csapatnak, de legfőképpen annak, hogy a két pont itthon maradt.

- Régi, rutinos válogatott társaid ellen is játszottál…. - A Füred azt játszotta, amit vártunk tőlük. Úgy érzem a második félidőben a bírók kicsit próbáltak kompenzálni, mert végig négy – öt góllal vezettünk, nem bírtak gólt lőni nekünk. A hét méteresekkel, a kiállításokkal próbálták a Füredet feljebb hozni. Ez sikerült is, de a csapategység úgy érzem most is kidomborodott. Bízom benne, hogy a továbbiakban is így fog felfelé ívelni. Ha voltak is gyengébb teljesítmények, és nem játszottunk úgy, mint az előző mérkőzéseken, úgy érzem, a legfontosabb, hogy a két pontot itthon tudtuk tartani. Én akkor is nagyon boldog leszek, ha az egész szezonban csak egy góllal nyerünk meg minden mérkőzést és a végén ilyen izgalmak lesznek, mert akkor az azt jelenti, hogy   nagyon  jó a csapat.

- Folytatás? - A Debrecen egy szétesőben lévő csapat. Most Kecskeméten játszottak döntetlent. Mindezek ellenére nagyon fel kell készülnünk ellenük. Utána jönnek a ki – ki meccsek, hiszen a Dunaferr ellen is szeretnénk pontot rabolni. De ez még a jövő zenéje. Most örülnünk kell ennek a két pontnak, egy kicsit pihenni kell, hiszen mindenki fáradt. Aztán a keddi mérkőzésen pedig újult erővel neki kell esni a Debrecennek.




TABELLA
1. CYEB-Budakalász 0
2. Csurgói KK0
3. Dabas KC 0
4. FTC-Green Collect0
5. Balatonfüredi KSE0
6. HE-DO B.Braun-Gyöngyös 0
7. ETO University Handball Team0
8. QHB Eger0
9. Carbonex-Komló0
10. HSA NEKA0
11. OTP Bank - PICK Szeged0
12. PLER-Budapest 0
13. MOL Tatabánya KC0
14. Telekom Veszprém0

« 2024. szeptember »
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30




Támogatók









© 2024 Tatabányai Kézilabda Kft. - Minden jog fenntartva!
Készítette és üzemelteti: Mile Informatika Kft. | CMS powered by Neoport Core engine

88:88
XX:XX
II:II
00:00
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Mol-Pick Szeged - Grundfos Tatabánya KC // 09.07. 18:30